panosno1com Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 αχά ναι... τωρα τα διαβαζω ξανα και μαλλον καταλαβα λαθος. To τοπικο μαγαζι δε το χει αυτο που θελω[690 δλδ].Υπαρχει καποιο αλλο καταστημα οπου να χει ευκολο παρκιν;ειτε δικο του ειτε τριγυρω να βρισκεις καααπως ευκολα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Πες τους να το φέρουν ωρέ, δε μπορούν να πραγματοποιήσουν εσωτερική διακίνηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Xm οκ θα παω να τους ξαναρωτησω,επειδη ειχαν μονο thermaltake,θα εκτυπωσω τη σελιδα και θα τους το δειξω ! χεχε Αλιως αν ξερει καποιος κανα πλαισιο που να χει ευκολο παρκιν ας το πει..! ή γενικα καποιο μαγαζι που να βρισκεις ευκολα παρκιν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 3/12 νεα παραλαβη το πλαισιο και οχι 100% επιβεβαιωμενη απ οτι μου ειπε το παιδι που μιλησα στο καταστημα. Όποτε πάμε για κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thinlizzy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Χτύπα το από http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21391&cat=1&sub=0&pmanuf=457&sort=3&step=undefined Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 και εγω το CoolerMaster HAF 922 προτινω καθως το εχω εδω και ενα χρονο και ειναι τελειο! εχει μεγαλο ανεμιστηρα μπροστα, πισω, πανω και κατω (παντου δλδ) και εχει και αναμονες για υδροψυξη και ειναι κ πολυ μεγαλο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.