Darkface Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα, το laptop μου ειναι αυτο --> http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=el&cc=gr&destPage=product&product=3836126&= <-- Τις τελευταιες μερες αντιμετωπιζω προβλημα με το ασυρματο internet της γραμμης που εχω σπιτι μου. Συνδεεται και αποσυνδεεται μεχρι και 7 φορες το λεπτο για λογο που δεν εχω καταφερει να καταλαβω ακομα. Δεν ειμαι τεχνικος η κατι τετοιο αλλα ασχολουμαι με υπολογιστες πολλα χρονια επειδη με ενδιαφερουν. - Ενεργειες μου για να αντιμετωπισω το προβλημα : Επανεκινηση του δρομολογιτη (router), Αλλαγη του καναλιου εκπομπης του δρομολογιτη (router), Ελεγχος του ρευματος στο σπιτι, Εχοντας Windows Vista υπαρχει η δυνατοτητα "αυτοματης επιδιορθωσης του προβληματος" την οποια αν χρησιμοποιησω 3 συνεχομενες φορες και δεν υπαρξει αποτελεσμα μου βγαζει το εξης μηνυμα "Δεν ηταν δυνατη η επιδιορθωση του προβληματος επικοινωνιστε με το παροχεα Internet", και μπορει σε 3 δευτερολεπτα να συνδεθει παλι με το δικτυο.Αλλες φορες οταν προσπαθει να συνδεθει με το δικτυο μου βγαζει το εξης μηνυμα "Δεν ηταν δυνατη η συνδεση λογο ληξης οριου χρονου". Update ολων (το τονιζω ολων) των drivers του υπολογιστη βαση των προτινομενων απο την εταιρια κατασκευης. -Σημειωσεις : Απο τον ιδιο δρομολογιτη (router) παιρνει internet και αλλος υπολογιστης στο σπιτι με ethernet βεβαια χωρις κανενα μα κανενα προβλημα. Το λαμπακι του wireless πανω στον δρομολογιτη (router) ειναι αναμενο κανονικα. Την στιγμη που στην αναζητηση δικτυου δεν βλεπω αυτο του σπιτιου μου μπορω και βλεπω hotspots και αλλα δικτυα ακομα και της ιδιας εταιριας αλλα με ανανεωση μπορει να τα χασω και εκεινα, τα hotspots παντως ειναι παντοτε προς επιλογη. Με λιγα λογια το modem για καποιο λογο δεν "βρισκει" την ασυρματη γραμμη για καποια δευτερολεπτα μεχρι και λεπτα. Η εταιρια που χρησιμοποιω ειναι η Tellas. Εχω καλεσει και μιλησα με εναν τεχνικο που το μονο που εκανε ηταν να αλλαξει το καναλι απο τον δρομολογητη και την ενταση συχνοτητας αν το λεω σωστα. Εχω ειλικρινα απιβδισει με την ολη υποθεση και ζητω οποια πιθανη βοηθεια. Ευχαριστω εκ των προτερων!
xristoforos89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 αν το συνδεσεις μεσω ethernet,εχει ιντερνετ το λαπτοπ?
Darkface Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Ρυθμισεις ενεργειας εννοεις το ρευμα του σπιτιου που προανεφερα η υπαρχει καποια ρυθμιση στον υπολογιστη η στο router?
karmen1983 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Darkface είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα πριν 2 μήνες. Ότι ρύθμιση και να έκανα, όσες επανεκκινήσεις και αν έκανα στο router, είχα αποσυνδέσεις συνέχεια! Μέχρι και τεχνικό του ΟΤΕ έφερα στο σπίτι. Το πρόβλημα ήταν στο ίδιο το router. Άλλαξα το router και όλα μια χαρά. Θα σου έλεγα αν έχει κανένας φίλος κανένα δανείσου το και κάνε μια δοκιμή. edit: και εμένα δούλευε κανονικά αν έκανα σύνδεση μέσω ethernet
lexmark Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δεν θυμαμαι πως πανε απο Vista αλλα στα 7, ενας ευκολος τροπος ειναι μεσα απο το μενου επιλογης screensaver. Καπου πρεπει να σου λεει για ρυθμισεις ενεργειας. Δες αυτη του ασυρματου προσαρμογεα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.