Προς το περιεχόμενο

Δουλεύει στα χ8 αντί στα χ16

rafail1994

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα το δοκιμάσω και αυτό :-)

Λογικά και στην από κάτω πρέπει να τρέχει x16

Ναι μου φενεται οι 2 απο τις 4 δουλευουν σε χ16 και οι αλλες σε χ8.

Δημοσ.

Το δοκίμασα και στην άλλη pci-express θύρα έπεισες τα ιδία έκανα cleas smos πάλι τα ιδία έκλεισα το usb3 controller πάλι τα ιδία.Τη αλλο μενει;

Δημοσ.
Το δοκίμασα και στην άλλη pci-express θύρα έπεισες τα ιδία έκανα cleas smos πάλι τα ιδία έκλεισα το usb3 controller πάλι τα ιδία.Τη αλλο μενει;

Κανενα bios update?

Δημοσ.
Για δοκιμασε αυτο που σου ειπε ο qsis , να το βαλεις δηλαδη σε sata 2.Αν και δεν νομιζω να φταει αυτο.

Δοκίμασα αυτό που είπε ο qsis στην πρώτη pci-express θύρα δούλευε χ4 και στην δεύτερη x8.

Μετά από 100000 φορές βγάλε βαλε την κάρτα σε όλες της θύρες και πόσες ρυθμίσεις από το bios δούλεψε στην πρώτη θύρα x16 και με usb3 και με sata 3

Τώρα να δούμε τι θα κάνει και με την 6870

Δημοσ.
Ναι μου φενεται οι 2 απο τις 4 δουλευουν σε χ16 και οι αλλες σε χ8.

Πως γινεται αυτο.Αφου η διαφορα του FX απο το GX chipset αυτη ειναι,οτι δινει 16 lanes σε ολες τις PCI θυρες.

---------- Προσθήκη στις 17:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:50 ----------

Δοκίμασα αυτό που είπε ο qsis στην πρώτη pci-express θύρα δούλευε χ4 και στην δεύτερη x8.

Μετά από 100000 φορές βγάλε βαλε την κάρτα σε όλες της θύρες και πόσες ρυθμίσεις από το bios δούλεψε στην πρώτη θύρα x16 και με usb3 και με sata 3

Τώρα να δούμε τι θα κάνει και με την 6870

Καποια ρυθμιση ειναι,δεν εξηγειται αλλιως.Εγω απ' οσο ξερω οι μητρικες της Gigabyte ειχαν θεμα με το Sata iii και την πρωτη PCI.

Δημοσ.

Καποια ρυθμιση ειναι,δεν εξηγειται αλλιως.Εγω απ' οσο ξερω οι μητρικες της Gigabyte ειχαν θεμα με το Sata iii και την πρωτη PCI.

Μάλλον η είχε κανένα σκουπίδακι το πρώτο slot η ηταν θεμα κάποιας ρύθμισης

Αφού έκανα ενα clear smos και μπήκαν όλες οι ρυθμίσεις σε default. Άνοιξα το pc και έτρεχε πάλι x8 μετά πείραξα κάτι ρυθμίσεις από το clipset και κάποιες άλλες & μόλις έκανα επανεκκίνηση και άλλαξα και την κάρτα στο πρώτο slot δούλεψε x16 αλλά συνέχισε να κολάι στο gta iv ενώ στο άλλο pc δεν κολλάει .Τέλος πάντων θα δούμε από βδομάδα τη θα γίνει και με την 6870 :-)

• Moderators
Δημοσ.

Eχω σκάσει τώρα και περιμένω να έρθει και η asus 6870 τη mετρήσεις θα βαλω στο review αν τρεχει στα x8

Το περιμενουμε, αλλα ορθογραφημενο. :-)

Αληθεια, πώς εβλεπες σε τι Χ? παιζει η καρτα;

• Moderators
Δημοσ.
It's irony, isn't it? :Ρ

Με το cpu-z :-)

Nope, it isn't.

Το cpu-z εμενα παντως, σε μια μητρικη μου άλλαζε το Χ? οταν πειραζα τη ρυθμιση PCI-E clock (default 100Mhz).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...