Physics_Rulez Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Γενικά αν εξαιρέσει κανείς τις εκπτώσεις που κάνουν όταν ανοίγουν, είναι πανάκριβα. Saturn - media markt είναι πολύ ακριβά μαγαζιά και σε ορισμένες περιπτώσεις εξοργιστικά ακριβά.Τώρα για τις 32άρες ελπίζω να είναι καλές παιδιά και να τις χαρείτε αλλά εδώ που τα λέμε αν δε βλέπεις πολύ τηλεόραση και βλέπεις πιο πολύ ταινίες σε hd ψιλοάχρηστες είναι λόγω του ότι είναι πολύ μικρές (εκτός και αν βλέπεις από το ένα μετρο ) . Επίσης οι πιο πολλές lcd ( ειδικά σε αυτές τις τιμές) πάσχουν από ghosting, bleeding. Ε όχι και 1 μέτρο για 32" τι άλλο θα δούμε. Χαλαρώστε λίγο. Για δυόμιση - τρία μέτρα μια χαρά είναι. Αναλογα τι θα αγορασεις..σε γενικες γραμμες ειναι ακριβα μαγαζια και τα 2 και απο εγγυηση μουφα. Χιλιες φορες ΠΛΑΙΣΙΟ για αγορα υπογιστη κτλ.Φαντασου να αγορασεις υπολογιστη απο saturn να σου χαλασει κατι και να το πας στους ασχετους εκει μεσα!! Ε ρε γλεντια..(εχει τυχη σε γνωστο μου ο οποιος δεν ειχε ιδεα και αγορασε ΧΩΡΙΣ να ΡΩΤΗΣΕΙ ) Απο media markt εχω αγορασει μονο το WD LIVE TV και αυτο γιατι το βρηκα στα 108Ε οταν το ΠΛΑΙΣΙΟ το ειχε στα 125Ε. κατα τα αλλα μακρια ! :-D Θα αστειεύεσαι βέβαια. Ακριβώς το αντίθετο ισχύει. Μη συγκρίνουμε τις π.τσες (ΠΛΑΙΣΙΟ) με τις βούρτσες. Το service του Mediamarkt/Saturn είναι κλάσεις ανώτερο. Κατ' αρχήν σου αλλάζουν το προϊόν τις περισσότερες φορές. Το ΠΛΑΙΣΙΟ έχει γίνει χειρότερο από το e-shop..... πλέον είναι εκτός από ακριβό και χωρίς after sales care. ΓΤΠ δηλαδή.
barman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Ε όχι και 1 μέτρο για 32" τι άλλο θα δούμε. Χαλαρώστε λίγο. Για δυόμιση - τρία μέτρα μια χαρά είναι. Θα αστειεύεσαι βέβαια. Ακριβώς το αντίθετο ισχύει. Μη συγκρίνουμε τις π.τσες (ΠΛΑΙΣΙΟ) με τις βούρτσες. Το service του Mediamarkt/Saturn είναι κλάσεις ανώτερο. Κατ' αρχήν σου αλλάζουν το προϊόν τις περισσότερες φορές. Το ΠΛΑΙΣΙΟ έχει γίνει χειρότερο από το e-shop..... πλέον είναι εκτός από ακριβό και χωρίς after sales care. ΓΤΠ δηλαδή. Ποιο ;;; Δεν υπαρχει σερβις εκει μεσα !!
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Ποιο ;;; Δεν υπαρχει σερβις εκει μεσα !! Και εκτός από αυτό σε κοροϊδεύουν κανονικά στα μούτρα σου. Απαίσιο ΠΛΑΙΣΙΟ.
barman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Και εκτός από αυτό σε κοροϊδεύουν κανονικά στα μούτρα σου.Απαίσιο ΠΛΑΙΣΙΟ. Εννοειται ! Εχω βρει καλο μαγαζακι με καλο σερβις και τιμες. Απλα θελει μετρητοις οτι παρεις.
The_Judas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Γενικά αν εξαιρέσει κανείς τις εκπτώσεις που κάνουν όταν ανοίγουν, είναι πανάκριβα. Saturn - media markt είναι πολύ ακριβά μαγαζιά και σε ορισμένες περιπτώσεις εξοργιστικά ακριβά.Τώρα για τις 32άρες ελπίζω να είναι καλές παιδιά και να τις χαρείτε αλλά εδώ που τα λέμε αν δε βλέπεις πολύ τηλεόραση και βλέπεις πιο πολύ ταινίες σε hd ψιλοάχρηστες είναι λόγω του ότι είναι πολύ μικρές (εκτός και αν βλέπεις από το ένα μετρο ) . Επίσης οι πιο πολλές lcd ( ειδικά σε αυτές τις τιμές) πάσχουν από ghosting, bleeding. saturn-mediamarkt-public-kotsovolos κλπ είναι αρκετά ακριβά καταστήματα Το μόνο που αξίζει είναι οι προσφορές που βγάζουν κατά καιρούς ως κράχτες. Όσον αφορά τις οθόνες, το θεωρώ υπερβολικό να θεωρούμε μια οθόνη 32" μικρή ή ανεπαρκή. Ειδικά στην Ελλάδα που το μεγαλύτερο ποσοστό των σπιτιών έχει ακόμη παμπάλαιες crt με πυκνωτές που σφυρίζουν και παραμόρφωση.
