calibrator Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Πως αλλάζω το πρόθεμα του τίτλου σε «Επωλήθη»; Έχω κάτι αγγελίες μου, που θέλω να επισημάνω. Το είχα κάνει πριν λίγες μέρες σε μια, αλλά τώρα δεν βρίσκω πως γίνεται από την επεξεργασία... και έχω πιει μόνο 5 ρακές...
parsifal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 1. Κλικ στο κουμπί και μετά στο «Εξελιγμένη επεξεργασία» ή 2. Από το drop-down menu «Εργαλεία», επιλέγεις το «Επεξεργασία Θέματος» και κάνεις κλικ στο κουμπί «Εκτέλεση ενέργειας»
calibrator Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 @ #2 1. Ok πάω στην «Επεξεργασία» και μετά στην «Εξελιγμένη επεξεργασία» αλλά μετά δεν βλέπω επιλογή για αλλαγή του προθέματος. 2. Στο drop-down menu «Εργαλεία» δεν υπάρχει η επιλογή «Επεξεργασία Θέματος», υπάρχουν μόνο οι επιλογές «Εμφάνιση εκτυπώσιμης έκδοσης», «Αποστολή αυτής της σελίδας με e-mail» και «Παρακολούθηση θέματος» ???
parsifal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Για τη 2η δυνατότητα δεν ήμουν σίγουρος ότι είναι διαθέσιμη χωρίς δικαιώματα moderator (γι' αυτό παρέθεσα και τους 2 τρόπους), αλλά για την 1η ήμουν σχεδόν βέβαιος. Δε βλέπεις το παρακάτω πλαίσιο; Αν όχι, τότε φοβάμαι πως ο μόνος τρόπος είναι να αλλαχθεί από moderator το πρόθεμα. Στέλνεις report (εικονίδιο ) για τη συγκεκριμένη αγγελία που θες και ζητάς την αλλαγή του προθέματος.
calibrator Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 @ #4 Όχι δεν βλέπω το παραπάνω πλαίσιο! Ενώ είμαι σίγουρος ότι υπήρχε πριν από μέρες. Στην παρακάτω αγγελία είχα μπει και το άλλαξα μονός μου σε "Επωλήθη" http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=412435 Η δυνατότητα υπήρχε σίγουρα και αλίμονο αν έπρεπε να ζητάει με report ο κάθε user, θα πήζατε lol τι τρέχει;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 @parsi: Αλλαζει κανονικότατα και χωρις δικαιωματα moderator με τον πρωτο τροπο. Το εχω κανει.
parsifal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Γιώργο, εσύ δηλαδή βλέπεις αυτήν τη στιγμή την επιλογή που δείχνω στο screenshot κάνοντας επεξεργασία σε κάποιο αγγελιο-thread δικό σου; Ενδέχεται να γινόταν στο παρελθόν και παίζοντας κάποια στιγμή ο Hal9000 με τα options του forum, να το απενεργοποίησε κατά λάθος. Ή...να είναι κάποιο πρόβλημα με τα δικαιώματα συγκεκριμένα του topic starter. Γενικά, τα δικαιώματα κάθε account καθορίζονται από το αν ανήκει ή όχι σε κάποια custom user groups που έχουμε ορίσει στο vBulletin. Π.χ. για να έχεις δικαίωμα να ποστάρεις στις Αγγελίες, υπάρχει ένα user group με τίτλο "Aggelies Users" στο οποίο πρέπει να ανήκει το account.
jakegate7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 parsifal μια χαρά το έχει σε εμένα, όπως είναι στο screenshot που έβαλες
parsifal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μόλις τσέκαρα τα user groups και στο ModCP του vBulletin. Δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο ειδικό user group που να καθορίζει τη δυνατότητα αλλαγής του προθέματος. Το "Aggelies Users" βλέπω μόνο ως σχετικό, το οποίο υποθέτω πως κάνει όλη τη δουλειά. Και στο οποίο φυσικά ανήκει ο topic starter, ειδάλλως δε θα μπορούσε να έχει ποστάρει αγγελίες... :-/ Δεν ξέρω τί να πω. Το κλασσικό ποιηματάκι «Καθάρισε τα Insomnia cookies και την cache του browser»; Χμμμ, γιατί όχι; Ίσως βοηθήσει.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Γιώργο, εσύ δηλαδή βλέπεις αυτήν τη στιγμή την επιλογή που δείχνω στο screenshot κάνοντας επεξεργασία σε κάποιο αγγελιο-thread δικό σου; Ναι ακριβως σαν στο screenie σου.
calibrator Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 @ #9 Χρησιμοποιώ Opera, έσβησα τα cookies του insomnia και την οπερο-cache. Το ίδιο αποτέλεσμα. Μπήκα και από Explorer (μακριά από μας), το ίδιο. Μπήκα και από Safari από το iphone μου, όχι σε mobile template αλλά σε normal, το ίδιο. Γιατρέ μου;
parsifal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Στείλε ένα Προσωπικό Μήνυμα στον Hal9000, μόνο άτομο με Administrator access μπορεί να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση. Και ο Hal9000 είναι ο μοναδικός που έχει τέτοιο επίπεδο πρόσβασης.
Hal9000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Η αλλαγή προθέματος θεωρείται αλλαγή στον τίτλο του θέματος (αγγελίας). Αν και δεν έχουμε όριο στο μέχρι πότε μπορεί κάποιος να επεξεργαστεί ένα μήνυμα του, εντούτοις στον τίτλο υπάρχει και είναι περίπου 7 ημέρες. Οπότε μετά την 1 εβδομάδα, δεν γίνεται edit στον τίτλο ενός θέματος.
calibrator Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Κατανοητό, λύθηκε το μυστήριο. Οπότε το μόνο πού μπορώ να κάνω είναι να βάλω ένα «Επωλήθη» στον τίτλο και όλα καλά. Ευχαριστώ άπαντες. Όχι τίποτα άλλο, αλλά εκτός του ότι έκοψα την ρακή, ήμουν και έτοιμος να κάνω ευχέλαιο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Και αναρωτιεμαι: Εφοσον η αλλαγη προθεματος "ειναι" αλλαγη στον τιτλο, και μετα τις 7 ημερες δεν μπορεις να τον επεξεργαστεις, εσυ πώς μπορεις να επεξεργαστεις τον τιτλο μα οχι το προθεμα, που στην ουσια θεωρειται μερος του τιτλου απο το vb;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.