Προς το περιεχόμενο

To μέλλον του Atom και της Nvidia σε netbooks είναι ζοφερό, πολύ ζοφερό...

grimpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μιλάμε για δολοφόνο στην κατηγόρια του, θα μοσχοπουλήσει και θα εκτοξεύσει το μερίδιο της AMD πάνω από 15% μέχρι το τέλος του 2011. Σημειωτέο οτι η AMD ανακοίνωσε οτι στην τελική πλατφόρμα θα πέσουν ακόμη περισσότερο οι καταναλώσεις.

Bye bye σαβουρο Atom. Ούτε καν για τοστιέρες...

μα τετοιο μίσος και μένος πως να μη με επαληθευουν στα προ μηνών λεγόμενα μου...; :lol:

Αντε να βγούνε να να δουμε και τα χάλια τους πάντως...

Υ.Γ. εγω απο τον Atom ειμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος

Υ.Γ. προφανώς και δεν είμαι τόσο κάφρος που να θέλω να παίξω crysis σε 10" με Intel GMA SuperExtraPowerPatata Graphics οπότε...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οι Open Source Fusion drivers για Linux έτοιμοι για release...

Open drivers are already written, just waiting for final approval to release.

http://www.phoronix.com/forums/showthread.php?p=156898#post156898

---------- Προσθήκη στις 04:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:45 ----------

μα τετοιο μίσος και μένος πως να μη με επαληθευουν στα προ μηνών λεγόμενα μου...; :lol:

Αντε να βγούνε να να δουμε και τα χάλια τους πάντως...

Υ.Γ. εγω απο τον Atom ειμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος

Υ.Γ. προφανώς και δεν είμαι τόσο κάφρος που να θέλω να παίξω crysis σε 10" με Intel GMA SuperExtraPowerPatata Graphics οπότε...

Άσχετε...δεν έχεις πάρει ακόμη είδηση ότι είμαι μια τεχνητή νοημοσύνη από το μέλλον που τρέχω σε νευροομοαξονικούς φωτοκβαντικούς επεξεργαστές της Intel και τρέχω simulations επάνω σας.

---------- Προσθήκη στις 07:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:01 ----------

Οι νέοι Fusion APU επεξεργαστές της AMD κέρδισαν το βραβείο Design & Engineering της CES Innovations 2011.

http://blogs.amd.com/press/2010/11/17/amd-fusion-apu-win-ces-innovations-2011-award/

ohn02e.jpg

Δημοσ.

Μέχρι να καθιερωθεί τα pads θα είναι πάνω απο τα netbooks σε πωλήσεις...

Γιατί, δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα της AMD σε pads;;; :confused:

Τεσπα, εγώ πιστεύω πως σκοπός της AMD δεν είναι να φέρει το high end gaming στα φτηνά υποφορητά...Προφανές δεν είναι;

Το να λέμε πως η -έστω και μικρή σε σχέση με τους Atom- αύξηση των επιδόσεων είναι ανούσια δεν έχει νόημα. Κατά τη γνώμη μου η όλη ιστορία έχει να κάνει με τις εφαρμογές τύπου flash κλπ (και ό,τι άλλο "ιντερνετικό" υπάρχει), ένας γρηγορότερος επεξεργαστής σίγουρα θα βοηθήσει σε τέτοιες εφαρμογές ενώ η ύπαρξη μιας αξιοπρεπούς GPU θα κάνει τα πράγματα ακόμα καλύτερα...Εδώ αυξήθηκαν αισθητά οι επιδόσεις Atom based netbooks μόνο και μόνο επειδή το Flash ξεκίνησε να υποστηρίζει GPU acceleration! Καταλαβένετε που το πάω,ε;

Εγώ πάντως δε θα έσκαγα ένα κάρο λεφτά για να πάρω ένα netbook με i3/i5, δεν το χρειάζομαι. Οπότε, αν η λύση της AMD είναι αξιοπρεπής και φτηνή γιατί να μην την προτιμήσω από έναν Atom;

Και μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα η στροφή της Apple προς την AMD...Για να δούμε...

Δημοσ.
Περίμενε.. περίμενε.. γίνεται καλύτερο....

Καλύτερο είναι αυτό; Να μπλέξουν με το δραχμοφονιά Jobs;

Ακόμα τους θυμάμαι τους σιχαμένους ψεύτες (:P) να πανηγυρίζουν που ήταν οι πρώτοι με διπύρηνο στην αγορά, ενώ κυκλοφορούσαν ήδη για μερικούς μήνες συστήματα με διπύρηνους AMD. Την εποχή εκείνη δεν υπήρχε AMD στο λεξιλόγιό τους.

