Προς το περιεχόμενο

προγραμμα για ταινιοθηκη

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον ,εχω ενα σωρο movies στο πισι μου...

θελω να φτιαξω μια ωραια ταινιοθηκη.

Το windows media center των windows 7, μου τα δειχνει ολα σαν ενα τεραστιο μπαχαλο.

Υπαρχει καποιο ωραιο προγραμματακι να φτιαξω μια ομορφη ταινιοθηκη;

Δημοσ.

με αυτο μπορω να χωρισω τις ταινιες σε περιπετιες,θριλερ κτλ;

αν καποιος εχει να προτεινει και καποιο αλλο προγραμματακι ειναι ευπροσδεκτο.

Δημοσ.

Εδώ κοίτα φίλε. Εγώ χρησιμοποιώ το EMDB παρόλο που το χει ψιλοθαμμένο ο τύπος στην κριτική. Το συγκεκριμένο τις εμφανίζει όλες μαζί τις ταινίες με τη σειρά που τις έχεις προσθέσει, έχει όμως μηχανή αναζήτησης με βάση το είδος και μπορείς απ΄την καρτέλα filter να επιλέξεις show search results και να σου δείχνει τις ταινίες με βάση το είδος που επέλεξες.

Πάντως το DVD Profiler είναι πιο φλασάτο, μιας που έχει κι εμπορική έκδοση, αλλά όταν το ανακάλυψα εγώ είχα ήδη βάλει καμιά χιλιοστί ταινίες στο EMDB και δεν υπήρχε περίπτωση να το ξανακάνω απ΄την αρχή.

Το καλό με το EMDB (όπως και με το Ant Movie Catalog που λέει πιο πάνω ο φίλος) είναι ότι είναι portable και μπορείς εύκολα να τα σώσεις σε περίπτωση στραβής. Μόνο άλλαξε το μονοπάτι εγκατάστασης από Program Files σε κάποιο άλλο φάκελο

Δημοσ.

xbmc απο εμένα.

1, Πολύ ομορφο interface (skinnable),

2,αυτόματο κατέβασμα πληροφοριών απο imdb (υποστηρίζει και άλλα παρόμοια site) όπως περιγραφή, πρωταγωνιστές, βαθμολογία και κάνει και αυτόματα την κατηγοριοποίηση ανα είδος.

3, Κατεβάζει την αφίσα και υποστηρίζει (δεν είμαι σίγουρος αν το κάνει για ελληνικά) και αυτόματο κατέβασμα υποτίτλων.

4,δυνάτοτητα να μην φαίνονται στο library ταινίες που έχεις δεί.

5,Εγκατάσταση και για mac, linux, windows.

6,Εχει και δικό του ενσωματωμένο Player.

7, Αν έχει xbox συνδεδεμένο στο ρουτερ σου, μπορείς να κάνεις stream τις ταινίες που έχεις στο υπολογιστή σου.

8. Αν έχεις netbook εγκαθιστάς το xbmc και σε αυτό και μπορείς να κάνεις stream τις ταινίες απο το main pc που είναι αποθηκευμένες.

9. Αν έχεις Κινητό με android υπάρχει εφαρμογή να το χρησιμοποιείς σαν τηλεχειρίστηριο για το xbmc στο Pc, επίσης μπορείς να κοιτάς το library απο το κινητό.

Δημοσ.

Και απο εμενα μια ερωτηση,Υπαρχει καποιο τετοιου ειδους προγραμμα στα ελληνικα ;

Το θελω για μια γνωστη μου κυρια η οποια δεν γνωριζει αγγλικα.

Δημοσ.
Και απο εμενα μια ερωτηση,Υπαρχει καποιο τετοιου ειδους προγραμμα στα ελληνικα ;

φίλε στο Ant Movie Catalog μπορείς να επιλέξεις και Ελληνικά ως γλώσσα

του προγράμματος...

Δημοσ.

Αν εννοείς πρόγραμμα για ταινίες, το EMDB που λέω υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα. Το μενού του προγράμματος όμως θα είναι στα ελληνικά, δε θα σου βγάζει τους ελληνικούς τίτλους των ταινιών, αν αυτό ζητάς

Με πρόλαβε ο "Εξυπνάκιας" πάνω στο νήμα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...