mynam3 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Λογω ελευθερου χρονου το τελευταιο διαστημα, ειπα να χασω τιποτα κιλα .. Τι προτεινετε ? Να πω οτι εχω χωρο για τρεξιμο και 2-3 μηχανηματα .. Αλλα οχι λεφτα για γυμναστηριο. Λοιπον?Δεν με νοιαζει να γινω εστω και μακροπροθεσμα...Σβαρτζενεγκερ/Σταλονε/Ρουρκ.Με νοιαζει απλα να φυγει η μπακα..
petros_samurai Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Κοψε τα γλυκα και τα "βρωμικα",κανε 30λεπτα αεροβια και εισαι οκ.Καλη αρχη
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Αυτο που ειπε ο απο πανω.Το πολυ μια φορα βρομικο την εβδομαδα ,καθολου γλυκα και κανονικα το φαγητο σου.Δεν χρειαζετε μην τρως καθολου. Μακρι ζαχαρη και βρομικο, πολυ νερο και πολυ τρεξιμο στον διαδρομο σε γρηγορο τεμπο[20 λεπτακια,5 λεπτακια σε χαμηλη ταχυτητητα και καθε 2 λεπτα θα ανεβαζεις ταχυτητα για γρηγορο τρεξιμο].Θα εχεις πολυ καλα αποτελεσματα.
Cue Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Προσοχή δεν είμαι διαιτολόγος και είναι από καθαρά προσωπική εμπειρία. Τους τελευταίους 5 μήνες έχω χάσει 15 κιλά, πολύ μπάκα μιλάμε. Στην ουσία άλλαξα πλήρως την διατροφή μου. Ουσιαστικά τι έκανα. -Κομμένα λιπαρά/ζάχαρη. Στο Ηνωμένο Βασίλειο κάθε τι φαγώσιμο αναγράφει πάνω πόση ζάχαρη και λιπαρά (κορεσμένα) έχει. Όλα στο πράσινο. Αναψυκτικά, γλυκά και φαγητό απ' έξω εννοείται ότι τα κόβεις. -Μείωσα τις ποσότητες. Αντι να φας ένα πιάτο μακαρόνια το μεσημέρι, φάε μισό και μισό το βράδυ. (Προσωπικά το τράβηξα περισσότερο αλλά δεν είναι απαραίτητο) -Περπάτημα κάθε μέρα, οπότε αερόβια. Περπατάω συνέχεια. Πηγαίνοντας στη δουλειά, γυρίζοντας από τη δουλειά, το βράδυ που θα βγω, βόλτα που θα πάω κτλ. Minimum 40 λεπτά κάθε μέρα με μέσο όρο σίγουρα 1 ώρα. -Δεν έκοψα το φαγητό σε καμμία περίπτωση. Δεν έχανα γεύμα! Πρωϊνό, μεσημεριάνο και βραδυνό. Αν μπορείς να φας και ενδιάμεσα φρούτα ακόμα καλύτερα. (Προσωπικά πάλι έτρωγα βραδυνό πριν τις 2100) Σε γενικές γραμμές πάντως τρώω κυρίως ψωμί, ρύζι, κοτόπουλο, τόνο, σαλάτες. Γυμναστήριο (ουσιαστικά βάρη) δεν ήθελα να ξεκινήσω γιατί θα μου άνοιγε η όρεξη. Όταν χάσω άλλα 5-8 κιλά τότε ναι.
salliara Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 μην ξεχναμε και το αλκοολ ε.. ειναι μεγα θεμα στην μπακα!
kosmasgr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Κρασάκι ερυθρό ή Tanqueray με τόνικ Και αυτά με μέτρο γιατί ανοίγουν την όρεξη κατά την διάρκεια που τα καταναλώνεις Υ.Γ. Οποιαδήποτε διατροφή ή δίαιτα κάνεις σε συνδυασμό με γυμναστική θα επιλέξεις μία ημέρα της εβδομάδος , συνήθως Κυριακή και θα τρως ελεύθερα οτιδήποτε θέλεις. Αυτό όμως μόνο εφόσον τηρείς αυστηρά τη διατροφή τις υπόλοιπες μέρες
Garnele Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Υ.Γ. Οποιαδήποτε διατροφή ή δίαιτα κάνεις σε συνδυασμό με γυμναστική θα επιλέξεις μία ημέρα της εβδομάδος , συνήθως Κυριακή και θα τρως ελεύθερα οτιδήποτε θέλεις. Αυτό όμως μόνο εφόσον τηρείς αυστηρά τη διατροφή τις υπόλοιπες μέρες Σαν το ραμαζάνι για τους μουσουλμάνους ένα πράγμα ε;
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Στο Ηνωμένο Βασίλειο κάθε τι φαγώσιμο αναγράφει πάνω πόση ζάχαρη και λιπαρά (κορεσμένα) έχει. ενω στο ελλαντα yok? -Περπάτημα κάθε μέρα, οπότε αερόβια. Περπατάω συνέχεια. Πηγαίνοντας στη δουλειά, γυρίζοντας από τη δουλειά, το βράδυ που θα βγω, βόλτα που θα πάω κτλ. Minimum 40 λεπτά κάθε μέρα με μέσο όρο σίγουρα 1 ώρα. πολυ καλο το περπατημα αλλα δεν το λες και αεροβια...
