nikoskon Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Παίδες το ο,τι αργεί να βγει update για το Galaxy S δεν σημαίνει πως είναι χάλια υποστήριξη. Σημασία έχει όταν βγει να έχει ήδη testαριστεί και να κουμπώσει γάντι επάνω στο Galaxy S. Επίσης αν δεν υποστήριξει η Samsung το ακριβότερο αυτή τη στιγμή κινητό της που υποτίθεται στην Αμερική πλασάρεται ως iPhone killer, τότε τί να πώ; Ας μείνουν στο χώρο μόνο 4 εταιρείες κατασκευής κινητών τηλεφώνων.
KAKADI Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Εγω την εχω βαλει ηδη την 2,2 απ το εξωτερικο και ειναι καλυτερη απ τη 2,1 root-lagfixed..Για παραπανω ομως απ τη 2,2 δε περιμενω..Το desire hd μπορει να παρει στο μελλον και την gingerbread 3,0..Θα δειξει..
Jastonas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Να πω και εγώ την κουβέντα μου... Έχω το Desire απλό και έχω δουλέψει για λίγες μέρες ενός φίλου το Galaxy S. Προτιμώ το δεύτερο κυρίως από άποψη οθόνης και ταχύτητας. Ενώ φόραγε 2.1 ήταν πιό γρήγορο στα μάτια μου από το 2.2 desire που είχα. Παρόλα αυτά.. νιώθω πιό ασφαλής με την υποστήριξη της HTC και των xda γενικά. Όσον αφορά το φλας.. πιό χρήσιμο είναι σαν φακός παρά για φωτογραφίες - δεν το λέω ειρωνικά. Κακό φλας. Καλό φλας θα είναι το xeon του Desire HD! Και να καταλείξουμε... τα δύο καλά του SGS είναι η μεγάλη οθόνη και η μπροστινή κάμερα που θα παίξεις 10 λεπτά και μάλλον δεν θα ξαναχρησιμοποιείσεις αλλά σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση μην πάρεις το Desire! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Θα σου αρέσει τόσο πολύ που θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο που για 100 ευρά δεν πήρες το HD..... Υ.Γ. Ξέχασα να πω πως το HD2 είναι απαράδεκτο κινητό. Καλό από hardware αλλά τα windows mobile 6.5 σε σχέση με android είναι σαν να συγκρίνεις windows 3.11 με windows 7... Χάλια απλά!
PETERANOS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Με γ@μήσ@τε,:lol: Οι διαφορές τους πάντως δεν είναι για 100 ευρώ.. στα 140 ευρώ είναι η διαφορά. Όσον αφορά το φλας.. πιό χρήσιμο είναι σαν φακός παρά για φωτογραφίες - δεν το λέω ειρωνικά. χα,χα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και εγώ για φακό το χρησιμοποιώ (nokia 5800)!! Και να καταλείξουμε... τα δύο καλά του SGS είναι η μεγάλη οθόνη ........ Το Desire HD έχει μεγαλύτερη οθόνη. Θα σου αρέσει τόσο πολύ που θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο που για 100 ευρά δεν πήρες το HD..... Ρε Jastonas, με μπέρδεψες λίγο είσαι υπέρ του Galaxy S η του HTC Desire HD??
Jastonas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Το Desire HD έχει μεγαλύτερη οθόνη. Ναι αλλά δεν είναι Super Amoled.... Aν δεις δίπλα δίπλα Galaxy S με Desire (amoled) θα δεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά Ρε Jastonas, με μπέρδεψες λίγο είσαι υπέρ του Galaxy S η του HTC Desire HD?? Προφανώς HD! Μόνο αυτή η κάμερα μπροστά μου φαίνεται περίεργο να μην έχει μια, έστω 320χ240... να βγάζεις καμιά γρήγορη να στέλνεις σε μσν π.χ. Εκεί που δεν ξέρω σε τι είμαι υπέρ είναι Galaxy S ή Desire; Το Desire το έχω σκίσει, σε 3 μήνες του έχω περάσει πάνω από 100 φορές custom rom, tweaks, oc και όλα αυτά τα κλασσικά.. Ενώ το Galaxy S το είδα σε ένα φίλο μου που έμενα σπίτι μια βδομάδα και όσο έπαιξα μου άρεσε, ήταν γρήγορο, η οθόνη τέλεια, απλά δεν ήταν root και δεν το "πείραξα". Αν έχει τις ίδιες δυνατότητες πειράγματος ίσως και να το προτιμούσα... ίσως και όχι;
PETERANOS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξέρω...., κάτι μου λέει ότι θα κάνω την τσέπη μου πέτρα και θα παρώ το HTC Desire HD!!!
