barman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 μπα για λαπτοπ δεν ψηνομαι. Αδικα λεφτα ειναι. Για την tv ; πηρε το ματι σου αν εχουν αλλες;
gartzo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 οι lg ld420 τελειωσαν στις 12.00 και μετα εφερναν αλλες μαρκεσ στα ιδια χρηματα. αλλα θελω να μας πει κανενας αν υπαρχει περιπτωση να εχουν το ιδιο μοντελο αυριο.
FiKiFiKi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Πήγα κατά τις 2.30 και μπήκα χαλαρά μέσα. Κόσμος αρκετός αλλά όχι ουρές. Είχε πάρα πολλές SONY 40' της προσφοράς και αρκετούτσικες LG 42' LED. Χτύπησα 1 42' και 2 LG DivX players. Έως τις 4.15 περίπου που έφυγα συνέχιζε να έχει πολλές SONY ενώ LG δεν είχε στις παλέτες. Θα ήθελα να ρωτήσω αν η LG 42LE5500 που αγόρασα παίζει από το USB DivX, MKV καυ υπότιτλους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
gartzo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 η LG 42LE5500 παιζει divx και υποτιτλους .srt απλά φρόντισε να έχει το ίδιο όνομα ο υπότιτλος με την ταινία. για mkv δεν ξέρω. κάνε πείραμα...
nellos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες, τι είναι αυτό; φίλε μου divx player φέτα είναι με usb για να παίζει ταινίες από φλασάκι. http://www.lg.com/ae/home-entertainment/video/LG-dvd-player-DV552.jsp αυτό πρέπει να είναι... ---------- Προσθήκη στις 20:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:16 ---------- Όχι! Στην 32 ld420 αναφερόμουν! Η samsung δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα για να παίξει... φίλε μου πως την έκανες να παίζει από το usb ταινίες? ευχαριστώ και γω την 32LD420 τσίμπησα... πολύ μ'αρεσε...
axi100 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω αν η LG 42LE5500 που αγόρασα παίζει από το USB DivX, MKV καυ υπότιτλους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παίζει κανονικά και τα mkv με ελληνικούς υπότιτλους, ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ο ήχος είναι mp3 ή Dolby Digital, δεν αναγνωρίζει τις ταινίες με ήχο DTS. Δυστυχώς οι περισσότερες ταινίες έχουν DTS ήχο, οπότε πρέπει να μετατρέπεις τον ήχο σε DD 5.1 (αυτό κάνω για την LG του πατέρα μου). Με προγράμματα όπως το Popcorn MKV converter ή το Xvid4PSP (και τα 2 δωρεάν) η μετατροπή κρατάει 10 λεπτά περίπου, ενώ το τελικό αρχείο μειώνεται κατά 600 ΜΒ περίπου για ταινία 4,5 GB (επειδή το DD 5.1 έχει bitrate 640 kbps, ενώ το DTS έχει bitrate 1.500 kbps).
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Κατά τις 17:30 που πήγα είχαν μείνει μόνο 40" sony, που δεν τις παίρνει κανένας. Οι LG εξαφανίστηκαν. Διαβάστε και το καλύτερο: Μόλις τελείωσαν οι 32" LG έδιναν οποιαδήποτε 32" στην ίδια τιμή. Δεν υπάρχει πλέον 32" τηλεόραση στο μαγαζί. Ένα ακόμα μπράβο στο Saturn για τις πραγματικές προσφορές. Δε νομίζω να τις ξαναδούμε, εκτός αν ανοίξει κανένα άλλο Μια ματιά που έριξα σε άλλα προϊόντα πχ mp3, ήταν τσιμπημένες καμιά 10-15 ευρώ.
