Προς το περιεχόμενο

Τροπος για αδυνατισμα

mynam3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτη την καραμελα περι υδατανθρακων και πρωτεινων δεν την καταλαβενω, πρεπει να ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος στον πλανητη που παχαινει με το κρεας αδυνατιζει με μακαρονια.

Δημοσ.
αυτη την καραμελα περι υδατανθρακων και πρωτεινων δεν την καταλαβενω, πρεπει να ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος στον πλανητη που παχαινει με το κρεας αδυνατιζει με μακαρονια.

Κοιτα, το οτι η πρωτεϊνες αφομοιωνονται πολυ καλυτερα και οτι επιταχυνουν τον μεταβολισμο ειναι επισημως γνωστο. Τωρα, αναλογως τι "κρεας" τρως. Αν τρως κατι που εχει λιπαρα, πως να μην παχαινεις;

Δημοσ.
jpgmediteranean_diet.jpg

Ποιος σας είπε ότι το κρέας είναι υγιεινό και οι υδατάνθρακες ανθυγιεινοί;

Δεν ανεφερα κατι τετοιο παραπανω. Βασικα, ειμαι ΠΟΛΥ κατα αυτης της διατροφικης πυραμιδας. Τα αυγα, το κρεας, και το ψαρι μαζι με συνδιασμο υδατανθρακων δεν θα πρεπει να παραλλειπονται καθολου. Ως γνωστον, ο περιττος υδατανθρακας ειναι αυτος που αποθηκευεται ως λιπος. Γενικα, επιλεγει ο καθενας και παιρνει.

Δημοσ.

Aυτη η πυραμιδα εχει παψει απο καιρι να ισχυει...

Πλεον σκοπος δεν ειναι να χανουμε βαρος αλλα λιπος....το διατροφικο συστημα που προτεινει ο apathya (πρωτεινη σε καθε γευμα-καλα λιπη-περιορισμενος και χρονισμενος υδατανθρακας) μαζι με ασκηση αντιστασεων (βαρη) και ηπιας αεροβικης ειναι ο σωστοτερος τροπος για να εχουμε τα καλυτερα αποτελέσματα στην μαχη κατα του λιπους και διατηρησης μυικης μαζας!

Διαιτες για ανδρες 1500-1800 θερμιδων ειναι αστειο!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...