mourgakos2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 εβαλα στο γραφειο το 10.10 αλλα δεν μπορω να ακουσω mp3. θελει να κατεβασει ενα plug-in για να παιξει. ιντερνετ δεν υπαρχει. υπαρχει καμια λυση?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Οχι, γιατι εκτος απο το codec σιγουρα θα χρειαστει και κατι αλλο σαν εξαρτηση. Γενικα, λινουξ χωρις ιντερνετ ειναι σαν... τυροπιτα χωρις τυρι. Αν θες, μπορεις να βαλεις μια διανομη που εχει προεγκατεστημενα τα διαφορα codecs για mp3,βιντεο, dvd κλπ, πχ το mint. Στις κανονικες διανομες δεν μπορουν να περιληφθουν codecs για λογους copyright. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgakos2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Οχι, γιατι εκτος απο το codec σιγουρα θα χρειαστει και κατι αλλο σαν εξαρτηση.Γενικα, λινουξ χωρις ιντερνετ ειναι σαν... τυροπιτα χωρις τυρι. Αν θες, μπορεις να βαλεις μια διανομη που εχει προεγκατεστημενα τα διαφορα codecs για mp3,βιντεο, dvd κλπ, πχ το mint. Στις κανονικες διανομες δεν μπορουν να περιληφθουν codecs για λογους copyright. υπαρχει δυνατοτητα να βαλαω οτι χρειαζετε σε ενα στικακι και να γινει εγκατασταση απο εκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ca6mio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μηπως εχει κανενας γειτονας ασυρματο και αν βαλεις μια ασυρματη καρτα κανεις τη δουλεια σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgakos2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μηπως εχει κανενας γειτονας ασυρματο και αν βαλεις μια ασυρματη καρτα κανεις τη δουλεια σου; αμα ειναι να αγορασω καρτα,,, καλυτερα να παω το κουτι στο σπιτι να κανω το update. εχει player αλλα δεν εχει codecs.... τι λογικη ειναι αυτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Με τη βοήθεια του http://keryxproject.org/ εγκατέστησε το vlc media player ή ό,τι άλλο θέλεις. εχει player αλλα δεν εχει codecs.... τι λογικη ειναι αυτη? νομικοί περιορισμοί κάποιων χωρών όπως η Αμερική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgakos2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Με τη βοήθεια του http://keryxproject.org/ εγκατέστησε το vlc media player ή ό,τι άλλο θέλεις. :-) εγραψες!!!!!!!!!!! σας ευχαριστω για την βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Εγκατασταση οποιασδηποτε εφαρμογης με τον τροπο που ηξερες απο τα windows δεν γινεται, ειτε αυτος ο τροπος λεγεται "το cd/stick που εχει τις εφαρμογες που χρησιμοποιει ο φιλος μου", ειτε "παω στη σελιδα της εφαρμογης και την κατεβαζω". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgakos2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Εγκατασταση οποιασδηποτε εφαρμογης με τον τροπο που ηξερες απο τα windows δεν γινεται, ειτε αυτος ο τροπος λεγεται "το cd/stick που εχει τις εφαρμογες που χρησιμοποιει ο φιλος μου", ειτε "παω στη σελιδα της εφαρμογης και την κατεβαζω". κατανοητο. λινουξ χωρις ιντερνετ=παπαλα. ---------- Προσθήκη στις 15:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:58 ---------- πια η διαφορα με τα ultimate?? τι να προτιμησω για να ειναι πιο ευκολη η ζωη μου ως αρχαριος?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Το ultimate, οπως και το 90% των "διανομων" που ειναι βασισμενες στο ubuntu, ειναι στην ουσια remastered εγκαταστασεις του κανονικου ubuntu που εχουν προεγκατεστημενες ενα σωρο εφαρμογες κλπ, που ειναι ως επι το πλειστον αχρηστες για το μεσο χρηστη, αλλα ειναι εκει για να ικανοποιουν την "αναγκη" (των αρχαριων κυριως) που λεει οτι "οσο περισσοτερα πραγματα εχει το pc μου, τοσο πιο χρησιμο ειναι". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgakos2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Το ultimate, οπως και το 90% των "διανομων" που ειναι βασισμενες στο ubuntu, ειναι στην ουσια remastered εγκαταστασεις του κανονικου ubuntu που εχουν προεγκατεστημενες ενα σωρο εφαρμογες κλπ, που ειναι ως επι το πλειστον αχρηστες για το μεσο χρηστη, αλλα ειναι εκει για να ικανοποιουν την "αναγκη" (των αρχαριων κυριως) που λεει οτι "οσο περισσοτερα πραγματα εχει το pc μου, τοσο πιο χρησιμο ειναι". εγω σαν αρχαριος θελω να κανω 2,3 απλα πραγματακια. να ακουω μουσικη να βλεπω καμια ταινια... να μπαινω ιντερνετ,, να γραφω κανενα κειμενο. το βασικο προβλημα μου ειναι οτι θα εχω ιντερνετ στο γραφειο σε κανενα μηνα. μεχρι τοτε μουσικη δεν προκειτε να ακουσω απο το 10.10. εβαλα το mint 9 αλλα δεν εχω ελληνικα.(θελει ιντερνετ) εβαλα το ultimate,, και ενω εχω ελληνικα και παιζει ο music player κανονικα.. δεν βγαζει ηχο!!! λερναια υδρα εχει καταντησει. μια διανομη για να ξεκινησεις να κανεις καποια απλα πραγματακια (χωρις να εχεις ιντερνετ) δεν εχω βρει. εχω δοκιμασει k-l-x ubuntu, pupel... και δεν ξερω εγω και τι αλλο. ---------- Προσθήκη στις 16:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:28 ---------- επισης,,, θελω virual machine για να εχω win... πιο ειναι το αντιστοιχο προγραμμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Τοτε mint και το αλλαζεις στα ελληνικα. Νομιζω υπαρχει η σχετικη επιλογη απο μεσα απο το gnome, στα περι πληκτρολογιου. Aν δεν τι βρισκεις και δεν απαντησει καποιος που ξερει, να σου πω πως γινεται απο το τερματικο. Δεν θελει ιντερνετ γιατι ειναι ολες οι γλωσσες προεγκατεστημενες Για virtualization θα χρειαστεις το virtualbox, αλλα... θελει ιντερνετ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 τελικά το keryx δε βόλεψε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Για δοκιμασε και το Linux MInt Debian Testing, εγω το περασα και ειχε ολα τα προγραμματα μεσα και μαλιστα σε laptop χωρις internet προσθεσα τα ελληνικα χωρις κανενα προβλημα. Οσων αφορα τα προγραμματα ειναι γεματο... δε θα χρειαστει να κανεις τιποτα, εχει τα παντα...ολα οσα χρειαζεται ενας νεος χρηστης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgakos2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 τελικά το keryx δε βόλεψε; δεν δουλεψε το εκτελεσιμο το αρχειο δεν ξεκινουσε. τεσπα. πηγα σε ενα διπλανο γραφειο και δανειστικα ιντερνετι το mint το βρηκα ενδιαφερον. θα βαλω την εκδοση με debian. επισης... στο 10.10 εβαλα και το vlc , αλλα οι υποτιτλοι ειναι κινεζικα. γλωσσα εληνικα αλλα στους υποτιτλους οτι νανε. υπαρχει γιατρικο?? υ.γ. δεν ξερω εαν σας το ειπα... αλλα σας ευχαριστω για την βοηθεια :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.