BILL5 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 γεια σας παιδια εχω παρει το ps3 slim κ δεν μπορω να ρυθμισω να κλεινει με την bravia που εχω. Λειτουργία BRAVIA Sync Το νέο σύστημα PS3 εξοπλίζεται με τη λειτουργία BRAVIA Sync. Συνδέοντας το νέο PS3 με μια τηλεόραση BRAVIA μέσω HDMI καλωδίου, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα απευθείας ελέγχου του XMB στο PS3 χρησιμοποιώντας το χειριστήριο της τηλεόρασης. Άλλες λειτουργίες όπως το "System Standby" θα απενεργοποιούν αυτόματα το σύστημα PS3 μόλις απενεργοποιηθεί και η BRAVIA τηλεόραση. ξερει κανεις πως θα το κανω το παραπανω? ευχαριστω...
gherudos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Η Bravia σου είναι συμβατή; Έχεις ενεργοποιήσει το Bravia sync από τις ρυθμίσεις του PS3;
BILL5 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 ειναι συμβατη αλα που ειναι αυτο το Bravia sync στης ρυθμίσεις του PS3 ? μου ευχαριστω...
gherudos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Αν θυμάμαι καλά στα Settings->Display settings ή στο Accessory Settings.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.