vaha Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Ενώ το καλώδιο είναι τοποθετημένο στην Ethernet θύρα το λαμπάκι της είναι σβηστό και στην local area connection γράφει network cable unplugged Έχω windows 7 τα driver είναι οκ η μητρική είναι Nvidia M2N32 SLI deluxe έχει 2 θύρες network onboard. Στο Speed duplex settings δοκίμασα 3 επιλογές 100mbps full, 10mbps full και auto negotiate αλλά τίποτα. Και οι δυο έχουν σβηστά λαμπάκια και έχουν το ίδιο μήνυμα δείχνουν network cable unplugged ενώ τα καλώδια είναι τοποθετημένα. Ποιος μπορεί να μου λύσει αυτό το πρόβλημα
nick#18 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Με αλλο καλωδιο δοκιμασες να δεις αν το κανει?
TheoV Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 κανε μια ρισετ το ρουτερ αφου πρωτα θυμασαι τους κωδικους σου μην σου δημιουργησουμε καιλο προβλημα κιολας και αν δεν κατσει πηγαινε στην διαχειρηση συσκεων και κανε απεγκατασταση τον οδηγο συσκευης ethernet και μετα επανεγκατασταση
vaha Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Το ρουτερ είναι στην ασύρματη σύνδεση. αυτή δουλεύει καλά. Τα driver τα έκανα update είναι δηλαδή οκ
TheoV Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 δοκιμασε πρωτα ομως να κανεις απεγκατασταση οχι απλα update γιατι μπορει να εχει γινει καμμια λαθος ρυθμιση σβηστους εντελως και μετα ξανα εγκατασταση . τι εννοεις ειναι στην ασυρματη ? εκπεμπει ασυρματη και αλλοι υπλογιστες μπορουν να παρουν ιντερνετ ?
vaha Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Σ ’ευχαριστώ για την βοήθεια μακάρι να βρούμε λιση Η μητρική μου έχει 2 Lan μαζί και μια wifi ασύρματη ξεχωριστά και είμαι συνδεδεμένος μέσου αυτής. Θα δοκιμάσω όπως προτείνεις να σβήσω τους οδηγούς και μετά επανεγκατάσταση, ελπίζω στη επανεγκατασταση να μην παρουσιαστεί πρόβλημα. Αυτόματα γίνετε έτσι δεν είναι στα properties?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.