stratos789 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 για σας παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω κατι.το htc hd2 εχει ελληνικη γλωσσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Ναι. Θα το αγοράσεις από Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos789 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 ναι σκεφτομαι να μαζεψω λεφτα και να το παρω,η να περιμενω μηπως βγει κανενα αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 ναι σκεφτομαι να μαζεψω λεφτα και να το παρω,η να περιμενω μηπως βγει κανενα αλλο? Προτείνω να περιμένεις λίγο ήνα πάρεις κάποιο άλλο από τα ήδη υπάρχοντα. Δες το thread εδώ και το post μου, μαζί με του Nikos που βασικά τα λεει όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmous Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Υπάρχει σε Ελληνικά ιντερνετομάγαζα με Αγγλικό αλλά και Ελληνικό μενού . Εδώ θέλει προσοχή όμως , όταν σε Ελληνική συσκευή υπάρχει αυτοκόλλητο με το όνομα Ace Hellas πάνω στη συσκευασία , η οποία είναι και το επίσημο service στην Ελλάδα , (με αρκετούς ικανοποιημένους πελάτες που το χρειάστηκαν) η συσκευή κυμαίνεται γύρω στα 600 ευρώ . Βρίσκεις όμως Ελληνικό μενού και με 450 ευρώ (οι τιμές στο περίπου)με την διαφορά πως σε αυτή την περίπτωση τα Ελληνικά έχουν περαστεί με τρόπο που δεν εγκρίνει η ace hellas (αλλαγή rom) και σε αυτή την περίπτωση για να ισχύσει η εγγύηση(αχρείαστη να είναι) πρέπει να απευθυνθείς εκεί που το αγόρασες . Αν αγοράσεις με Αγγλικό μενού συσκευή ,από Ελληνικό η Ευρωπαικό shop , τότε το service Ελλάδος την δέχεται κανονικά και μπορείς να την πας και ο ίδιος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Στα htc αποτι ξερω και να αλλαξεις ρομ ,δεν εχεις προβλημα,καλυπτεσε απο την εγγυηση.Εγω ειχα παρει εαν απο την Τ-μοβιλε [ayto me ta 1024]και με παιδεψε αρκετα να το ξεκλειδωσω και να του βαλω ελληνικα. ---------- Προσθήκη στις 05:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:17 ---------- Παντως θα σου προτεινα να αφησεις αυτο το κινητο και να πας σε iphone 4[κανα μεταχειρισμενο].Τα εχω πιασει στα χερια μου και τα δυο και αξιζει το iphone.Βεβαια αμα το θελεις για δουλεια[πολλες επαφες και θελεις συγχρονισμους,notes ,emails κτλ],παρε το htc,αλλιως καρφι το iphone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Στα htc αποτι ξερω και να αλλαξεις ρομ ,δεν εχεις προβλημα,καλυπτεσε απο την εγγυηση. Δεν ισχυει. Για να αλλαξεις ρομ πρεπει να του κανεις πρωτα hspl και αυτοματως χανεις την εγγυηση. Βεβαια ειναι αναστρεψιμη διαδικασια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.