tip8y Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα. Σήμερα πρόσθεσα στο PC μου (XP) έναν καινούριο σκληρό Seagate 1TB κι έκτοτε...η SB Live μου εξαφανίστηκε. Δεν μπορώ να τη βρω πουθενά (device manager, control panel, κάπου...) ούτε να εγκαταστήσω drivers (καθώς "δεν έχω υποστηριζόμενο προϊόν στον υπολογιστή μου"). -Δοκίμασα να τη βγάλω-ξαναβάλω, μήπως είχα μετακινήσει κάτι όταν έβαζα το σκληρό, τζίφος. -Δοκίμασα να αποσυνδέσω το DVD-RAM μου κι έναν άλλο σκληρό, μήπως το τροφοδοτικό μου δεν άντεχε τους 4 (πλέον) σκληρούς και το DVD ("λέμε τώρα", είμαι...ψιλοάσχετος) - τίποτα Το να "έτυχε" να χάλασε η κάρτα σήμερα που έσκασε ο σκληρός το αποκλείω. Καμιά ιδέα τι άλλο θα μπορούσα να δοκιμάσω; Pliz, η ζωή είναι άσχημη χωρίς ήχο! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
phanispal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Ποια μητρική έχεις; Κάτι πρέπει να παίζει με τα IRQ.
kostastnt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δοκίμασες σε άλλη PCI θύρα? Έχω πετύχει αρκετές φορές PCI θύρα που δεν δουλεύει...
tip8y Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Κάτι πρέπει να παίζει με τα IRQ. Ναι αυτό φαντάστηκα. Με κάποιο μαγικό τρόπο, κατάφερα να κάνω re-enable στο device manager ένα "creative wave device" πράμα, και μετά από αυτό μπόρεσα να κάνω install πάλι τους drivers. Αποστολή εξετελέσθη, ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Καλό θα ήταν βέβαια να μας πει κάποιος αν έχει υπόψη τους λόγους που μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο (φαντάζομαι είναι αρκετοί) - μπας και γλιτώσω τα 1.000.000 restart την επόμενη (φτού!) φορά. Γιατί όπως θα καταλάβατε, η "λύση" που βρήκα αυτή τη φορά ήταν εντελώς τυχαία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.