PETERANOS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μετά από δυο χρόνια(+) σκέπτομαι σιγά σιγά να αντικαταστήσω το nokia 5800, είχα καταλήξει στο nokia n8 αλλά είδα ότι υπάρχουν και άλλες αξιόλογες προτάσεις από άλλες εταιρίες, (αν και δυσκολεύαμε να αλλάξω εταιρία, συνήθισα το περιβάλλον nokia), σκοπεύω να διαθέσω πανό κάτω 400€, με λίγο ψάξιμο ξεχώρισα τα παρακάτω : HTC HD2 / HTC Legend / Xperia™ X10 / Nokia N8 Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση, αναμένεται κάτι καινούριο τελευταία για το οποίο αξίζει να περιμένω? Ευχαριστώ.
nikoskon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 HTC Desire? Κορυφαίο Android OS κινητό που τρέχει εδώ και εβδομάδες επίσημα την 2.2 Froyo. Και αν θες να ανέβεις λίγο σε τιμή, πήγαινε για Samsung Galaxy S GT-i9000.
KAKADI Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 1)HTC Desire - 409 euro http://www.skroutz.gr/s/259285/HTC-Desire.html 2)Samsung Galaxy S - 450 euro http://www.skroutz.gr/s/271477/Samsung-Galaxy-S-i9000-8GB.html Και το HD2 που λες καλο ειναι..
PETERANOS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Διαβάζοντας στο Internet ξεχώρισα το HTC HD2 (λόγω της πληθωρικής οθόνης) και το Samsung Galaxy S, να είμαι ειλικρινείς το HTC HD2 μου άρεσε πιο πολύ σε εμφάνιση δεν ξέρω όμως τι διαφορές έχουν σε θέματα λειτουργίας, για πείτε καμία γνώμη μεταξύ τον δυο...
damastes Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 το πρώτο είναι με windows mobile 6.5 το galaxy με android.
KAKADI Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Πιστευω πως το galaxy s με την 2,2 δε μπαινει σε συγκριση με το HD2..Ειναι ανωτερο..Συν το οτι το HD2 εχει τα αχωνευτα windows mobile..
PETERANOS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 το πρώτο είναι με windows mobile 6.5 το galaxy με android. Δεν έχω δουλέψει κανένα από τα δυο, υπερτερεί κάποιο λειτουργικό σε σχέση με το άλλο?
nikoskon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Το HD2 είναι αρκετά μεγαλύτερο από το Galaxy S. Είναι πιο βαρύ, αισθητά πιο βαρύ ακόμα και από το iPhone 4. Η οθόνη του, λόγω του τεράστιου μεγέθους της, δεν βολεύει για χρήση με το ένα χέρι(taps με τον αντίχειρα δηλ.). Είναι Windows Mobile 6.5 και το μόνο που το προστατεύει από τον διασυρμό είναι το Sense UI. Δεν είναι αναβαθμίσημο στα Windows Phone 7. To Windows Market δεν έχει αντίστοιχη πληθώρα εφαρμογών(δωρεάν και μη) όσο του Android και φυσικά του Apple Store. Δεν ξέρω τί άλλο να πω για να το θάψω κατά γης!
