grimpr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 δεν βλέπω το νόημα να πάρω intel... Μόνο διαφήμιση είναι πλέον! Μην το λες, δες πως υγραίνονται όλα τα κοριτσάκια στις γνωστές ελληνικές oc στρούγκες να τρέχουν SuperPi στον Gulftown και να σπάνε τα παγκόσμια ρεκόρ για την Ιντελάρα, τσού τσού. :lol:
pkyrop Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα, Επειδή αγόρασα πρόσφατα εναν box phenom 1075t , αναρωτιέμαι αν αξίζει να αγοράσω άλλη ψύκτρα ή να μείνω με αυτή που έχει πάνω. Τον έχει δουλέψει κάποιος το καλοκαιράκι ή θα μου ψηθεί μόλις έρθουν πάλι οι καύσωνες ;-)
rafail1994 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα, Επειδή αγόρασα πρόσφατα εναν box phenom 1075t , αναρωτιέμαι αν αξίζει να αγοράσω άλλη ψύκτρα ή να μείνω με αυτή που έχει πάνω. Τον έχει δουλέψει κάποιος το καλοκαιράκι ή θα μου ψηθεί μόλις έρθουν πάλι οι καύσωνες ;-) Αν δεν έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες και δεν έχεις κάνει overclock δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα το καλοκαίρι
phanispal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Με το θόρυβο δεν ξέρω τι γίνεται βέβαια..
rafail1994 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Με το θόρυβο δεν ξέρω τι γίνεται βέβαια.. Έμενα παντός από τον 1090Τ<<Η ίδιες ψήκτρες είναι>> κάνει αρκετό θόρυβο.Αν είναι και αυτός ένας παράγοντας για να την αλλάξει τότε ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.