Jastonas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Εδώ να πω ότι η Νοκια είναι μια πολύ κακή εταιρεία. ΠΟΛΥ κακή. Προχθές είχα δει ένα κινητό που με εντυπωσίασε και σήμερα το έψαχνα.. αλλά που να το θυμηθώ όταν η ονομασία του είναι C6-01;; Πολύ κακή κίνηση πιστεύω... Πάντως λίγο που είδα τα χαρακτηρηστικά του, για την τιμή του φάνηκε πολύ καλό κινητό. Αν τελικά θες το κινητό για τα πολύ βασικά : Τηλέφωνα/Φωτογραφίες/Facebook/Twitter/Youtube/Browsing/Camera... ίσως και να αξίζει κάποιο νόκια. Απλά θα χάσεις από την ποιότητα του market που έχουν τα android.
KAKADI Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Λοιπον προφανως καποια πραγματα εχουν μεινει στο αερα...Το απλο desire σε συγκριση με το sgs αυτη τη στιγμη αν το προτιμησει καποιος δε ξερω για πιο λογο θα ειναι μιας και η διαφορα τους ειναι δεν ειναι 30 ευρω και επισης μαλλον κανενα απ τα 2 δε προκειται να παρει παραπανω απ το froyo..(Για το sgs δε το κοβω το κεφαλι μου) Απο hardware το sgs δε συγκρινεται με το απλο desire... Οσον αφορα το desire hd αν δεν σε νοιαζουν τα 140 ευρω ορμα...Αλλα να ξερεις οτι ναι μεν θα εχεις μεγαλυτερη οθονη αλλα την οθονη του sgs δε θα την εχεις και πιστεψε με αν βλεπεις βιντεακια και σειρες ειναι τεραστιο πλεονεκτημα.. Το desire hd σε αλλα εχει μικρο πλεονεκτημα σε αλλα βρισκεται στα ιδια.. πρεπει να τα βαλεις κατω και να πεις πως αν το διαλεξεις θα χασεις 140 ευρω επιπλεον και δε θα χεις την οθονη του sgs αλλα θα εχεις καλυτερο support και επισης τη διαχειρηση του HTC Sense που ειναι καλυτερο απ το αντιστοιχο της SAMSUNG.. Επισης η HTC ειναι πολυ πιο εμπειρη στον τομεα smartphones..Αλλα οι στοχοι των κορεατικων LG - SAMSUNG ειναι να μπουν στην τριαδα των ισχυροτερων των ηλεκτρονικων γενικοτερα στην επομενη 5ετια..Επειδη μιλαμε ομως για τωρα αν εχεις τα γκαφρα παρε HTC.. Σε κανα 2 χρονια ομως θα δεις την πορεια της SAMSUNG και σε αυτο το τομεα.. Ηδη εχεις αρχισει και βλεπεις και απο οτι φημολογειται το Nexus 2 η SAMSUNG θα το κατασκευασει..
arxaggelos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Συμφωνώ με τον αποπάνω. Κι εγώ προτιμώ το SGS (το έχω ήδη προτιμήσει) και βλέπω ότι τώρα που έβγαλε επιτέλους η Samsung ένα αξιόλογο τηλέφωνο, οι xda ασχολούνται πάρα πολύ με αυτό. Όχι τόσο όσο με τα HTC, αλλά η διαφορά είναι χαοτική σε σχέση με τα 3-4 άτομα στο xda (που λέει ο λόγος) που ασχολούνταν με οτιδήποτε άλλο εκτός από HTC μέχρι πριν λίγους μήνες. Τώρα το HD καλό φαίνεται, αλλά ρε παιδιά ποιός μπορεί να χειριστεί με το ένα χέρι τηλέφωνο 4,3"; Το βρίσκω υπερβολικά μεγάλο για βασικό τηλέφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.