arxaggelos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Το HD2 είναι αρκετά μεγαλύτερο από το Galaxy S.Είναι πιο βαρύ, αισθητά πιο βαρύ ακόμα και από το iPhone 4. Η οθόνη του, λόγω του τεράστιου μεγέθους της, δεν βολεύει για χρήση με το ένα χέρι(taps με τον αντίχειρα δηλ.). Είναι Windows Mobile 6.5 και το μόνο που το προστατεύει από τον διασυρμό είναι το Sense UI. Δεν είναι αναβαθμίσημο στα Windows Phone 7. To Windows Market δεν έχει αντίστοιχη πληθώρα εφαρμογών(δωρεάν και μη) όσο του Android και φυσικά του Apple Store. Δεν ξέρω τί άλλο να πω για να το θάψω κατά γης! θα σε βοηθήσω εγώ να θυμηθείς! Η Microsoft έχει ήδη ξεχάσει το εν λόγω λειτουργικό, και δύκολα θα βρει κανείς developer που να ασχολείται ακόμη με την πλατφόρμα. Συνεπώς, οποιαδήποτε ελπίδα για νέες εφαρμογές έχει εξανεμιστεί, ενώ ακόμη και για τις παλιές έχει να βγει update πάρα πολύ καιρό - κι ούτε προκειται. ΟΚ καλό κινητό αν θέλει κανείς ντε και καλά WinMo, κι αυτό καθαρά και μόνο λόγω Sense UI (customιά της HTC), αλλά από εκεί και πέρα δεν παλυει να είναι ελαφρά παρωχημένο. Σώζεται από το καλό hardware σε συνδυασμό με το μεράκι των ανεξάρτητων (xda-)developers οι οποίοι νομίζω έχουν ήδη καταφέρει να του βάλουν android, και είμαι σίγουρος ότι θα δούμε και αντίστοιχη custom rom των WinPho7 (γιατί επίσημη μην περιμένεις). Αλλά ΓΙΑΤΙ να μπεις σε αυτήν τη διαδικασία, όταν μπορείς να πάρεις κατευθείαν αυτό ή, ακόμη καλύτερα, αυτό; Κι αν σου πέφτουν μεγάλα (πολύ πιθανό) πάρε ένα Galaxy S που το παίρνεις και αμέσως. My choice. Ή περιμένεις αυτό (αν έρθει). Ειδικά για τους νοσταλγούς του κατά τα άλλα αρκετά καλού Omnia II (μοιάζει πάρα πολύ ή είναι ιδέα μου;;; ).
PETERANOS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 ψιλο κατέληξα Galaxy S αν και με χάλασε το θέμα της υποστήριξης και το ότι δεν έχει φλας ( πιο πολύ ότι δίνεις 450€ για την συσκευή και δεν έχει φλας), χαζεύονται είδα και το htc desire hd το οποίο μου άρεσε περισσότερο σε εμφάνιση ( γενικός κάτι με χαλάει στην εμφάνιση του Galaxy s αν και δεν διαφέρουν ιδιαίτερα τα κινητά αυτού του τύπου), το ερώτημα είναι απλό, αξίζουν τα 100+€ για το htc desire hd?
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Aν και πιθανοτατα δεν ειμαι αντικειμενικος διοτι εχω το galaxy, θα σου ελεγα πως δεν αξιζουν τοσο. Βεβαια εγω δεν τραβαω φωτογραφιες με το κινητο οποτε το φλας μου ειναι αδιαφορο. Επισης θα σου προτεινα να δεις και το βαρος του hd. Αν εχει το βαρος του hd2 και συγκρινομενο με αυτο του galaxy, ειναι μαλλον αρκετα βαρυ. Το πολυ θετικο για μενα ειναι η μεγαλυτερη οθονη...
nikoskon Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Πάρε το Desire τότε η περίμενε το Desire HD αν σε ενοχλεί το φλας. Προσωπικα δεν με ενοχλεί η έλλειψη φλας. Φωτογραφίες τραβάει εξαιρετικά ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό(χωρίς ενεργοποίηση νυχτερινής λήψης). Τα κινητά αυτά(Desire,Galaxy S) δεν πρόκειται να μετανοιώσεις που τα πήρες.
PETERANOS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Να είμαι ειλικρινής δεν χαλιέμαι τόσο πολύ που δεν έχει φλας όσο η ελλιπής υποστήριξη, ......... έλεγα να μην ξεπεράσω το φράγμα τον 500€ αλλά το Desire HD μου άρεσε πολύ εμφανισιακά.........:-( .............. η περίμενε το Desire HD αν σε ενοχλεί το φλας. nikoskon είναι ήδη διαθέσιμο.
KAKADI Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Το sgs για την τιμη του ειναι "ΑΠΛΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ" που λει και η διαφημιση.. Το desire hd μαζι με κανα 2 αλλα θα ειναι οι ναυαρχιδες της HTC για φετος με αποτελεσμα να χουν υποστηριξη καργα..Is up to you.. Οι διαφορες τους παντως δεν ειναι για 100 ευρω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.