Προς το περιεχόμενο

προβλημα με εγκατασταση windows xp

madas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης: πριν λιγο καιρο εβαλα στο παλιο μου pc linux ubuntu 10.10 αλλα τωρα λογω καποιων θεματων πρεπει να γυρισω παλι σε windows xp.κατεβασα τα windows xp pro x86 και τα εγραψα σε ενα cd.βαζω το cd στο παλιο μου pc(το οποιο ειναι ρυθμισμενο να bootαρει απο το dvd-rw) και μολις παει να bootαρει απο το cd μου βγαζει να πατησω ενα πληκτρο για να bootαρει και αρχιζει να μετραει αντιστροφα τα 5 sec.ομως οταν εγω παταω ενα πληκτρο αυτο δεν ανταποκρινεται και συνεχιζει να μετραει αντιστροφα, και τελος bootαρει απο τον σκληρο.ποιο ειναι το προβλημα???μπορει να μην εχει γραφτει καλα το cd και για αυτο να μου τα κανει αυτα???

Δημοσ.
Το πληκτρολόγιο δουλεύει παίρνει ρεύμα στο boot;

νομιζω πως παιρνει γιατι πριν, μπορω να πατησω del για να μπω στο bios.και αν δεν παιρνει στο boot πως μπορω να το καταλαβω????

Δημοσ.

Κατα 99.99% και με την προϋπόθεση ότι το πληκτρολόγιο είναι usb: Τσέκαρε μέσα στο bios για κάποια ρύθμιση του στυλ "support usb keyboard on start up" η κάτι τέτοιο και ενεργοποίησε το...

(κόντεψα να σπάσω pc επειδή είχα παρόμοιο πρόβλημα) :devil:

Δημοσ.

Νομίζω (μιας και δεν έχω εμπειρία γιουεσμπί πληκτρολογίου) πως αν δεν δούλευε για το "Press Any Key ktl", δεν θα 'πρεπε να δουλεύει ΟΥΤΕ για το Del του BIOS setup.

Το δε δικό σου πρέπει είτε να το είχες αλλάξει ενδιάμεσα σε φορμάτ ή να ήταν το πρώτο που πήγες να κάνεις...;

Δημοσ.

Ναι βρε, κατάλαβα ότι είπα μ@λ@κι@ και προσπάθησα να το καλύψω με δεύτερη, με τρίτη κλπ κλπ κλπ... Καλά να πάθω αφού δεν φοράω τα γυαλιά στο pc (είμαι κ λίγο στραβός, τι να κάνουμε, όλη μέρα μπροστά σε μια οθόνη...) ;)

Δημοσ.
Κατα 99.99% και με την προϋπόθεση ότι το πληκτρολόγιο είναι usb: Τσέκαρε μέσα στο bios για κάποια ρύθμιση του στυλ "support usb keyboard on start up" η κάτι τέτοιο και ενεργοποίησε το...

(κόντεψα να σπάσω pc επειδή είχα παρόμοιο πρόβλημα) :devil:

Τελικα αυτο ηταν το προβλημα.σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...