Προς το περιεχόμενο

Saturn Εγκαίνια Πυλαία Θεσσαλονίκη

DeareN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω τι λέτε αλλα νομιζω οτι ειναι παρα πολυ καλες ολες οι προσφορες του φυλαδιου εγω ψαχνω για πλυντηριο και το boch που εχει ειναι 50 ευρω κατω απο την καλυτερη τιμη στο skroutz οπως και τα laptop και οι TV ........εγω παντος θα ειμαι εκει κατα της 9.30 λετε να προλαβω τιποτε?

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για την LG 42le5500 τι λέτε? σκέφτομαι να την πάρω,αξίζει τα 600? κάτι διάβασα οτι δε δουλεύει σωστά το local dimming αλλά παρόλα αυτά απο την LG42ld750 που σκεφτόμουν να πάρω βγαίνει και πιο φτηνά

Δημοσ.
δεν ξερω τι λέτε αλλα νομιζω οτι ειναι παρα πολυ καλες ολες οι προσφορες του φυλαδιου εγω ψαχνω για πλυντηριο και το boch που εχει ειναι 50 ευρω κατω απο την καλυτερη τιμη στο skroutz οπως και τα laptop και οι TV ........εγω παντος θα ειμαι εκει κατα της 9.30 λετε να προλαβω τιποτε?

εγώ θα πάω από τισ 7... να πιω και έναν καφε...:-)

Δημοσ.
για την LG 42le5500 τι λέτε? σκέφτομαι να την πάρω,αξίζει τα 600? κάτι διάβασα οτι δε δουλεύει σωστά το local dimming αλλά παρόλα αυτά απο την LG42ld750 που σκεφτόμουν να πάρω βγαίνει και πιο φτηνά

Και εγω εχω την ιδια απορια ρε παιδια.

Οποιος γνωριζει κατι περισσοτερο ή εχει εμπειρια με την συγκεκριμενη τηλεοραση ας ποσταρει τις εντυπωσεις του!

Δημοσ.

Μολις γύρισα... είχε κόσμο αλλά δε περίμενες και πολύ...

χαμός έγινε κλασσικά στις TV... συνέχεια έφερναν...

τα laptop βλέπω να τους μένουν.

Δημοσ.

8:30 ............χαμος-πολύ κόσμος.......βγαίναν με 3-4 tv ο καθε ένας..

9:30 ............καλυτερα τα πράγματα, λιγοτερος κοσμος.....πάντως καμμάτια είχαν (τουλαχιστον απο tv)

Δημοσ.

Θελει αλλα τουλάχιστον 10χρονια ακομα να χορτάσει ο κόσμος lcds οι οποιες σε συνδυασμό με εγκαίνια φεύγουν σαν φρέσκα κουλούρια!

Αντίθετα τα λαπιτοπις που εναι πιστεύω η καλύτερη τους προσφορά μένουν χαλαρά απούλητα!

Βουρ ολοι για FullHD σε 576i της ελλ. TVs :lol:

Δημοσ.
Εχει κομματια υπολογιστων ?

μητρικες -επεξεργαστες - ram ?

ή ειναι σαν του Mediamarkt ?

1-2 κομματια κι αν ?

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος δεν νομίζω να έχει...

Μόνο ολοκληρωμένα-στημένα PC είδα...

Δημοσ.

πάντως αν σας αρεσε κατι απο το φυλάδιο (μονο αυτα αξιζαν τελικα) να πάτε...φάνηκε να έχουν πολλα κομμάτια

Δημοσ.

Χαμός γινόταν το πρωί... και 9 στους 10 πήγαν για τις οθόνες.

Η LG 32LD420 τέλειωσε νωρίς και έδιναν την LG 32LD450 στην ίδια τιμή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...