DeareN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Απο το επισημο site της HP και με τον δυπηρηνο επεξεργαστη βαζοντας ενα απλο κουπονι βγαινει 449 δολλαρια δηλαδη 324 ευρω μαζι με τα μεταφορικα-Paypal για οπουδηποτε στη Αμερικη. Υπαρχει καποιος τροπος να το αγορασω ή οχι? Η HP δεν στελνει εκτος Αμερικης. Πρεπει δηλαδη να περιμενω να ερθει στο πλαισιο απο την Compaq και να κοστιζει 600 ευρω??? Καποιος αλλος τροπος δεν υπαρχει? Το netbook το συγκεκριμενο απλα ειναι τέλειο. Αν γνωριζει καποιος τροπο παραγγελιας απο οπουδηποτε ας μου πει. Ευχαριστω http://www.shopping.hp.com/webapp/series/category/notebooks/dm1z_series/3/computer_store
Haldol Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Υπάρχουν υπηρεσίες με τις οποίες στέλνεις αυτό που θέλεις σε μια προκαθορισμένη διεύθυνση στις ΗΠΑ και αυτοί αναλαμβάνουν να σου το στείλουν στη χώρα σου. Εννοείται υπάρχει κάποιο αντίτιμο... Εγώ για τέτοιες δουλειές χρησιμοποιώ το www.shipito.com και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Να έχεις υπόψιν σου όμως ότι α) θα χρειαστεί να δώσεις αποδεικτικά στοιχεία για την ταυτότητά σου (ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης ή ταυτότητα και διαβατήριο) όπως και για τη διεύθυνση κατοικίας σου (με λογαριασμό ΔΕΗ, ΟΤΕ, κλπ) και β) συμπληρώνεις μόνος σου τα χαρτιά του τελωνείου, που σημαίνει ότι το να βάλεις ένδειξη "Gift" και αξία $30 είναι πολύ εύκολο.
DeareN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ φιλε μου, λεω να το δοκιμασω, το θεμα με το plug του ρευματος μονο με απασχολει αλλα θα ψαξω αν μπορω να βρω απο αλλου. Αν ξερεις κανενα tip για τη διαδικασια και δεν βαριεσαι στειλε ενα P.M .
Haldol Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Κανένα tip για τη διαδικασία του να το φέρεις ή για το ρεύμα; Για το ρεύμα σχεδόν όλοι οι μετασχηματιστές για laptop δέχονται ως είσοδο 100-240 V. Που σημαίνει ότι δεν θα έχεις πρόβλημα είτε το δουλεύεις εδώ ή στις ΗΠΑ. Οπότε το μόνο που ίσως χρειαστείς θα είναι ένας adaptor (ευτελούς αξίας) ώστε να κάνεις το φις να ταιριάζει στις δικές μας πρίζες. Και λέω ίσως, διότι αρκετά τέτοια είδη το περιλαμβάνουν στη συσκευασία, ακόμα και αυτό.
xristoforos89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Απο το επισημο site της HP και με τον δυπηρηνο επεξεργαστη βαζοντας ενα απλο κουπονι βγαινει 449 δολλαρια δηλαδη 324 ευρω μαζι με τα μεταφορικα-Paypal για οπουδηποτε στη Αμερικη. Υπαρχει καποιος τροπος να το αγορασω ή οχι? Η HP δεν στελνει εκτος Αμερικης. Πρεπει δηλαδη να περιμενω να ερθει στο πλαισιο απο την Compaq και να κοστιζει 600 ευρω??? Καποιος αλλος τροπος δεν υπαρχει? Το netbook το συγκεκριμενο απλα ειναι τέλειο.Αν γνωριζει καποιος τροπο παραγγελιας απο οπουδηποτε ας μου πει. Ευχαριστω http://www.shopping.hp.com/webapp/series/category/notebooks/dm1z_series/3/computer_store καλησπερα.θα ηθελα να κανω μια ερωτηση με την αγορα σου καθως δεν γνωριζω. πες οτι στο φερνουν και ειναι ολα κομπλε. εγγυηση εχει απο καπου?ειναι παγκοσμια?
