MAGOS_MERLIN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Έχω εγκαταστήσει το ΚΤorrent στα Ubuntu 10.10 και ενώ ανοίγω κάποιο αρχείο για download μου γράφει στο status stalled και δεν κατεβαίνει. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει; Είμαι και σχετικά καινούριος στο linux οπότε μην απορείται αν ρωτάω κάτι που είναι σχετικά απλό. Ευχαριστώ για την βοήθεια σας προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_88 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 δυστυχως δε μπορω να σε βοηθησω. Αλλα παντως, χρησιμοποιω transmission και δε μου εχει βγαλει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAGOS_MERLIN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Ναι έβαλα κι εγω το Transmission και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αλλά το KTorrent προσφέρει πιο πολλές επιλογές απο ότι είδα κι έχει την αναζήτηση σε διάφορα site ενσωματωμένη και με βολεύει αφάνταστα. Τώρα γιατί με το ένα κατεβάζω χωρίς πρόβλημα και με το άλλο δεν μπορώ να κατεβάσω είναι το ερώτημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bendersteed Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Λογικά το ktorrent θα χρησιμοποιεί κάποια ports που είναι κλειστά από το firewall σου. Δοκίμασε να κάνεις port-forwarding ή να αλλάξεις τη θύρα. Επιπλέον αφού χρησιμοποιείς ubuntu με gnome δοκίμασε καλλίτερα το deluge που δένει καλλίτερα με το γραφικό περιβάλλον και προσφέρει και αυτό πολλές επιλογές και λειτουργίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAGOS_MERLIN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Θα δοκιμάσω αυτό που μου είπες αλλά αφού με το Transmission δεν έχω πρόβλημα νομίζω ότι θα βολευτώ με αυτό. Ευχαριστώ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.