madas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης: πριν λιγο καιρο εβαλα στο παλιο μου pc linux ubuntu 10.10 αλλα τωρα λογω καποιων θεματων πρεπει να γυρισω παλι σε windows xp.κατεβασα τα windows xp pro x86 και τα εγραψα σε ενα cd.βαζω το cd στο παλιο μου pc(το οποιο ειναι ρυθμισμενο να bootαρει απο το dvd-rw) και μολις παει να bootαρει απο το cd μου βγαζει να πατησω ενα πληκτρο για να bootαρει και αρχιζει να μετραει αντιστροφα τα 5 sec.ομως οταν εγω παταω ενα πληκτρο αυτο δεν ανταποκρινεται και συνεχιζει να μετραει αντιστροφα, και τελος bootαρει απο τον σκληρο.ποιο ειναι το προβλημα???μπορει να μην εχει γραφτει καλα το cd και για αυτο να μου τα κανει αυτα???
rafail1994 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Το πληκτρολόγιο δουλεύει παίρνει ρεύμα στο boot;
madas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Το πληκτρολόγιο δουλεύει παίρνει ρεύμα στο boot; νομιζω πως παιρνει γιατι πριν, μπορω να πατησω del για να μπω στο bios.και αν δεν παιρνει στο boot πως μπορω να το καταλαβω????
washcloud Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Για δοκίμασε να μπουτάρεις από το CD αυτό, από το ΝΕΟ σου πισί
filip123go Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Κατα 99.99% και με την προϋπόθεση ότι το πληκτρολόγιο είναι usb: Τσέκαρε μέσα στο bios για κάποια ρύθμιση του στυλ "support usb keyboard on start up" η κάτι τέτοιο και ενεργοποίησε το... (κόντεψα να σπάσω pc επειδή είχα παρόμοιο πρόβλημα)
washcloud Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Νομίζω (μιας και δεν έχω εμπειρία γιουεσμπί πληκτρολογίου) πως αν δεν δούλευε για το "Press Any Key ktl", δεν θα 'πρεπε να δουλεύει ΟΥΤΕ για το Del του BIOS setup. Το δε δικό σου πρέπει είτε να το είχες αλλάξει ενδιάμεσα σε φορμάτ ή να ήταν το πρώτο που πήγες να κάνεις...;
filip123go Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Γιατί, εγώ ΤΙ λέω...; Πολλά και διάφορα κατά καιρούς....
washcloud Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ναι αλλά, εν προκειμένω,,,,,,,, ,,,τεσπα, ξαναδιάβασε
filip123go Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ναι βρε, κατάλαβα ότι είπα μ@λ@κι@ και προσπάθησα να το καλύψω με δεύτερη, με τρίτη κλπ κλπ κλπ... Καλά να πάθω αφού δεν φοράω τα γυαλιά στο pc (είμαι κ λίγο στραβός, τι να κάνουμε, όλη μέρα μπροστά σε μια οθόνη...)
madas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Κατα 99.99% και με την προϋπόθεση ότι το πληκτρολόγιο είναι usb: Τσέκαρε μέσα στο bios για κάποια ρύθμιση του στυλ "support usb keyboard on start up" η κάτι τέτοιο και ενεργοποίησε το...(κόντεψα να σπάσω pc επειδή είχα παρόμοιο πρόβλημα) Τελικα αυτο ηταν το προβλημα.σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!!!
washcloud Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 ...φτου...!11 (...ας ελπίσουμε πως αστόχησε στο άλλο θρεντ τουλάχιστον...)
TheELF Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Λούσου με Ούλτρεξ, και θα δεις Camay πολύ Camay [ame]http://www.youtube.com/watch?v=SMJoZ9Cr41M[/ame] Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς απλά "άκουσα" Ultrex και το (βρομικο) μυαλό μου πήγε απευθείας εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.