Προς το περιεχόμενο

SEO Εγκατασταση στην πρωτη σελιδα του google?

plaths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για αρχή ενα κανονικό top level domain και όχι το co.cc..

Τα links στο menu δεξιά γιατι τα έχεις με short urls?

πλιρωνω με απο αυτο.

Δημοσ.

ακόμα και αν πλιρωνε σε όμως απο αυτό είναι άθλιο ο επισκέπτης να πρέπει να α) περιμένει 4-5 δευτερόλεπτα για να πάει στη σελίδα που ήθελε και β) να βλέπει όποια τυχόν διαφήμιση παίζει εκεί..

τζάστ μαϊ του σέντς

Δημοσ.
Ρίξε μια ματιά εδώ πρώτα.

δεν με βοιθησε γιατι την ακρηβεια εχω ενα λογαριασμο αλλα μεσα δεν ξερω πως τα φτιαχννω

ακόμα και αν πλιρωνε σε όμως απο αυτό είναι άθλιο ο επισκέπτης να πρέπει να α) περιμένει 4-5 δευτερόλεπτα για να πάει στη σελίδα που ήθελε και β) να βλέπει όποια τυχόν διαφήμιση παίζει εκεί..

τζάστ μαϊ του σέντς

Θα το αλλαξω ευχαριστο για την γνωμη σου και το domain στα σιγουρα σε plaths.com

απλως περιμενω να πλιρωθω απο το P2C

Δημοσ.
δεν με βοιθησε γιατι την ακρηβεια εχω ενα λογαριασμο αλλα μεσα δεν ξερω πως τα φτιαχννω [...]

Ο λόγος που σου έδειξα αυτό το thread είναι για να καταλάβεις πως όλοι όσοι έχουν μια σελίδα, ψάχνουν έναν μαγικό τρόπο για να βγουν στην πρώτη σελίδα με τα αποτελέσματα της google. Τέτοιος μαγικός τρόπος δεν υπάρχει.

Αν σου φάνηκαν πολλά τα posts και δεν τα διάβασες, δες τουλάχιστον αυτό:

Το SEO είναι για να μην είσαι σε χειρότερη θέση από αυτή που θα έπρεπε να είσαι με βάση το περιεχόμενο της σελίδας. Το SEO ΔΕΝ σε βγάζει στην πρώτη θέση, απλά εξασφαλίζει τη σχετική θέση που πραγματικά σου ανήκει με βάση τη σύγκριση με όσα σχετικά sites υπάρχουν ήδη.

Αυτά που σε βγάζουν στην πρώτη θέση είναι η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ή/και η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ σου.

Δημοσ.
Ο λόγος που σου έδειξα αυτό το thread είναι για να καταλάβεις πως όλοι όσοι έχουν μια σελίδα, ψάχνουν έναν μαγικό τρόπο για να βγουν στην πρώτη σελίδα με τα αποτελέσματα της google. Τέτοιος μαγικός τρόπος δεν υπάρχει.

Αν σου φάνηκαν πολλά τα posts και δεν τα διάβασες, δες τουλάχιστον αυτό:

ευχαριστο το ειχα διαβασει αλλα γρηγορα γιαυτο δεν το κτλβα

Δημοσ.
Μηπως υπαρχει κανενας ελληνικος οδηγος για να βαλω το σιτε μου στην πρωτη αναζητηση του google?

Πως με φτιάχνει αυτή η φράση!!!!!!! :-D

Πόσες φορές το εχουμε δει?Πόσες φορές το έχουμε απαντήσει?Το να βάλεις το site σου στην θέση του google εχει να κάνει με το όνομα,το περιεχόμενο,τα λεφτά που θα δίνεις στο google,πόσο καλό SEO έχεις κάνει και κατά τη γνώμη μου αν είσαι ο μοναδικός ή απο τους ελάχιστους με τέτοιο περιεχόμενο(οπως πχ εταιρία ψυγείων στον β.πόλο :-D )

Υπάρχουν πολλοί οδηγοί τζαμπέ για SEO,αλλά πάντα αναρωτιώμουν,γιατί το θες 1ο??Χαζοί ειναι οι άλλοι που προσπαθούν μαζί σου? :o

Δημοσ.
εταιρία ψυγείων στον β.πόλο

LoL

Εδώ εμένα ο άλλος μου ζήταγε να του φτιάξω site το οποίο να βγαίνει πρώτο στο google αλλα ακόμη δεν είχε αποφασίσει τι site θέλει να φτιάξει..

Οτι να ναι λέμε...

Δημοσ.

φτιαξε του μια ιστοσελιδα με βασικη λεξη κλεδι

"σχεδια νυχιων βημα βημα"

73 searches per month

0 competition

Η

"πως να μεινω εγκυος"

600 searches

σχεδον 0 competition

Δημοσ.
LoL

Εδώ εμένα ο άλλος μου ζήταγε να του φτιάξω site το οποίο να βγαίνει πρώτο στο google αλλα ακόμη δεν είχε αποφασίσει τι site θέλει να φτιάξει..

Οτι να ναι λέμε...

από την Αθήνα είσαι? :-D

Δημοσ.
πρωτευουσιάνος ναί :lol: Πες μου οτι τον έχεις πετύχει και σύ! χααχα

Πως το βρήκα :-D

Εδώ εμένα ο άλλος μου ζήταγε να του φτιάξω site.

Από το ρήμα "ζητάγω"? :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...