Neuro22 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να πάρω το FUJITSU LIFEBOOK NH570-F2 σαν Desktop Replacement (η σύζυγος δεν θέλει καλώδια - παρελκόμενα κτλ από PC ). Θα ήθελα την γνώμη - προτάσεις σας, γιατί δεν έχω εμπειρία από FUJITSU. Ευχαριστώ.
ss13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Πρώτον δίνεις πολλά χρήματα , δεύτερον τι χρήση θες να του κάνεις ( δηλαδή παίζεις παιχνίδια ή όχι ) ; Διαλέγεις dell , lenovo ή toshiba ( έχουν πολύ καλές εγγυήσεις ( η dell είναι η καλύτερη )) !! http://e-technoshop.gr/index.php?target=products&product_id=32741&page=full_list http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=37080 http://www.shopcenter.gr/pegasus/products01/show00.php?code=309633&pcode=SHOW_PROD309633
ektor7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Πολυ καλες οι προτασεις του ss13! Η δικη μου προταση ειναι αυτη!
panos2000gr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Πολυ καλες οι προτασεις του ss13!Η δικη μου προταση ειναι αυτη! Εκεί στην Toshiba είναι στον κόσμο τους ως συνήθως με τις οθόνες. Είναι δυνατόν σχεδόν 19" οθόνη και να μην έχει Full Hd ανάλυση? Απάραδεκτο :fear:
xristoforos89 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Εκεί στην Toshiba είναι στον κόσμο τους ως συνήθως με τις οθόνες. Είναι δυνατόν σχεδόν 19" οθόνη και να μην έχει Full Hd ανάλυση? Απάραδεκτο :fear: για full hd ομως πρεπει να πληρωσεις..κατι παραπανω. Fulitsu siemens ωρε και εσυ?πανε σε κατι καλυτερο. +1 και απο εμενα στις προτασεις του ss13. ειδικα το lenovo και αν ειναι value for money με τετοια χαρακτηριστικα.
ektor7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Εκεί στην Toshiba είναι στον κόσμο τους ως συνήθως με τις οθόνες. Είναι δυνατόν σχεδόν 19" οθόνη και να μην έχει Full Hd ανάλυση? Απάραδεκτο :fear: Κοιτα,παρα 1366 x 768,μας κανει και το 1680x945 ή 1600χ900! Παντος σε gaming,εκτος απο το crysis,σε fullhd και 1600χ900,στις 18,4",δεν εχουν καμια οπτικη διαφορα(εγω,τουλαχιστον,δε ειδα καμια)!
xristoforos89 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Συνδεσε το σε μια full hd τηλεοραση και παιξε εκει τα παιχνιδια σου και δες τις ταινιες σου.. εκει θα δεις γραφικα!
ektor7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 εχω την 17αρα ή την 18αρα και θα ψαχνω αλλην οθονη,για να παιξω παιχνιδια! Τι το θελω τοτε το Desktop Replacement ,αν ειναι να ξαχνω καθε τοσο μια εξ. οθονη,που να ειναι και fullhd?
Neuro22 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. 1) Όσο αφορά την τιμή είναι σημαντικά χαμηλότερη από αυτά που μου προτείνετε http://www.skroutz.gr/s/255631/Fujitsu-Siemens-LifeBook-NH570-F2.html 2) Δεν παίζω παιχνίδια, αλλά δουλεύω αρκετές ώρες εφαρμογές γραφείου. 3) Θέλω μεγάλη οθόνη γιατί όλη μέρα στο γραφείο δουλεύω σε 19αρα και πολύ φοβάμαι αν πάω το απόγευμα σπίτι σε 15αρα θα μου φανεί κάπως 4) Το θέμα μου είναι κατά πόσο είναι αξιόπιστα ή όχι τα Fujitsu-Siemens 5) Φίλε ektor7 όντως το Toshiba Qosmio X505-Q885 μου αρέσει πολύ αλλά αξίζουν τα 200€ παραπάνω? Ευχαριστώ. ---------- Προσθήκη στις 19:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:23 ---------- εχω την 17αρα ή την 18αρα και θα ψαχνω αλλη οθονη,για να παιξω παιχνιδια!Τι το θελω τοτε το Desktop Replacement ,αν ειναι να ψαχνω καθε τοσο μια εξ. οθονη,που να ειναι και fullhd? +1 Συμφωνώ απόλυτα
xristoforos89 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 εχω την 17αρα ή την 18αρα και θα ψαχνω αλλην οθονη,για να παιξω παιχνιδια!Τι το θελω τοτε το Desktop Replacement ,αν ειναι να ξαχνω καθε τοσο μια εξ. οθονη,που να ειναι και fullhd? εγω δεν μιλησα για full hd οθονη αλλα για τηλεοραση. και να εξηγησω τι εννοω. πχ το δικο μου λαπτοπ εχει 15αρα οθονη.μια χαρα για οσα κανω(ιντερνετ κλπ),αλλα οταν θα δω ταινια θα συνδεσω μεσω του hdmi το λαπτοπ στην τηλεοραση(3 μετρα μακρια ειναι) και θα εχω πολυ καλυτερη εικονα. εγω για ψυχαγωγια το ειπα,οχι για καθημερινες εργασιες να αλλαζεις οθονες.
ektor7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 εγω δεν μιλησα για full hd οθονη αλλα για τηλεοραση.και να εξηγησω τι εννοω. πχ το δικο μου λαπτοπ εχει 15αρα οθονη.μια χαρα για οσα κανω(ιντερνετ κλπ),αλλα οταν θα δω ταινια θα συνδεσω μεσω του hdmi το λαπτοπ στην τηλεοραση(3 μετρα μακρια ειναι) και θα εχω πολυ καλυτερη εικονα. εγω για ψυχαγωγια το ειπα,οχι για καθημερινες εργασιες να αλλαζεις οθονες. Για καμια ταινια στο σαλονι,δε διαφωνω μαζι σου και εγω θα το συνδεσω με την τηλεωραση,αλλα οταν το περισσοτερο χρονο τον περνας στο δοματιο,ειναι καλυτερα να εχεις μια καλη αναλυση/οθονη! 5) Φίλε ektor7 όντως το Toshiba Qosmio X505-Q885 μου αρέσει πολύ αλλά αξίζουν τα 200€ παραπάνω? Το γεγονος,οτι το qosmio εχει 1.πιο δυνατον επεξεργαστη 2.παρα πολυ καλυτερη καρτα γραφικων(μονο η διαφορα δυναμικου της καρτα γραφικω,δικαιολογει πολυ περισσοτερα απο 200ευρο)! 3.Πιο γρηγορο hdd! Και 4.Εγγυηση-Toshiba vs fujitsu νωμιζω ειναι υπεραρκετα για να υπερκαλυψουν πολυ μεγαλυτερη διαφορα τιμης,απ'οτι τα 200ευρο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.