Προς το περιεχόμενο

προσφορα HP Pavilion DV6-2127EV στα 599€ απο getitnow

darkome

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εαν αυτο ειναι προσφορα τοτε ο Lenovo G560A στα399€ & στα 359€ πως λεγεται? μου κανει εντυπωση που το ιδιο κατ/μα το lenovo το περασε ...ντουκου ενω αυτο το χαρακτηριζει προσφορα

Δημοσ.
εαν αυτο ειναι προσφορα τοτε ο Lenovo G560A στα399€ & στα 359€ πως λεγεται? μου κανει εντυπωση που το ιδιο κατ/μα το lenovo το περασε ...ντουκου ενω αυτο το χαρακτηριζει προσφορα

Υπάρχει τέτοια προσφορά;;;

Δημοσ.

Εγω παντως την βρισκω πολυ καλη προσφορα και επειδη τα LENOVO δεν τα ξερω καν..και ενω το συγκεκριμενο μοντελο το ξερω<εχω το ιδιο αλλα με τον επεξεργαστη πριν τους I3 κλπ>πουλαγα το δικο μου ρωρα ανετα<το πηρα τον Γεναρη 2010>και αγοραζα αυτον!!!

Δημοσ.
Εγω παντως την βρισκω πολυ καλη προσφορα και επειδη τα LENOVO δεν τα ξερω καν..και ενω το συγκεκριμενο μοντελο το ξερω<εχω το ιδιο αλλα με τον επεξεργαστη πριν τους I3 κλπ>πουλαγα το δικο μου ρωρα ανετα<το πηρα τον Γεναρη 2010>και αγοραζα αυτον!!!

Η Lenovo ξεκίνησε σαν εταιρία που κατασκεύαζε computers για τους μεγάλους: IBM, HP, Digital e.t.c. από το 1984 και έκανε και την διανομή.

Αργότερα εξελίχθηκε και το 2004 αγόρασε το τμήμα PC της IBM (desktops-notebooks), και εκτοτε την βλέπεις στην αγορά. Κοινώς αγοράζεις ένα ex-IBM μηχάνημα, αφού συνεχίζουν και κατασκευάζονται στα ίδια εργοστάσια με τους ίδιους τεχνικούς της IBM, ενώ υπάρχει και στενή συνεργασία με την μαμα εταιρία.

Κακό?... Δεν νομίζω:-)

Από το site της IBM:

http://www.pc.ibm.com/ca/about_lenovo/demo.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...