Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Toshiba laptop

psaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα Toshiba laptop και τώρα καμιά 10αρια μέρες αντιμετωπίζω προβληματάκια

Όταν το ανοίγω μερικές φορές δεν ξεκινά και το μονό γιατρικό είναι να βγάλω και να βάλω την μπαταρία του.

Όταν το αφήσω για κάποιο διάστημα ανοικτό και μετά από κάμποση ώρα επανέρχομε είναι σε κατάσταση ύπνου και ενώ μερικές φορές παίρνει μπρος με το πάτημα του ποντικιού άλλες πάλι πρέπει να βγάλω -βάλω μπαταρία .

Μήπως ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει?

Ευχαριστώ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά τίποτα καμιά ιδέα γιατί δεν ανοίγει με την πρώτη ?

Το πρόβλημα συνεχίζεται χρειάζεται 3-4 προσπάθειες για να πάρει μπροστά.

μήπως παίζει κάτι με τοις ρυθμίσεις η μου την κάνει το TuneUp Utilities που τρέχει με το άνοιγμα?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

μήπως η μπαταρία έχει αρχίσει να ψοφάει?μερικες φορές όταν χαλάνε εκτός από το οτι δεν έχει αυτονομία,δημιουργούν κ προβλήματα στην ομαλή λειτουργία!

Δημοσ.

Ευχαριστώ θα δοκιμάσω.

Το laptop το έχω δυο χρόνια και η μπαταριά είναι πάντα επάνω όπως και στο ρεύμα όταν το δουλεύω .

Κάθε μήνα περίπου άφηνα την μπαταριά από μόνη της να αδειάσει εντελώς.

Το έχω δυο χρόνια , δεν ξερω εάν είναι λογικό να τα έφτυσε η μπαταριά τόσο γρήγορα .

Δημοσ.

αν ηταν πανω παντα οταν το ειχες ανοιχτο,τοτε ειναι φυσικο γιατι χαλαει αρκετα ευκολα η μπαταρια οταν

ειναι στο ρευμα το λαπτοπ.

ειναι σαν να φορτιζει συνεχως κατι,χωρις ουσιαστικα να εχει ξεφορτισθει.

Δημοσ.

Για Li-ion μπαταρίες έχω ακούσει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο ?

Απ την άλλη αν χάλασε πρέπει να ξηλωθώ για καινούργια ,μπορώ να βάλω κάποια φτηνότερη από toshiba?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το μηχάνημα είναι σε εγγύηση; Έστω με επέκταση εγγύησης! Για να το πήγαινες στο σέρβις, τουλάχιστον να μάθεις τι από όλα φταίει τελικά!

Δημοσ.

Μετά την αφαίρεση της μπαταρίας σταμάτησε το πρόβλημα με το άνοιγμα

Όμως βάζω την μπαταρία και βγάζω το ρεύμα και το laptop δουλεύει κανονικά και για παρά πολλή πράγμα που δείχνει ότι η μπαταρία εν τα έχει φτύσει απλά για κάποιον λόγο δημιουργεί πρόβλημα κατά το άνοιγμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...