Προς το περιεχόμενο

Saturn Εγκαίνια Πυλαία Θεσσαλονίκη

DeareN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επειδή βαριέμαι να ψάχνω πως λέγεται το πρόγραμμα που κάνει τον DTS ήχο απλό για να τον παίζει η TV? Το έχω πετύχει τόσες φορές και τώρα που το χρειάζομαι δεν το βρίσκω πουθενά...

Καλά δεν τον κάνει ακριβώς "απλό". Dolby Digital τον κάνει. Και μια άλλη λύση:

XviD4PSP

http://www.winnydows.com/#Downloads

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλά δεν τον κάνει ακριβώς "απλό". Dolby Digital τον κάνει. Και μια άλλη λύση:

XviD4PSP

http://www.winnydows.com/#Downloads

Popcorn audio converter λέγεται

http://www.videohelp.com/tools/PopCorn_MKV_AudioConverter

Ποιο από τα 2 παράγει καλύτερο αποτέλεσμα?

Και με φλασάκι γίνεται δουλειά, αλλά πιο πολύ βολεύουν οι δίσκοι 2,5" που παίρνουν ρεύμα από τη θύρα USB.

Γεμίζεις το δίσκο με ταινίες, τον συνδέεις σε μία USB, πηγαίνεις στο μενού και πατάς MEDIA (δεν θυμάμαι πως ακριβώς λέγεται η επιλογή) και σου βγάζει τα περιεχόμενα του δίσκου (όπως ο windows explorer).

Διαλέγεις ότι θέλεις (avi, mkv με AC3, mp3, jpeg) πατάς ΟΚ και το παίζει!

Υ.Γ. 1. Δεν θέλει κανένα πείραγμα - τα παίζει όλα από τη μάνα του! (εκτός από ταινίες με ήχο DTS).

Υ.Γ. 2. Οι υπότιτλοι φυσικά να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα με την ταινία και να επιλέξεις τα ελληνικά από το μενού.

Ευχαριστώ και πάλι!!!

Δημοσ.

Ρε παιδες γινεται με καποιο τροπο να παραγγειλω καμια τηλεοραση μιας και ειναι σε αρκετα καλες τιμες? Υπαρχει κανενας που θα παει να ψωνισει να κανονιζα με καποιο τροπο να μου παρει και εμενα? Ευχαριστω!

Δημοσ.
Ρε παιδες γινεται με καποιο τροπο να παραγγειλω καμια τηλεοραση μιας και ειναι σε αρκετα καλες τιμες? Υπαρχει κανενας που θα παει να ψωνισει να κανονιζα με καποιο τροπο να μου παρει και εμενα? Ευχαριστω!

να σου αγοράσω, δεν έχω πρόβλημα, αλλά που να στη στείλω και με ποιο τρόπο;

Δημοσ.

Πήγα μια βόλτα την Παρασκευή μόνο για να χαζέψω.

Είδα μια προσφορά σε μια καφετιέρα και πήγα να την βγάλω φωτογραφία με το κινητό και ο υπάλληλος με σταμάτησε.

"Κανονισμός του καταστήματος" μου είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω τι φοβούνται. Αν κάτι είναι σε προσφορά, και άρα έχει καλή τιμή, θα έπρεπε να είναι "περήφανοι" που προσπαθώ να τους κάνω διαφήμιση.

Του είπα "Εσείς χάνετε" και έφυγα.

Με χάλασε.

Κατά τα άλλα, αν κάποιος μου έδενε τα μάτια και με έβαζε μέσα χωρίς να μου πει σε ποιο κατάστημα μπήκα, δεν θα καταλάβαινα αν είμαι στο ΜΜ ή στο Saturn... (΄νταξ, μέχρι να επεφτε το μάτι μου στα πανό και στα ετικετάκια των τιμών)

Δημοσ.
να σου αγοράσω, δεν έχω πρόβλημα, αλλά που να στη στείλω και με ποιο τρόπο;

lefta_yparxoyn, όνομα και πράμα είσαι φίλε!:lol:

Δημοσ.

Υπαρχει ενημερωση για αυριο για 32αρες Φουλ ;

Αν γνωριζει καποιος ας γραψει,για να περασω το πρωι να την παρω !

Δημοσ.

Παρασκευή πήγα μια βόλτα να δω γιατί τόση φασαρία. Τα ράφια ήταν γεμάτα τηλεοράσεις όλων των μεγεθών. Οι τιμές κανονικές, τίποτα το ιδιαίτερο.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Παρασκευή πήγα μια βόλτα να δω γιατί τόση φασαρία. Τα ράφια ήταν γεμάτα τηλεοράσεις όλων των μεγεθών. Οι τιμές κανονικές, τίποτα το ιδιαίτερο.

32 FULL HD δεν ειναι κανονικη τιμη:-D. 450Ε την εχει το πλαισιο την ιδια

Δημοσ.

Αν εννοείς τιμές του τύπου 250€ η 32αρα FullHD, δεν υπήρχε τέτοιο πράμα, εκτός αν τις ειχαν χαντακωμένες πουθενά, που δε νομίζω.

Δημοσ.

Προσφορές της πρώτης μέρας τέλος... Πάντως μπορεί να γίνει λίγο παζάρι γιατί χθες κόψαν 100άρικο σε φίλο που πήρε μια 42άρα... Απότι κατάλαβα τώρα τις πρώτες μέρες θέλουν να βγάλουν πολύ καλό όνομα και για αυτό είναι τόσο γενναίοι στις εκπτώσεις...

Φωτογραφίες γιατί απαγορεύεται να βγάζουμε μέσα στα μαγαζιά?? Εγώ πάντα αυτό κάνω και το στέλνω με mail σε κανά φίλο που ψάχνει τίποτα...

Δημοσ.
Υπαρχει ενημερωση για αυριο για 32αρες Φουλ ;

Αν γνωριζει καποιος ας γραψει,για να περασω το πρωι να την παρω !

Ενημέρωση δεν υπάρχει αλλά είναι πιθανό να έχουν κι άλλες προσφορές αυτή τη βδομάδα (όπως έγινε στο πρώτο μαγαζί). Θέλει λίγο παρακολούθηση αφού είναι ν αγοράσεις.

Δημοσ.
Εγώ δουλεύω το Popcorn audio converter. Δεν θα δεις και καμιά διαφορά πάντως,

Ευχαριστώ :-)

Δεν είμαι ειδικός στις τηλεοράσεις αλλά μου φαίνεται καταπληκτική!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...