Προς το περιεχόμενο

Τηλεόραση LG 42LD450, δεν βρίσκει σήμα στα ψηφιακά της ΕΡΤ!?!?

kistos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα την LG 42LD450 και έχω ένα πρόβλημα, ενώ βρίσκει τα κανάλια της ΕΡΤ (ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΡΤ3) μου βγάζει μαύρη οθόνη όταν τα επιλέγω και λέει πως δεν βρίσκει σήμα! Όλα τα άλλα ψηφιακά της DIGEA παίζουν κανονικά. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σήμερα την πήρα την τηλεόραση αδελφέ, την έβαλα να ψάξει τα κανάλια και βρήκε μόνο τα DIGEA. Τα της ΕΡΤ και την Βουλή τα βρήκε μεν αλλά λέει ότι δεν έχει σήμα δε. Τα ΣΠΟΡ+, Πρίσμα και Σινέ+ παίζουν κανονικά! Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Είδα ότι παίζουν κανονικά στο PC μου (έχω κάρτα TV με MPEG4)!! Έχεις καμία ιδέα για το τι φταίει;

Και κάτι ακόμα; Έχεις την ίδια TV; Γιατί ήθελα να με βοηθήσεις στο κατά πόσο παίζει VIDEO από USB! Από ότι είδα σε διάφορα forums τα παιδιά λένε ότι δεν υποστηρίζει video αλλά τα χαρακτηριστικά της λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα!

Τι περίεργο; Πως είναι δυνατόν να τα βλέπω στο PC μου και όχι στην TV; Από Θεσσαλονίκη είμαι αδελφέ εγώ. Εσύ από που είσαι για να δούμε μπας και φταίει η περιοχή; Αν τελικά δουλέψουν ενημέρωσε για να ξέρω! Να σαι καλά!

Και κάτι ακόμα; Έχεις την ίδια TV; Γιατί ήθελα να με βοηθήσεις στο κατά πόσο παίζει VIDEO από USB! Από ότι είδα σε διάφορα forums τα παιδιά λένε ότι δεν υποστηρίζει video αλλά τα χαρακτηριστικά της λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα!

Μόνο το μοντέλο/σειρά D750 παίζει video. (mkv, μόνο με ήχο DTS!)

SOCRATIS1000 κανένα νέο από τα ψηφιακά της ΕΡΤ είχες; Εμένα εξακολουθούν να μην παίζουν!

Φιλε μου στο μενου της τηλεορασης για να βρεις τα ψηφιακα μηπως θα επρεπε να επιλεξεις το -- και οχι Ελλαδα ?

Πρέπει να δηλώσω μία χώρα όμως. Μήπως πρέπει να βάλω κάποια άλλη;

---------- Προσθήκη στις 20:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:50 ----------

Αδελφέ kostas.b έβαλα το "--" και δεν έβρισκε καν τα κανάλια της ΕΡΤ (ούτε το ραδιόφωνο της), έβαλα χώρα Γερμανία και πάλι τα ίδια... Δεν ξέρω τι φταίει να πάρει... Στην Ελλάδα τα βρίσκει αλλά δεν έχει σήμα!

Δεν ξέρω τι φταίει να πάρει... Στην Ελλάδα τα βρίσκει αλλά δεν έχει σήμα!

σε ποια συχνότητα στα βρήσκει; κ στην επιλογή "Διαγνωστικά" τι στατιστικά σου δίνει;

Φίλε gorillaz_gr ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως να βρω την συχνότητα των καναλιών της ΕΡΤ. Είναι πολύ περίεργο το σύστημα αναζήτησης της TV. Αν έχεις την ίδια δώσε μου λίγο κάποια tips για να δω. Πάντως και να έβρισκα την συχνότητα δεν θα ήξερα ποια είναι γιατί πολύ απλά δεν έχω εικόνα για να ξέρω!!! Δώσε λίγο τα φώτα σου φίλε!

• 3 μήνες μετά...

Μόνο το μοντέλο/σειρά D750 παίζει video. (mkv, μόνο με ήχο DTS!)

Είσαι σίγουρος; Στο εγχειρίδιο χρήσης λέει ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή ότι δεν παίζει DTS.

http://www.lg.com/lgecs.downloadFile.ldwf?DOC_ID=KROWM000264885&ORIGINAL_NAME_b1_a1=eng.pdf&FILE_NAME=KROWM000264885.pdf&TC=DwnCmd

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Είσαι σίγουρος; Στο εγχειρίδιο χρήσης λέει ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή ότι δεν παίζει DTS.

http://www.lg.com/lgecs.downloadFile.ldwf?DOC_ID=KROWM000264885&ORIGINAL_NAME_b1_a1=eng.pdf&FILE_NAME=KROWM000264885.pdf&TC=DwnCmd

Καμία LD δεν παίζει DTS. για να μετατρέψετε τον ήχο της ταινίας εύκολα και γρήγορα κατεβάστε το AudioConverter.exe

με διορθώνω. όντως η σειρά LD δεν κανει αναπαραγωγή με αρχεία .mkv και ήχο DTS.

η συχνοτητα για την ΕΡΤ στην Αθήνα είναι η 52. αλλά συχνά παρατηρώ κ εγώ να μην ανταποκρίνεται σωστά , ακόμα κ αν εχω καλή λήψη.

Είτε θα μαυρίζει, είτε δε θα έχει καλό ήχο κλπ. Οπότε δεν νομίζω να φταίνε οι συσκευές σας.

(μενου-ρυθμιση-μη αυτοματος συντονισμος-DTV-επιλογη συχνοτητας 52)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...