mouzak Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Καλισπερα θα ηθελα να μου προτεινεται ενα κινητο τηλεφωνο με οθονη αφης(με android).που να εχει καλο gps χωρις να χρειαζεται να εχω συνδεση στο ιντερνετ για να κλειδωσω δορυφορους.ας γινεται και με εγκατασταση τριτων προγραματων αν χρειαστει αρκει να ειναι αξιοπιστο.αυτο ειναι το πιο βασικο κρητηριο.ηθελα το samsung galaxys αλλα ειναι ακριβο οπωτε λεω για το galaxy 3 εχετε να μου προτεινεται κατι καλυτερο ας ειναι και λιγο ακριβοτερο απ το δευτερο.
nikoskon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Το assisted στο gps μπορεις να το απενεργοποιήσεις μεσω του εκάστοτε προγράμματος περιήγησης. Επίσης υπάρχουν προγράμματα που μπλοκάρουν το ίντερνετ, Επομένως δεν θα χρεώνεσαι. Συνεπώς οποιοδήποτε android κινητό τηλέφωνο με gps σου κάνει. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
11demian111 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Vodafone joy 845 100 ευρω! http://www.letmedefine.com/vodafone-845-cheap-android-mobile/
arxaggelos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Αν και έχω Galaxy S (και αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει), ακούω πολύ καλά λόγια για το gps του HTC Desire.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.