FilipposMD Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα! Λοιπόν, σκέφτομαι να πάρω το πρώτο μου iPod. Έχω μπανίσει το nano 6th generation, αλλά επειδή δεν έχω ξαναασχοληθεί ποτέ με apple, έχω μερικές απορίες. Όποιος ξέρει και έχει την καλοσύνη, μου απαντάει. 1. Πώς βάζω στο iPod τη μουσική που έχω στο PC μου; Ξέρω ότι γίνεται μέσω iTunes, αλλά αυτό τι σημαίνει; Παίρνω όποια mp3 θέλω από τον φάκελο που τα έχω στο PC, τα περνάω στο iTunes και μετά στο iPod; Προβληματίζομαι γιατί τα έχω μια χαρά οργανωμένα στο PC και φοβάμαι μήπως είναι μεγάλη μανούρα να τα περνάω στο iPod. Πιστεύω να μην υπάρχει πρόβλημα με mp3 που έχω από τον θείο, ε; 2. Τι επιπλέον εξαρτήματα θα χρειαστεί να αγοράσω; Αν κατάλαβα καλά, φορτιστή δεν έχει μέσα! 3. Γενικά, αξίζει τον κόπο να δώσω τα παραπάνω λεφτά που κοστίζει σε σχέση με το shuffle; 4. Στο amazon.uk είναι μέχρι και 20% πιο φθηνά από Ελλάδα!!! Χάνω κάτι ή όντως συμφέρει να το παραγγείλω από εκεί; Ευχαριστώ!!!
FilipposMD Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα. Έχω παραγγείλει το ipod nano και όσο το περιμένω, τακτοποιώ τη μουσική μου, για να είμαι έτοιμος. Το ερώτημά μου είναι το εξής: Τα τραγούδια που έχουν tags με ελληνικούς χαρακτήρες θα μου τα δείχνει κανονικά ή με τετραγωνάκια, κινέζικα κτλ; Για να ξέρω, τώρα που έχω τον χρόνο, αν είναι να τα αλλάξω. Ευχαριστώ.
androu Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 ναι πρέπει να τα δείχνει οκ. αν το βάλεις όμως σε ραδιο - cd αυτοκινήτου πιθανόν να μην τα διαβάζει (το ραδιο cd)
mdr21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Πας στα itunes και δημιουργεις playlists. Στην καθε playlist πετας με drag n drop οποια τραγουδια θες. Δεν τα αντιγραφει δηλαδη ή ανακατευει τα αρχεια μεσα στο itunes , απλα δημιουργει λιστες περιεχομενων με τραγουδια. Αφου το κανεις αυτο , οποτε θες συνδεεις την συσκευη σου και αυτη αυτοματα περναει τα τραγουδια βασει των playlist που εφτιαξες. Δεν πειραζει τα folders σου. Ακομα μπορεις να φτιαξεις playlists βασει των folders σου. Δεν εχεις προβλημα με mp3 που στελνουν οι "θειοι" σου. Δεν μπορεις ομως να το συνδεσεις στο pc ενος φιλου και να περασεις 1-2 τραγουδια που βρηκες εκει και σου αρεσαν.
darksoho33 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 α και που εισαι μην ξεχνας οτι κλεινει μονο του δεν εχει κουμπι On /off
eliascm21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Να ρωτήσω και εγώ κάτι για όσους το έχουν, το ραδιόφωνο έχει καλό δέκτη ραδιοφώνου;
vkarfis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ξέρει τελικά κανεις με σιγουρια πόσο διαρκεί η μπαταρία του ipod nano 6th generation οταν ειναι αποκλειστικα σε λειτουργεια ρολογιου και ποσο οταν παιζει μουσικη? Ευχαριστώ
achilleas_f Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Κέρδισα πρόσφατα ένα ipod nano 6ης γενιάς σε διαγωνισμό από το public. Δεν έχω πολυασχοληθεί είναι η αλήθεια, παρόλλα αυτά διαπίστωσα ότι παίζει τα τραγούδια μισά και κλείνει. Πρέπει δηλαδή να το ξαναανοίξω και να πατήσω πάλι το play για να συνεχίσει! Απ' ότι είδα δεν υπάρχει καμιά ανάλογη ρύθμιση. Ξέρετε αν γίνεται κάτι ή είναι ελλατωματικό γι' αυτό μου το πάσαραν;
johnny_bee Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Καλησπερα σε ολους παιδια.Λιγο καθυστερημενα βεβαια αλλα τωρα το εχω στα χερια μου. vkarfis επειδη ειχα την ιδια ακριβως απορια με εσενα το δοκιμασα.Σε πληροφορω πως κρατησε ανοιχτο σε αποκλειστικα λειτουργια ρολογιου περιπου στις 2 εβδομαδες.... achilleas_f καλησπερα και σε εσενα.Ετσι οπως τα λες φιανεται να ειναι ελλατωματικο.Μπορεις να κανεις μια ερωτηση βεβαια σε καποιο μαγαζι.Αυτο πυ σκεφτομαι βεβαια ειναι το εξης : μηπως μπαινει σε αναστολη λειτουργιας και σταματαει να παιζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα