vagelis81 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Τελευταια αντιμετωπιζω καποιο προβλημα με τη καρτα γραφικων στον υπολογιστη μου.Συγκεκριμενα ενω καποιο παιχνιδι τρεχει ξαφνικα (καποιες φορες) μαυριζει η οθονη νεκρωνει ο υπολογιστης και κοιτωντας τον πυργο (διαφανες κουτι) βλεπω οτι το λαμπακι της καρτας ειναι κοκκινο .Μετα απο συζητησεις λοιπον κατεληξα στο οτι ΙΣΩΣ να χρειαζομαι μεγαλυτερο τροφοδοτικο.Νομιζω οτι αυτο που εχω τωρα στον υπολογιστη μου ειναι 500αρι.Η καρτα μου ειναι η GTX295.Εαν την εχει καποιος ας βοηθησει.Ειναι αυτο το τροφοδοτικο που εχω αρκετο η οντως το προβλημα που προανεφερα ωφειλεται εκει;;Μηπως πρεπει να αλλαξω και να βαλω πιο μεγαλο και αν ναι ποιο; Ευχαριστω
rafail1994 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Ποιο είναι το τροφοδοτικό; Έκανες πρόσφατα την αναβάθμιση κάρτας γραφικών επεξεργαστη...;
vagelis81 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 To τωρινο τροφοδοτικο δε το γνωριζω.Τη καρτα αυτη την εχω περιπου εναμιση χρονο.Ο επεξεργαστης ειναι πιο παλιος.
phanispal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Άμα δε γνωρίζεις από τι αποτελείται το σύστημά σου, δε μπορούμε να σε βοηθήσουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.