Δεν πειράζει, αν είναι να κερδίσουν αναγνώριση, θα βοηθήσει και τα άλλα προϊόντα τους.

Μπορεί να δούμε και τον Jen-Hsun να πηγαίνει με AMD (Apple-είναι τα καλύτερα) φορητό στις συσκέψεις :-D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Οι πρωτες Video εφαρμογές έρχονται με υποστήριξη AMD Fusion.

Η Corel με το VideoStudio και WinDVD υποστηρίζει πλήρως τα APU chips της AMD.

http://blogs.amd.com/fusion/2011/01/03/corel-and-amd-knocking-down-the-hurdles-to-video-editing/

H ArcSoft με το TotalTheater 5.

http://blogs.amd.com/fusion/2011/01/03/arcsoft-and-amd-fusion-a-media-melody/

H Adobe με το Flash Player 10.2 "Stage"

http://blogs.amd.com/fusion/2011/01/04/adobe-flash-player-and-amd-fusion-apus/

Lenovo Launches ThinkPad With AMD Zacate APU

http://www.tomshardware.com/news/thinkpad-x120e-zacate-apu-laptop,11881.html

Δημοσ.

Ωραία ^_^

Mια πιο πλήρης λίστα με τις εταιρίες που εφαρμογές τους θα υποστηρίζουν Fusion APU:

• Adobe

• ArcSoft

• Codemasters

• Corel

• CyberLink

• DivX

• EA / BioWare

• Firaxis

• Gazillion

• Microsoft

• Nuvixa

• Earthsim

• Roxio

• Sega

• Turbine

• Viewdle

• ViVu

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Διαπίστωση: 6 μήνες μετά, το market share της AMD μειώνεται και τα netbooks/laptops με AMD C-50 και E-350 τα βρίσκεις με το σταγονόμετρο στην αγορά...

Δημοσ.

Διαπίστωση: 6 μήνες μετά, το market share της AMD μειώνεται και τα netbooks/laptops με AMD C-50 και E-350 τα βρίσκεις με το σταγονόμετρο στην αγορά...

Όρεξη για γκρίνια; Λες τα 10 εκατομμύρια κομμάτια που πουλήθηκαν τους τελευταίους 6 μήνες να τα αγόρασε η Intel για να αποτύχει η προσπάθεια;

Το Market Share μειώνεται; Είναι θαύμα το ότι ακόμα κρατάνε 26-27% στο Desktop με τεχνολογία 3 γενιές πίσω από της Intel.

Και τα πράγματα μόνο καλύτερα μπορούν να γίνουν για την AMD. Ο Llano θα ανέβει πιο γρήγορα από τους Bobcat (10 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του χρόνου) και θα κερδίσει αρκετά παραπάνω από το φτωχό 15% στους φορητούς, ενώ ο Bulldozer σίγουρα θα βελτιώσει το απογοητευτικό 6% στους Servers.

Το μόνο πρόβλημα προς το παρόν είναι να ικανοποιήσει τις παραγγελίες που ξεπέρασαν τις προβλέψεις και ούτε η TSMC ούτε η GF έχουν την ικανότητα παραγωγής να την καλύψουν (εδώ που τα λέμε φταίει και η AMD που ούτε η ίδια το φαντάστηκε ότι θα έχει τέτοια επιτυχία).

Δημοσ.

Ωραία να πω τότε κάτι αισιόδοξο:

Με τις APU υπάρχει θεωρητικά η πιθανότητα/δυνατότητα να δούμε το πρώτο crossfire στην ιστορία των λάπτοπ....

Δημοσ.

Ωραία να πω τότε κάτι αισιόδοξο:

Με τις APU υπάρχει θεωρητικά η πιθανότητα/δυνατότητα να δούμε το πρώτο crossfire στην ιστορία των λάπτοπ....

Υπάρχει εδώ και πολύ καιρο αυτή η δυνατότητα στα λαπιτοπια!!

Δημοσ.

με ξενέρωσες! :-(

Τότε Tri-Fire?

:-D

Ναι και μετα μαζί με το λαπτοπ θα κουβαλας και κανενα 800αρι τροφοδοτικό.. ασε που θα χρειαστείς και κανενα επαγγελματικό fiat για να μεταφέρεις τον "φορητό". :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...