Firebass Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 καλησπερα, εχω το εξης προβλημα , οταν αναβω το λαπτοπ αρχιναει το ανεμνιστιρακι και μετα απο λιγο σταματαει με αποτελεσμα ολα να θερμενοντε και να κλεινει μετα απο λιγο , τι μπορω να κανω? εχω τη βαση με coolers αλλα το θεμα ειναι αν δε λειτουργει συνεχομενα το κυριο φαν το λαπτοπ καταλαβαινει οτι πρεπει να κλεισει acer 1650z
TheELF Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να καθαρίσεις το ανεμιστήρα,πας youtube γράφεις το μοντέλο και την λέξη clean και βλέπεις τη βγάζει.Η κατευθείαν στον τεχνικό.
Firebass Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Ναι παιδια το καθαριζω , δε κλεινει γτ υπερφορτωνετε οπωσ μου χε κανει πιο παλια , αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι καθαρο και λειτουργει για λιγο και μετα σταματαει , ενω αυτο πρεπει να ρολλαρει συνεχεια :/
TheELF Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Αν υπάρχει πρόβλημα υλικού απορώ γιατί το σκέφτεσαι;Αναγκαστικά θα πάει σε τεχνικό(εκτός και αν βγάλεις το εν λόγο ανεμιστήρα,αρχίσεις το ψάξιμο να βρεις ολόιδιο και το αλλάξεις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.