DeareN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Την εγγυηση νομιζω την πληρωνεις στο site της HP. Φιλε Haldol σταματησα το λογαριασμο στο shipitο οταν διαβασα για το spending limit που βαζει και εκεινο το χαρτι 1583 και λεω να μην μπλεξω προς το παρον. Αν μεχρι την Πεμπτη δεν βρω καμια ευκαιρια Ελλαδα τοτε σιγουρα θα την προχωρησω την διαδικασια απο Αμερικη. Κριμα παντως που δεν εχει καποια αντιστοιχη ελληνικη εταιρια να κανει αυτη τη δουλεια..
xristoforos89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 αν υπηρχε τετοια εταιρια,θα ημουν καθημερινος πελατης τους!
Haldol Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δεν είναι τίποτα τρομερό το spending limit. Αφορά τη χρήση των υπηρεσιών του site, όχι το κόστος των προϊόντων που αποστέλλεις. Αν για παράδειγμα, σου κοστίσει $40 να στείλεις το laptop εδώ, από το αρχικό μηνιαίο spending limit των $500 που σου δίνει, θα σου μείνουν πλέον $460. Ούτε η φόρμα 1583 θα έπρεπε να σε ανησυχήσει. Την κατεβάζεις όπως είναι (τα στοιχεία σου είναι ήδη συμπληρωμένα!), την εκτυπώνεις, την υπογράφεις, τη scanάρεις και τους την ξαναδίνεις πίσω μέσω της φόρμας που σου παρέχουν για ν' ανεβάσεις τα έγγραφα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ζητάει deposit $8.50 όταν γράφεσαι. Αλλά τα χρήματα αυτά θα τα έδινες έτσι κι αλλιώς για την αποστολή του πακέτου σου, οπότε δεν έχει και τόση σημασία που τα δίνεις από πριν. Κριμα παντως που δεν εχει καποια αντιστοιχη ελληνικη εταιρια να κανει αυτη τη δουλεια.. Να είσαι σίγουρος ότι αν υπήρχε «ντόπια» εταιρεία αντίστοιχη θα είχε τη διπλάσια γραφειοκρατία, τουλάχιστον. ---------- Προσθήκη στις 20:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:05 ---------- Α, και να προσθέσω δύο πράγματα που ξέχασα πριν. 1. Το να ανεβάσεις όλα αυτά τα έγγραφα δεν είναι υποχρεωτικό. Θα πρέπει να το κάνεις όμως, εάν θέλεις να έχεις διεύθυνση που να μην αναφέρει το όνομα της εταιρείας μέσα. Εγώ έπρεπε να το κάνω αυτό διότι η διεύθυνση με το όνομα της εταιρείας μέσα δεν χώραγε στα πεδία που μου παρείχε το eBay / PayPal. Γι αυτό το θεώρησα δεδομένο ότι θα το κάνεις και στο είπα, εκ παραδρομής. Εάν βολεύεσαι και μια μια διεύθυνση σαν την παρακάτω, είσαι οκ και χωρίς τα έγγραφα: >Το Όνομά Σου 2964 Columbia St. [color="Red"]Eastbiz Corp.[/color] Suite # XXXXX Torrance, CA 90503 USA 2. Επέλεξα την συγκεκριμένη εταιρεία διότι είναι η φθηνότερη που μπόρεσα να βρω. Οι τιμές σε αυτές τις υπηρεσίες είναι αρκετά τσιμπημένες δυστυχώς, οπότε έψαξα αρκετά για το κόστος. Η συγκεκριμένη σε χρεώνει $8.50 (αμοιβή της εταιρείας) για κάθε αποστολή συν το κόστος των μεταφορικών.
DeareN Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ, η αναλυση σου με βοηθησε αρκετα και πλεον δεν εχω κολλημα να το κανω. Οταν το κανω θα σε ενημερωσω, και παλι να σαι καλα. Να προσθεσω οτι οντως για αυτο που σου προσφερει η συγκεκριμενη εταιρια τα 8.5$ δηλαδη 6 ευρω δεν ειναι και τιποτα αν ειναι να γλιτωσεις πανω απο 100 ευρω.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Τελικά το παρήγγειλες; Έπεσα και εγώ τυχαία σήμερα στην προσφορά και μου φένεται to good to be true.
DeareN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Οχι φιλε μου δεν το παρηγγειλα τελικα. Στα εγκαινια του Saturn στη Θεσσαλονικη βρηκα μια εξισου καλη προσφορα τοτε και χτυπησα ενα λαπτοπ απο εκει. Παντως αν δεν υπηρχε εκεινο τον καιρο κατι στην ελληνικη αγορα τοτε σιγουρα θα το επαιρνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.