efo355 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Ε όχι και 1 μέτρο για 32" τι άλλο θα δούμε. Χαλαρώστε λίγο. Για δυόμιση - τρία μέτρα μια χαρά είναι. Χαλαροί είμαστε Οσο αυξάνεται η ανάλυση τα πάντα μικραίνουν. Δε σου έχει προκαλέσει εντύπωση το γεγονός ότι κάποτε είχαμε 17αρες για μονιτορ και τώρα 23αρες; Παράδειγμα, βάλε την ανάλυση της οθόνης σου σε 800χ600 και πήγαινε 2 μέτρα πίσω να μου πεις αν είναι ευανάγνωστα τα εικονίδια στο desktop σου. Βάλε ύστερα την οθόνη σου σε 1920χ1080 και πήγαινε πάλι πίσω 2 μέτρα και πες μου αν μπορείς να τα διαβάσεις με ευκολία.
xetasa Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Εγώ αναρωτιέμαι για ποιό λόγο ανοίγουν αυτά τα μαγαζιά? Αν εξαιρέσεις τις πρώτες 2 άντε 3 μέρες τις υπόλοιπες βαράνε μίγες! Πως βγάζουνε τα έξοδά τους? Επειδή έχω πάει κι εγώ σε εγκαίνια τέτοιων μαγαζιών και έχει τύχει να ξαναπάω και σε άλλη άσχετη στιγμή συνήθως οι υπάλληλοι είναι περισσότεροι απο τους πελάτες. Τέλος αξίζουν μόνο τα προϊόντα που έχουν στο φυλλάδιο τους και τίποτα άλλο! Πάντως όντως οι προσφορές των εγκαινίων είναι πολύ καλές. 32άρα και μάλιστα μάρκα (όχι finlux ή shaub lorenz που είναι γτπ) με 269 ευρά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Θυμάμαι στα εγκαίνια του saturn στο σταθμό Λαρίσσης η αντίστοιχη 32άρα είχε 299 ευρώ!
axel12p Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Σε φάσεις που δε βιαζόμουν για αγορά κάποιου προϊόντος, το Media Markt με τις προσφορές του μου φάνηκε πολύ εντάξει. Με αυτό τον τρόπο έχω αγοράσει TV, σύστημα 5.1 και netbook. Για την εγγύηση δεν με απασχολεί μιας η εγγύηση είναι της αντιπροσωπείας και όχι του Media Markt. Σε φάση που χρειαζόταν να αγοράσω κάτι άμεσα (ψυγείο κλπ), πράγματι δεν βρήκα πολύ καλές τιμές -χωρίς να είναι και οι χειρότερες- και επέλεξα άλλα μαγαζιά. Πράγματι πάντως αυτά τα εγκαίνια βολεύουν πολύ!
anivas11 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Κατάστημα που δεν ανεβάζει τις τιμές του στο inet, σπανίως σε κάνει πελάτη και κατά κανόνα είναι ακριβό. Αν δεν υπήρχαν μερικά τοπικ σαν αυτό, το media και το saturn, σε μας που κάνουμε ένα ψάξιμο πρίν αγοράσουμε, δεν θα πούλαγαν ούτε στίς προσφορές τους.
stefoss Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Στο Saturn και Mediamarkt, τουλάχιστον όσο αφορά τα laptops που και που γίνονται super προσφορές. Τον υπόλοιπο καιρό οι τιμές είναι "κανονικές" για τα δεδομένα της αγοράς.
PaNtErAz Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Κατάστημα που δεν ανεβάζει τις τιμές του στο inet, σπανίως σε κάνει πελάτη και κατά κανόνα είναι ακριβό.Αν δεν υπήρχαν μερικά τοπικ σαν αυτό, το media και το saturn, σε μας που κάνουμε ένα ψάξιμο πρίν αγοράσουμε, δεν θα πούλαγαν ούτε στίς προσφορές τους. Κάνε λίγο μια βόλτα σε δύο τρία Saturn ή MediaMArkt τσέκαρε την τιμή ενός ίδιου προϊόντος και μετά αναρωτήσου γιατί δεν έχει Internet... Επίσης έχει πολύ γέλιο να λες ότι ένα μαγαζί δεν είναι καλό και απαρτίζεται από άσχετους και μετά να αναφέρεις το Πλαίσιο σαν καλύτερο! χα!
GeorgT. Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Βγάζουν τις προσφορές στο νετ που είναι κ ολο το ζουμι! Της κανονικές τους τιμες ας τις κρατήσουν μιας κ ειναι τσιμπημένες!
lefta_yparxoun Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Πράγματι, αν σε πάρει η κατηφόρα... δεν σε σταματάει τίποτε! (για το πλαίσιο που κάθε μέρα απομακρύνεται περισσότερο από αυτούς που το στήριξαν) Τώρα πια, ο στόχος αυτών των μαγαζιών (σουπερμάρκετ ηλεκτρονικών ειδών) είναι ο άσχετος πελάτης. Τους σχετικούς δεν τους θέλουν, άσε που είναι και πιο λίγοι...
efo355 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Το πλαίσιο είναι στη κατηφόρα και τα φρένα έχουν σπάσει..... Κοιτούσα για 50'' (lg 50pk550, Panasonic TX-P50U20E ) τηλεόραση και πήγα στο saturn και οι διαφορές με τις φθηνότερες τιμές στο skroutz ήταν στα 200 ευρώ. Να σημειώσω ότι δεν ήταν μούφα οι τιμές από skroutz, οι τηλεοράσεις ετοιμοπαράδοτες.
darkome Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξερω αν ειναι το ΠΛΑΙΣΙΟ χαλια η το saturn,η το media markt,η ο κοτσοβολος....αυτο που ξερω ειναι οτι χτες πηρα μια samsung LE 32" C 530 απο το saturn με 269 ευρω και χτες την καραγουσταρα στο CALL OF DUTTY:BLACK OPS....ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΑΜΑΙ.....ΧΑΛΑΛΙ ΤΑ 269 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.