yayawoot Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 αεροβια ασκηση ειναι το περπατημα Αν δεν ιδρώσεις όμως....
evabb Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 θερμιδες θες να καψεις, δεν εχει σημασια το ιδρωμα. αν θες να δυναμωσεις καρδια τοτε παιζει ρολο
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 αεροβια ασκηση ειναι το περπατημα σε ανηφορικο χωματοδρομο ισως...
evabb Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 σε ανηφορικο χωματοδρομο ισως... αεροβια σημαινει χωρις καποια αντισταση οχι αερομπικ
apathya Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Προσοχή δεν είμαι διαιτολόγος και είναι από καθαρά προσωπική εμπειρία. Τους τελευταίους 5 μήνες έχω χάσει 15 κιλά, πολύ μπάκα μιλάμε. Στην ουσία άλλαξα πλήρως την διατροφή μου. Ουσιαστικά τι έκανα. -Κομμένα λιπαρά/ζάχαρη. Στο Ηνωμένο Βασίλειο κάθε τι φαγώσιμο αναγράφει πάνω πόση ζάχαρη και λιπαρά (κορεσμένα) έχει. Όλα στο πράσινο. Αναψυκτικά, γλυκά και φαγητό απ' έξω εννοείται ότι τα κόβεις. -Μείωσα τις ποσότητες. Αντι να φας ένα πιάτο μακαρόνια το μεσημέρι, φάε μισό και μισό το βράδυ. (Προσωπικά το τράβηξα περισσότερο αλλά δεν είναι απαραίτητο) -Περπάτημα κάθε μέρα, οπότε αερόβια. Περπατάω συνέχεια. Πηγαίνοντας στη δουλειά, γυρίζοντας από τη δουλειά, το βράδυ που θα βγω, βόλτα που θα πάω κτλ. Minimum 40 λεπτά κάθε μέρα με μέσο όρο σίγουρα 1 ώρα. -Δεν έκοψα το φαγητό σε καμμία περίπτωση. Δεν έχανα γεύμα! Πρωϊνό, μεσημεριάνο και βραδυνό. Αν μπορείς να φας και ενδιάμεσα φρούτα ακόμα καλύτερα. (Προσωπικά πάλι έτρωγα βραδυνό πριν τις 2100) Σε γενικές γραμμές πάντως τρώω κυρίως ψωμί, ρύζι, κοτόπουλο, τόνο, σαλάτες. Γυμναστήριο (ουσιαστικά βάρη) δεν ήθελα να ξεκινήσω γιατί θα μου άνοιγε η όρεξη. Όταν χάσω άλλα 5-8 κιλά τότε ναι. Προσωπικα χωρις να σε προσβαλω, θελω να αντιπαραθεσω τις αποψεις μου. Ετυχε να εχω χασει και γω αρκετα κιλα. Σε καμια περιπτωση δεν θα προτεινα μια διατροφη με θερμιδες κατω των 1700kcal~~. Οπως αναφερεις την διατροφη σου μου φαινονται πολυ χαμηλες. Και γω ετσι ξεκινησα, πιστευωντας οτι αυτο ειναι καλο, το αντιθετο. Δεν ταιριαζει αυτη η διατροφη σε αντρες ειναι η αποψη μου. Εγω θα προτεινα να μειωσετε τον υδατανθρακα και παραλληλα να αυξησετε την ποσοτητα της αλιπης πρωτεϊνης. Η πρωτεϊνη θα πρεπει να υπαρχει σε καθε γευμα, διαφορετικα χανεις μυικη μαζα.(το παθα γιαυτο το λεω.) Χωρις να το παιζω εμπειρογνωμονας, φιλικα. ΒΤW: Το γυμναστηριο με βαρη κανει πολυ καλο! Επιταχυνει τον μεταβολισμο πολυ πιο γρηγορα σε σχεση με την αεροβια ασκηση και γινεται μυικη ενδυναμωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.