Brazdas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας παιδιά! Δουλεύω σε μία ταβέρνα και έχω την εξής απορία! Τις αποδείξεις τις βγάζουμε μέσω Η/Υ, ξέρετε, ένα μηχάνημα τις Dell είναι. Τις παραγγελίες τις παίρνουμε με τα "ειδικά" μπλογκάκια. Αυτό που θέλω να ρωτήσω (είναι θέμα που αφορά την εφορία περισσότερο, οπότε όποιος είναι εφοριακός και γνωρίζει ας απαντήσει) είναι αν είναι παράνομο το να κρατάω τις παραγγελίες στο μπλογκάκι! Δλδ, αφού πάρω την παραγγελία και μέχρι να την τελειώσω, να μην πετάξω το χαρτάκι αλλά να το έχω για να βλέπω κιόλας τι ακριβώς χρωστάω στην παρέα! Αυτά που έχουν παραγγείλει τα χτυπάω στον Η/Υ και πάω την απόδειξη στο τραπέζι επάνω. Αφού τελειώσω με τα χρωστούμενα, σκίζω το χαρτάκι και το πετάω και πάμε στην επόμενη παραγγελία! Υπάρχει κάτι παράνομο σε αυτό, ώστε αν έρθει κάποιος από την εφορία για έλεγχο, να τίθεται θέμα προστίμου;
kage Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 <<"ειδικά" μπλογκάκια>> pda εννοεις? χαρτι εννοεις αυτα που γραφουν την παραγγελια πριν την τελικη αποδειξη? εχουν ερθει ποτε απο την εφορια οσο δουλευεις?
panos2171 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 To να ρωτησεις το αφεντικο σου που ειναι ο ποιο καταλληλος να σου απαντησει ας πουμε δεν παιζει???
Brazdas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 όχι τα pda, τα απλά μπλοκς παραγγελίας, όπου γράφουμε την παραγγελία και μετά την χτυπάμε στον υπολογιστή για να εκδοθεί η απόδειξη! Φίλε pano, δεν έγραψα εδώ μέσα για να έρθεις εσύ να μου πουλήσεις ειρωνία. Μια απλή ερώτηση έκανα, αν ξες απαντάς αν όχι δεν απαντάς!
nogoso Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Από τη στιγμή που έχεις στο τραπέζι την απόδειξη της παραγγελίας εσύ κρατάς ότι θέλεις. Η εφορία σε έλεγχο έρχετε και σου λέει πόσα τραπέζια έχεις αυτή τη στιγμή,φέρε μου τις αποδείξεις. άσε που αυτό λογικά το κρατάς πάνω σου οπότε δεν το βλέπει κανείς.
traganeus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Και εγώ όταν δούλευα το καλοκαίρι, πήγαινα στην αρχη την γενική απόδειξη με ό,τι είχαν παραγγείλει και σε κάθε συμπλήρωμα που πήγαινα, έκοβα και καινούργια απόδειξη. Το αφεντικό τρελαινόταν αν ξέχναγα καμια φορά να πάω την απόδειξη απο κάποιο συμπλήρωμα πάντως!
Brazdas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις! Με καλύψατε πλήρως!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.