Προς το περιεχόμενο

προγραμμα για ταινιοθηκη

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδια ξερετε αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να συνδιαζει κ "θηκη" για τισ ταινιες αλλα και για παιχνιδια;;

Απάντησε ο TaZerom αν θες διαφορετικά προγράμματα για παιχνίδια και ταινίες. Αν θες ένα που να τα συνδυάζει μάλλον χρειάζεσαι κάτι σαν αυτό.

Υπάρχει κι αυτό αλλά είναι trial

Δημοσ.

Παιδιά ο OP αναφέρει ότι οι ταινίες είναι στο pc δεν μιλάει για cd, dvd

όπου χειροκινητα πρέπει νσ φτιάξεις τους καταλόγους, για αυτό και πρότεινα το xbmc, δίνει directory που είναι οι ταινίες και όλα γίνονται σε dt.

sent from my HTC Magic using tapatalk

Δημοσ.

το xbmc το είχ βάλει αλλά λίγο λάθος να έχεις κάνει στον τίτλο στην φοράει κανονικά ......και αν έχεις "αρκετές" ταινίες σε ξεχωριστά folder όπου μέσα στο κάθε folder υπάρχει και sample.....η ταινία αρχειοθετήτε 2 φορές.....

όσο αφορά το γενικότερο interface του προγράμματος είναι ίσως από τα καλύτερα!

Δημοσ.

Μπορείς να διορθώσεις προβλήματα από λάθος τίτλους, δίνοντας τον σωστό με το χέρι (βέβαια είναι πιο χρονοβόρο, αλλά γίνεται). Επίσης έχει μια επιλογή που λέει «ο φάκελος περιέχει μια ταινία» ή κάπως έτσι, οπότε ίσως με αυτό μπορείς να εξαλείψεις το πρόβλημα της διπλής αρχειοθέτησης.

Δημοσ.

για να μην έχεις προβλήματα απλά βάζεις τον τίτλο και δίπλα την χρονιά. Ετσι σπάνια βγάζει πρόβλημα.

Επίσης έχει επιλογή η αρχειοθέτηση να γίνει βάση ονομάτων σε φακέλους ή βάση του αρχείου.

Τώρα όσον αφορά το manual στη έκδοση που έχω σου βγάζει μια λίστα με παρεμφερή ονόματα και χρονολογίες για να διαλέξεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα ανακάλυψα τυχαία το XMBC και μου έφτιαξε τη μέρα.

Μοναδικό μειονέκτημα που βλέπω μέχρι τώρα είναι το γεγονός πως δε μπορείς να διαλέξεις εξωτερικό player αναπαραγωγής.

ή μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει;;;

Δημοσ.
Ρίξε μια ματιά εδώ.

thanx, αν και δεν είμαι σίγουρος πως κατάλαβα τι πρέπει να κάνω. :P

edit: οκ, γρήγορα το κατάφερα για άνθρωπος που χρησιμοποιεί αγκύλες μόνο για emoticons.

:>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...