Προς το περιεχόμενο

Saturn Εγκαίνια Πυλαία Θεσσαλονίκη

DeareN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα προσθεσα στην πρωτη σελιδα, οποιος εχει κατι αλλο λεει.

Για μενα ειναι πολυ καλες προσφορες τοσο στις TV οσο και στα notebooks.

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
- Verbatim 3,5 USB 1,5TB στα 89 ευρώ

αυτο ειχε βγει σε ημερησια προσφορα στα 79 ευρω απο το getit αν δε με απατα η μνημη μου

Δημοσ.

Το θέμα είναι πόσα κομμάτια από αυτούς τους "κράχτες" θα υπάρχουν διαθέσιμα μετά τις 8:30

Δημοσ.
Όποιος έχει περισσότερο χρόνο, καλό θα ήταν να βοηθήσει στο να βρεθεί αν είναι όντως καλές προσφορές ή όχι.

Οι προσφορές για τα laptop Samsung είναι καταπληκτικές για τα δεδομένα της αγοράς. Δυνατοί επεξεργαστές νέας γενιάς και super παιχνιδοκάρτα γραφικών.

Το θέμα είναι πόσα κομμάτια από αυτούς τους "κράχτες" θα υπάρχουν διαθέσιμα μετά τις 8:30

Σχετικά με το πόσα κομμάτια θα είναι διαθέσιμα, πράγματι είναι ένα ερώτημα. Απ ότι θυμάμαι πάντως από το πρώτο Saturn τη πρώτη μέρα ήταν αδύνατο να μπεις (εκτός αν σ' αρέσει να περιμένεις στην ουρά με τις ώρες) αλλά έκανε κι άλλες προσφορές τις επόμενες μέρες των εγκαινίων. Έτσι αγόρασα χαλαρά ένα monitor-tv LG από το οποίο είχε καμιά 30αρια κομμάτια.

Δημοσ.

όποιος θέλει λαπτοπ είναι η τυχερή του μέρα, τα σπάνε και τα δύο τα r580....

επίσης άσχετα με τα άλλα, και τα ηλεκτρικά λένε πολύ...(clima/ψυγείο/Miele)

g_alkis ένα θα σου πώ, μαρτύριο τα εγκαίνια, εγώ είχα πάει τη δευτερη βδομάδα στην Αθήνα...έβλεπες τη συγγρου γεμάτη 40αρες και 37αρες....τηλεοράσεις πάντα....

---------- Προσθήκη στις 13:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:01 ----------

το r580 με τα 499€ το είχε στα εγκαίνια του σταθμού λαρίσσης στα 599€, 1 κομμάτι εκθεσιακό λίγων ωρών...αλλά δεν ήταν κράχτης φυλλαδίου απλά υπήρχε στο ράφι...

Δημοσ.

Η LG η 32άρα στα 269 ευρώ δεν είναι 100hz? Αν δεν είναι σιγά την προσφορά τότε. Στο Mediamarkt στα εγκαίνια είχε Philips 32 full hd, nomizw 100hz sta 300ευρώ πριν απο κανά χρόνο (δεν θυμάμαι πότε ακριβώς άνοιξε για να πω αλήθεια).

Δημοσ.
Η LG η 32άρα στα 269 ευρώ δεν είναι 100hz? Αν δεν είναι σιγά την προσφορά τότε. Στο Mediamarkt στα εγκαίνια είχε Philips 32 full hd, nomizw 100hz sta 300ευρώ πριν απο κανά χρόνο (δεν θυμάμαι πότε ακριβώς άνοιξε για να πω αλήθεια).

Εσύ τώρα γράφτηκες στο insomnia για να πεις αυτό;

Δημοσ.

Στο mediamarkt είχε όντως 17/09/09 εγκαίνια και είχε μια τρομερή 32" τσάμπα... Ήμουν στα εγκαίνια αλλά τηλεοράσεις υπήρχαν πολλές... Και κάποια φάση έφεραν και άλλες 1-2 παλλέτες όταν είχαν μείνει λίγα κομμάτια... Γενικά έχουν απόθεμα...

Ο verbatim ο σκληρός είχε ακριβώς την ίδια τιμή με τα εγκαίνια τα περσινά..

Αυτό που ξεχωρίζει είναι τα laptop... Πολύ καλές τιμές!

Δημοσ.
Εσύ τώρα γράφτηκες στο insomnia για να πεις αυτό;

Γιατί απαγορεύεται?

---------- Προσθήκη στις 14:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:26 ----------

Στο mediamarkt είχε όντως 17/09/09 εγκαίνια και είχε μια τρομερή 32" τσάμπα... Ήμουν στα εγκαίνια αλλά τηλεοράσεις υπήρχαν πολλές... Και κάποια φάση έφεραν και άλλες 1-2 παλλέτες όταν είχαν μείνει λίγα κομμάτια... Γενικά έχουν απόθεμα...

Ο verbatim ο σκληρός είχε ακριβώς την ίδια τιμή με τα εγκαίνια τα περσινά..

Αυτό που ξεχωρίζει είναι τα laptop... Πολύ καλές τιμές!

16:00 το μεσημέρι δεν είχει τίποτα στο Mediamarkt. Πήγα να πάρω και δεν έμεινε ούτε δείγμα. Πρόλαβα να δω διάφορους τύπους με 2-3 Philips 32άρες μαζί με τα υπόλοιπα ψώνια τους.

Νομίζω πως όντως τα Λαπτοπ της Samsung είναι αυτά που ξεχωρίζουν.

Δημοσ.
Γιατί απαγορεύεται?

---------- Προσθήκη στις 14:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:26 ----------

16:00 το μεσημέρι δεν είχει τίποτα στο Mediamarkt. Πήγα να πάρω και δεν έμεινε ούτε δείγμα. Πρόλαβα να δω διάφορους τύπους με 2-3 Philips 32άρες μαζί με τα υπόλοιπα ψώνια τους.

Νομίζω πως όντως τα Λαπτοπ της Samsung είναι αυτά που ξεχωρίζουν.

16:00 το μεσημέρι δεν θα βρεις πουθενά καμιά προσφορά... Δεν λέμε να πας πρωί πρωί από τις 7:00 αλλά μέχρι τις 9:00-10:00 πιστεύω μιά χαρά θα είχε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...