barman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Κατά τις 17:30 που πήγα είχαν μείνει μόνο 40" sony, που δεν τις παίρνει κανένας.Οι LG εξαφανίστηκαν. Διαβάστε και το καλύτερο: Μόλις τελείωσαν οι 32" LG έδιναν οποιαδήποτε 32" στην ίδια τιμή. Δεν υπάρχει πλέον 32" τηλεόραση στο μαγαζί. χα χα καλο !! :-D Κονομησαν αγρια σημερα... απο αυριο να τους δω
efo355 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Γενικά αν εξαιρέσει κανείς τις εκπτώσεις που κάνουν όταν ανοίγουν, είναι πανάκριβα. Saturn - media markt είναι πολύ ακριβά μαγαζιά και σε ορισμένες περιπτώσεις εξοργιστικά ακριβά. Τώρα για τις 32άρες ελπίζω να είναι καλές παιδιά και να τις χαρείτε αλλά εδώ που τα λέμε αν δε βλέπεις πολύ τηλεόραση και βλέπεις πιο πολύ ταινίες σε hd ψιλοάχρηστες είναι λόγω του ότι είναι πολύ μικρές (εκτός και αν βλέπεις από το ένα μετρο ) . Επίσης οι πιο πολλές lcd ( ειδικά σε αυτές τις τιμές) πάσχουν από ghosting, bleeding.
barman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Γενικά αν εξαιρέσει κανείς τις εκπτώσεις που κάνουν όταν ανοίγουν, είναι πανάκριβα. Saturn - media markt είναι πολύ ακριβά μαγαζιά και σε ορισμένες περιπτώσεις εξοργιστικά ακριβά.Τώρα για τις 32άρες ελπίζω να είναι καλές παιδιά και να τις χαρείτε αλλά εδώ που τα λέμε αν δε βλέπεις πολύ τηλεόραση και βλέπεις πιο πολύ ταινίες σε hd ψιλοάχρηστες είναι λόγω του ότι είναι πολύ μικρές (εκτός και αν βλέπεις από το ένα μετρο ) . Επίσης οι πιο πολλές lcd ( ειδικά σε αυτές τις τιμές) πάσχουν από ghosting, bleeding. Αναλογα τι θα αγορασεις..σε γενικες γραμμες ειναι ακριβα μαγαζια και τα 2 και απο εγγυηση μουφα. Χιλιες φορες ΠΛΑΙΣΙΟ για αγορα υπογιστη κτλ. Φαντασου να αγορασεις υπολογιστη απο saturn να σου χαλασει κατι και να το πας στους ασχετους εκει μεσα!! Ε ρε γλεντια..(εχει τυχη σε γνωστο μου ο οποιος δεν ειχε ιδεα και αγορασε ΧΩΡΙΣ να ΡΩΤΗΣΕΙ ) Απο media markt εχω αγορασει μονο το WD LIVE TV και αυτο γιατι το βρηκα στα 108Ε οταν το ΠΛΑΙΣΙΟ το ειχε στα 125Ε. κατα τα αλλα μακρια ! :-D
Sheriff Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 +1 efo355, πηγα για κουζινα/φουρνο inox, kai efyga trexontas
efo355 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Αναλογα τι θα αγορασεις..σε γενικες γραμμες ειναι ακριβα μαγαζια και τα 2 και απο εγγυηση μουφα. Χιλιες φορες ΠΛΑΙΣΙΟ για αγορα υπογιστη κτλ.Φαντασου να αγορασεις υπολογιστη απο saturn να σου χαλασει κατι και να το πας στους ασχετους εκει μεσα!! Ε ρε γλεντια..(εχει τυχη σε γνωστο μου ο οποιος δεν ειχε ιδεα και αγορασε ΧΩΡΙΣ να ΡΩΤΗΣΕΙ ) Απο media markt εχω αγορασει μονο το WD LIVE TV και αυτο γιατι το βρηκα στα 108Ε οταν το ΠΛΑΙΣΙΟ το ειχε στα 125Ε. κατα τα αλλα μακρια ! :-D Και από Πλαίσιο μακριά αλλά ας μη βγούμε off topic
barman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Και από Πλαίσιο μακριά αλλά ας μη βγούμε off topic Μπερδευεσαι. Συγκριση εκανα μεταξυ των 2. Μην μπερδευεις τα παντα. Εννοειται ΜΑΚΡΙΑ απο ΠΛΑΙΣΙΟ Πλεον !! Αλλα ΠΙΟ μακρια τα σουπερ μαρκετ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.