Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Toshiba satellite A100-906

GusBabis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παίδες του insomnia !!!

εχω το satellite A100-906

http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=EU&com.broadvision.session.new=Yes&PRODUCT_ID=120569

πριν 4 μερες πηγα να το ανοιξω και δεν ξεκινα καθολου

η οθονη δειχνει οτι παει να παρει αλλα ακουγετε λιγο ο σκληρος και μετα σταματα

το πηγα σε ενα μαγαζι στην γειτονια μου και μου ειπε μαλλον μητρικη

1 τι μητρικη πρεπει να ψαξω να βρω

2 υπαρχει περιπτωση να ειναι cpu

3 υπαρχει περιπτωση να ειναι η καρτα γραφικων?? ειναι ενσωματωμενη??? δεν μπορω να το καταλαβω απο το site εαν ειναι.

4 3ερει κανεις κανα καλο μαγαζι για σερβις στο κεντρο της αθηνας ???

Thnx a lot

Δημοσ.

καλησπερα.απο οτι βλεπω εχεις την NVIDIA GeForce Go 7600,και αν δεν κανω λαθος ΔΕΝ ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη.

Τωρα ειναι δικοπο μαχαιρι αυτο που ψαχνεις,και να σου εξηγησω τι εννοω.Αν πας σε μεγαλο καταστημα (πλαισιο,eshop)το λιγοτερο που θα σου πουν ειναι 300ευρω για μητρικη(σε ολα τα παιδια ετσι λενε,σε μια φιλη μου μαλιστα σε ενα turbo x στο πλαισιο της ειπαν 600 ευρω ενω πηρε 650 το λαπτοπ!!!)

Λογικα θα το επισκευαζουν και τοπικα μαγαζια,αλλα η επισκευη σε λαπτοπ και ιδιαιτερα σε μητρικη,δεν ξερω κατα ποσο ειναι το καλυτερο πραγμα γιατι συνηθως ξαναεμφανιζουν τα ιδια προβληματα μετα απο λιγο καιρο.

Δημοσ.

καταλαβα. υπαρχει περιπτωση να την βρω καπου και να την παραγγειλω πχ ebay και το σεταρισμα πως γινεται μετα???

υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι αλλο???

Δημοσ.

απο ebay μπορεις να την παραγγειλεις και να στην βαλει καποιος τεχνικος που γνωριζει.

αλλα πηγαινε καλυτερα σε καποιον ειδικο για να βεβαιωθεις πως ειναι μητρικη τελικα!

Δημοσ.
καλησπέρα παίδες του insomnia !!!

εχω το satellite A100-906

http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=EU&com.broadvision.session.new=Yes&PRODUCT_ID=120569

πριν 4 μερες πηγα να το ανοιξω και δεν ξεκινα καθολου

η οθονη δειχνει οτι παει να παρει αλλα ακουγετε λιγο ο σκληρος και μετα σταματα

το πηγα σε ενα μαγαζι στην γειτονια μου και μου ειπε μαλλον μητρικη

1 τι μητρικη πρεπει να ψαξω να βρω

2 υπαρχει περιπτωση να ειναι cpu

3 υπαρχει περιπτωση να ειναι η καρτα γραφικων?? ειναι ενσωματωμενη??? δεν μπορω να το καταλαβω απο το site εαν ειναι.

4 3ερει κανεις κανα καλο μαγαζι για σερβις στο κεντρο της αθηνας ???

Thnx a lot

Το είχα πάθει και εφταιγε μια απο τις μνήμες RAM. Μόλις την έβγαλα λειτούργησε κανονικά. Μετά έβαλα μια καινούργια και πάλι όλα καλά.

Το έπαθα σε δύο Toshiba. Ενα A100-906 και ένα Tecra S1.

Δημοσ.

thnx zevage θα το δω αυτο χαζη ερωτηση. επειδη εχω μια μνημη μονο μεσα εαν την βγαλω θα ξεκινησει το λαπτοπ.

σμρ το ξεκοιλιασα και εκει που ειναι το κουλερ της καρτας και ο αεραγωγος εβγαλα ολη την σκονη που ειχε και απο τοτε ακουω να δουλευει κανονικα η καρτα αλλα το ιδιο με την οθονη

Δημοσ.
thnx zevage θα το δω αυτο χαζη ερωτηση. επειδη εχω μια μνημη μονο μεσα εαν την βγαλω θα ξεκινησει το λαπτοπ.

σμρ το ξεκοιλιασα και εκει που ειναι το κουλερ της καρτας και ο αεραγωγος εβγαλα ολη την σκονη που ειχε και απο τοτε ακουω να δουλευει κανονικα η καρτα αλλα το ιδιο με την οθονη

Χωρίς RAM δεν δουλεύει.

Πρεπει να βάλεις μία που να δουλεύει σίγουρα. Επίσης να τη δοκιμάσεις σε κάθε slot ξεχωριστά.

Τι μέγεθος RAM έχεις?

Δημοσ.

1gb λες για αρχη να αλλαξω απλα slot μεχρι να βρω μια αλλη να το τσεκαρω???

μνημη λεει ακριβως 1024mb DDRII 533FSB

Δημοσ.
1gb λες για αρχη να αλλαξω απλα slot μεχρι να βρω μια αλλη να το τσεκαρω???

μνημη λεει ακριβως 1024mb DDRII 533FSB

δεν χανεις τπτ να δοκιμασεις.δεν εχει κανενας φιλος σου κανενα λαπτοπ να κανεις καμια τραμπα για δοκιμη;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...