Προς το περιεχόμενο

PC με 600Ε max

yanniliki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ενα φιλαρακι αποφασισε να αναβαθμιστει και διαθετει 600Ε το πολυ για κεντρικη μοναδα..

Το PC θα ειναι για ιντερνετ και games.. πιο πολυ τον ενδιαφερει η διαρκεια στον χρονο δηλαδη σε 3-4 χρονια να παιζει το manager και το fifa εκεινης της εποχης κτλ δηλαδη ''ελαφρια'' games, οθονη εχει μια lg 22" FullHD

Η συνθεση αν ειναι δυνατον να γινει απο το πλαισιο.. ξερω απο το vision studio θα εβγαινε φθηνοτερο αλλα δεν εχω ιδεα τι παιζει με το μαγαζι..

Ευχαριστω

Δημοσ.

Ακυρο επανέρχομαι με σύνθεση

Όσον αναφορά το vision studio έχει αποδεχτεί πολύ ανώτερο από το πλαίσιο και το προτείνω και εγώ

Δημοσ.

Πηγα να κανω και εγω μια απο το πλαισιο και το site ειναι μπ@@ρδελο με ολα αυτα τα εκθεσιακα, bulk, stock(ος) house κτλ. Αν απο το vision studio γινει ολη η παραγγελια και μπορουν να κανουν και την συναρμολογηση τοτε καντε και απο εκει προτασεις :-)

Δημοσ.

Θα αρχισω απο το τελος..Σε βλεπω απο Θεσσαλονικη. Γιατι οχι το visionstudio?

Στα υπολοιπα ενα καλο τροφοδοτικο μία 6850 και ενας 955 κανουν την δουλεια

Δημοσ.
Πηγα να κανω και εγω μια απο το πλαισιο και το site ειναι μπ@@ρδελο με ολα αυτα τα εκθεσιακα, bulk, stock(ος) house κτλ. Αν απο το vision studio γινει ολη η παραγγελια και μπορουν να κανουν και την συναρμολογηση τοτε καντε και απο εκει προτασεις :-)

Όπως τα λες για το πλαίσιο το έχουν κάνει μαγαζί για μεταχειρισμένα ανάμεσα στης 500 και βαλε μητρικές η 10 είναι αυτές που έχουν κανονική τιμή.

Το vision studio μπορούν στο συναρμολογήσουν αρκεί να τους το πεις

Δημοσ.

αρα παμε για vision.. απ οτι βλεπω δεν εχει τις νεες AMD 68χχ :fear: και εγω για 955 ελεγα.. απο μητρικες δεν ξερω γμτ Oi gigabyte με εχουν βγαλει ασπροπροσωπο.. σκληρος κλασσικα ο samsung spinpoint 1TB και τροφοδοτικο ελεγα corsair..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...