nifa Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Στο Xcode της apple υποστηρίζεται η λειτουργία αυτόματης εμφάνισης των συναρτήσεων κατά την πληκτρολόγηση. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάτι αντίστοιχο υποστηρίζεται και στο Visual studio.Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
jstark Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Στο Xcode της apple υποστηρίζεται η λειτουργία αυτόματης εμφάνισης των συναρτήσεων κατά την πληκτρολόγηση. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάτι αντίστοιχο υποστηρίζεται και στο Visual studio.Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Φιλικά πάντα, το Xcode είναι ελεινό μπροστά στο Visual Studio, όσον αφορά τη C++ και το intellisence. Καμία σχέση. Για την ακρίβεια, αυτό που κάνει το Xcode δεν είναι κάτι δύσκολο ή φοβερο, το κάνουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και απλοί editors (textmate). Ακόμη και το netbeans (που είναι δωρεάν ενώ το VS είναι πλερουά) έχει καλύτερο intellisence από το Xcode. Συνοψίζοντας, για να είναι ορθή η ερώτησή σου (και πάντα μιλώντας για C++) θα πρεπε να ρωτήσεις: To visual studio εχει εκπληκτικό intellisense, υπάρχει κατι αντιστοιχο στο Xcode ? Για να πάρεις την απάντηση: ΟΧΙ. Φιλικά πάντα, από κάποιον που τα δουλευει και τα 2, και προτιμά το vim. ΥΓ: Το VS είναι δωρεαν στην έκδοση Express.
V.I.Smirnov Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 To visual studio όχι μόνον έχει intellisence αλλά είναι από τα καλύτερα IDE που υπάρχουν. O jstark έχει απόλυτο δίκιο... -
nifa Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ναι δεν διαφωνώ. Καθέ άλλο!!Όντως το VS δεν παίζεται. Απλά εγώ δεν το διατύπωσα σωστά. Θέλω να ρωτήσω πως θα ενεργοποιήσω το intellisence στο VS. Δοκίμασα στο tools, όμως δεν δούλεψε. Γράφω σε C++, και συγκεκριμένα ένα πρόγραμμα κονσόλας.
nifa Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 δεν ενοώ ακριβώς αυτό. Θέλω πχ όταν πατάω for, if κτλ, να μου ανοίγει τις παρενθέσεις αυτόματα, και να μου παρουσιάζει μια δομή της συγκεκριμένης συνάρτησης ή εντολής. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το Xcode.
Evgenios1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 δεν ενοώ ακριβώς αυτό. Θέλω πχ όταν πατάω for, if κτλ, να μου ανοίγει τις παρενθέσεις αυτόματα, και να μου παρουσιάζει μια δομή της συγκεκριμένης συνάρτησης ή εντολής. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το Xcode. Νομιζω οτι το vs δεν υποστηριζει code snippet σε C++
georgemarios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Απο μόνο του οχι, χρησιμοποιωντας ομως καποιο plugin, οπως το Visual Assist, ολα πανε ρολοι. Το VA το εχω συνηθισει τοσο που χωρις αυτο δε διαννοουμαι να γραψω κωδικα πλεον
nifa Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 φιλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολυ. Αυτί ακριβώς εψαχνα!!!
NewProject Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 για να μην ανοιγω αλλο θεμα ... εχω το VC++ 2010 Express αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα το Class View . Μηπως δεν υπαρχει ;;;
NewProject Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Απο το menu, View > Class View > View > Code Start Page Other Windows > Command Window Error List Prop. Window Solutopn Expl. Toolbox Web Browser Find Res. Toolbars > ... Full Screen
Evgenios1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Περιεργο, αποτι ξερω η ee δεν υποστηριζει rc editor & ALT μονο, ολα τα αλλα τα εχει κανονικα. ' (πατα ctrl + shift + c )
NewProject Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Περιεργο, αποτι ξερω η ee δεν υποστηριζει rc editor & ALT μονο, ολα τα αλλα τα εχει κανονικα.' (πατα ctrl + shift + c ) :mad::whistle::fear::mrgreen: Πολλα ευχαριστω , φιλε !Να 'σαι καλα !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.