saya Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Τουλάχιστον αναγνωρίζουμε ποιο είναι (ή θα ήταν) το σωστό ή έχουμε και σε αυτό πρόβλημα; Σε ποιο θεμα;
saya Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Σε αυτό που συζητάμε στο νήμα. Σωστο και λαθος;Ποιο το νοημα;Αφου ο καθενας στο φορουμ οπως θελει γραφει .Γνωμες λεμε.Η αγενεια και η ξερολιαση ειναι λαθος σιγουρα .Και το κρυο χιουμορ.Ειδικα αν οαλλος νομιζει οτι τα λεει και ωραια εκει εχεις σοβαρο προβλημα.
pigeon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Σωστο και λαθος;Ποιο το νοημα;Αφου ο καθενας στο φορουμ οπως θελει γραφει ...είπε ο μεθυσμένος οδηγός και πέρασε τη διασταύρωση με κόκκινο. Τα περισσότερα προβλήματα στην Ελλάδα δημιουργούνται από τη δυσκολία μας να κατανοήσουμε το ορθό, ασχέτως αν προτιθέμεθα να το ακολουθήσουμε στη συνέχεια, προβάλλοντας λογικές ή λογικοφανείς δικαιολογίες. Ας συμφωνούσαμε τουλάχιστον οτι το σωστό είναι κάτι καθορισμένο από το νόμο, τον ΚΟΚ, την κοινή λογική ή τον Τζάρτζανο , ανάλογα με το θέμα.
washcloud Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πάντως δάκρυσα με το "προτιθέμεθα", πιτσούνι. Ειδικα αν οαλλος νομιζει οτι τα λεει και ωραια εκει εχεις σοβαρο προβλημα. Παιδιά, εγώ την λατρεύω.-
pigeon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πάντως δάκρυσα με το "προτιθέμεθα", πιτσούνι. κι εγώ όταν το έγραφα.. :-D
washcloud Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 ...λες να συγκινηθεί τουτοιοτρόπως ...Σ' ΕΣΚΙΣΑΑΑΑΑΑ κι η Σάγεια;
chesty Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Ακριβως, θεωρω οτι το "κολλημα" με την ολοσωστη ορθογραφια δειχνει γενικοτερο κολλημα του ανθρωπου αυτου (π.χ. σαν κατι 60-70ρηδες κολλημενοι στις αποψεις τους). Σιγουρα δεν δειχνει κατι καλο παντως. Εγω διαθετω εναν Χ χρονο για να γραψω κατι στο φορουμ αυτο. Εαν ξαφνικα ο χρονος αυτος γινει Χ*1,5, τοτε υπαρχουν τα εξης ενδεχομενα: 1) Θα γραφω το Χ/1,5 αυτων που ηθελα αρχικα να γραψω 2) Αν ξαφνικα γινει κανονας να γραφουμε τονισμενα και συντακτικως ολοσωστα, απλα θα σταματησω να γραφω. Κατανοω οτι η απαγορευση των greeklish ηταν βημα προς το καλυτερο, ποιοτικοτερο, οχι-βγαλσιματος-ματιων, αλλα οτιδηποτε παραπερα νομιζω ειναι too much για ενα φορουμ. Κι εγω σε μια κολλα χαρτι γραφω με τονους, αλλά τι να κανουμε που στο πληκτρολογιο με καθυστερει σημαντικοτατα; GeorgeMan μεσα απο το κειμενο σου με εκφραζεις απολυτα.Συμφωνω!
pigeon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 ...λες να συγκινηθεί τουτοιοτρόπως Θα συμβεί, ανυπερθέτως ! :cry:
dyrer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Σχετικά με το θέμα μας, πριν κανένα μήνα ένα ξαδερφάκι μου 14 χρονών, με ρώτησε ενώ μιλούσαμε στο facebook, γιατί γράφω Ελληνικά. Μια ερώτηση που δεν περίμενα ποτέ να ακούσω. Το ρώτησα γιατί και μου απάντησε δεν συνηθιζεται να γράφουν Ελληνικά οπότε του φάνηκε περίεργο. Δηλαδή του είναι πιο περίεργο να γράφει "σήμερα" από το "smr". Πόσο θα κατρακυλήσουμε ακόμα; Θα μου πειτε πλέον στο σχολίο μαθαίνουν τα γράμματα με αλλαλαγμούς, και εμείς ψιρίζουμε την μαϊμού εδώ.
orotoi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Σχετικά με το θέμα μας, πριν κανένα μήνα ένα ξαδερφάκι μου 14 χρονών, με ρώτησε ενώ μιλούσαμε στο facebook, γιατί γράφω Ελληνικά... ή αλλιώς.. Σχετκά μ τ θμα μς, πρν καν μήν έν ξδρφακ μ 14 χρ, μ ρτσε ενώ μλσαμε στο fb, γτ γρφ Ελ. Μια ερ π δν πρμνα πτέ... Με λίγα λόγια.. πετσοκόβουν τα πάντα για να κερδίσουν λέει σε ταχύτητα ή πλήθος χαρακτήρων.. Το κέρδος? Περίπου 20χαρακτήρες στο παραπάνω.. Η χασούρα? Ανεκτίμητη..
Rooters Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Όλο το f acebook με greeklish είναι γεμάτο. Απλά
isay Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 ή αλλιώς.. Σχετκά μ τ θμα μς, πρν καν μήν έν ξδρφακ μ 14 χρ, μ ρτσε ενώ μλσαμε στο fb, γτ γρφ Ελ. Μια ερ π δν πρμνα πτέ... Με λίγα λόγια.. πετσοκόβουν τα πάντα για να κερδίσουν λέει σε ταχύτητα ή πλήθος χαρακτήρων.. Το κέρδος? Περίπου 20χαρακτήρες στο παραπάνω.. Η χασούρα? Ανεκτίμητη.. +10 και ακόμα χειρότερα οταν βλεπεις Sxetka m t 8m ms prin 1 mina 1 ksaderf m 14 xr m rots sto fb, gt grf ell
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.