geoparades2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 καλησπερα σε ολους Θα ηθελα να θεσω μια απορια. Έχω δοκιμασει πολλές φορές να κάνω format και δεν είχα κανένα προβλημα.Μέχρι σήμερα ομως. Το πρόβλημα είναι ότι ενω βάζω το cd των win xp στο DVD και φυσικά έχω επιλέξει από το boot priority να ξεκινάει πρώτα το cd όταν φτάνει στην επιλογή "πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για για ξεκινησετε απο το cd" και ενώ πατάω ασφαλως κάποιο πλήκτρο το cd δεν εκκινεί και με βάζει πάλι στα windows που έχω ήδη. Υ.Γ:Έχω αφαιρέσει βεβαίως όλα τα USB από το κουτί γιατί ξέρω ότι αυτό είναι ένας από τους λόγους να μην εκκινεί η εγκατάσταση των windows. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια.
notorious20 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 εχεις ξανακάνει install windows με αυτο το cd?
geoparades2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 έχω ξανακάνει install μια φορά πριν από λίγο καιρό. Δεν είναι γνήσιο αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημά. Αλλά και με αλλα cd που δοκίμασα πάλι το ίδιο αποτέλεσμα πήρα.
popeye68 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 έχω ξανακάνει install μια φορά πριν από λίγο καιρό. Στον ίδιο υπολογιστή το έκανες το install; Ή σε άλλον;
washcloud Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Από την τελευταία φορά που έκανες επανεγκατάσταση, έχεις αλλάξει κάτι στον υπολογιστή; (Δίσκους, ιστορίες - γενικά αν ανακατεύτηκες στο εσωτερικό του. Ή αν έκανες τπτ με το BIOS, κα'να reset, κα'να update...) ...και στα Windows, το drive διαβάζει κανονικά δισκάκια; (μπας κι έχεις καιρό να το χρησιμοποιήσεις...)
filip123go Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Copy -paste Από το άλλο θέμα: Κατα 99.99% και με την προϋπόθεση ότι το πληκτρολόγιο είναι usb: Τσέκαρε μέσα στο bios για κάποια ρύθμιση του στυλ "support usb keyboard on start up" η κάτι τέτοιο και ενεργοποίησε το... (κόντεψα να σπάσω pc επειδή είχα παρόμοιο πρόβλημα)
washcloud Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Κάτι μου λέει ότι το πληκτρολόγιό του το είχε και κατά το τελευταίο φορμάτ, εμένα
filip123go Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Κάτι μου λέει ότι το πληκτρολόγιό του το είχε και κατά το τελευταίο φορμάτ, εμένα Μπορεί να έκανε bios up-date, μπορεί η επιλογή να ήταν τσεκαρισμένη και για κάποιο λόγο να χάθηκε, μπορεί χίλια-δυο.!
micos000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Κι εμένα μου λέει το ίδιο με τον washcloud.
geoparades2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 παιδιά ευχαριστώ πολύ για όσα μου γράψατε αλλά δυστυχώς δε μπορούσα να τα δω. Τελικά ήταν oi ρυθμίσεις για USB πληκτρολόγιο από το BIOS. Τώρα έχω άλλο πρόβλημα γι αυτό και δε μπορούσα να δω τα μηνύματά σας. Άνοιξα νέο θέμα για το νέο πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ και πάλι.
filip123go Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 παιδιά ευχαριστώ πολύ για όσα μου γράψατε αλλά δυστυχώς δε μπορούσα να τα δω.Τελικά ήταν oi ρυθμίσεις για USB πληκτρολόγιο από το BIOS. Τώρα έχω άλλο πρόβλημα γι αυτό και δε μπορούσα να δω τα μηνύματά σας. Άνοιξα νέο θέμα για το νέο πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Washcloud eat my dust..!! :devil: Δύο στα δύο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.