dkoum Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 γεια σας εχω την gtx 295 υλοποιηση gigabyte το σαντουιτς pcb και εκει που δουλευω κανονικα σε περιβαλλον windows σταματαει να δειχνει εικονα και το ανεμιστηρακι δουλευει 100% αυτο το παθαινω μια φορα στις 2 εβδομαδες να την παω πισω ; τι μου προτεινετε ;
phanispal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Χμμ.. θερμοκρασία; Drivers; Για τρέξε ένα FurMark ή ένα MSI Kombustor να δούμε τι γίνεται..
dkoum Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 drivers 260.89 θερμοκρασιες 55 ,57 αντιστοιχα για καθε gpu pcb temp 48 και 50
phanispal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Σε κατάσταση ηρεμίας τα παραπάνω, έτσι; Έτρεξες FurMark;
dkoum Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 τα παραπανω σε κατασταση ηρεμιας , οχι ακομα δεν ετρεξα furmark το τρεχω και φτανει στους 100 βαθμους
john2gr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Όταν λες εκεί που δουλεύεις, εννοείς γραφική δουλειά που ζορίζει την κάρτα ή γενικώς; Αν είναι γενικώς, ξαναπέρασε τους drivers σαν μια πρώτη ιδέα (ίσως λέμε να μην έκατσαν καλά). Αν εννοείς παιχνίδια, τρέξε παράλληλα σε 'overlay' το EVGA Precision να βλέπεις τι θερμοκρασίες βαράει η κάρτα σου (για να φας GPU reset, λογικά θα πηγαίνεις στους 105-108). Αν έχεις κάνει overclock, ίσως είναι παραπάνω από όσο πρέπει (μιας και τέτοια συμπεριφορά είχε η προηγούμενή μου "σάντουιτς" GTX295 όταν δεν της έδινα επιπλέον ρεύμα). Αν από παιχνίδια το παθαίνεις και δεν έχεις κάνει overclock, καθάρισε την κάρτα με πεπιεσμένο αέρα για να φύγει η σκόνη. Αν το έχεις κάνει, τότε σε βλέπω για RMA (ή για αλλαγή ψύχτρας)
dkoum Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 στα παιχνιδια δεν μου το εχει παρουσιασει ετρεχα τωρα το furmark και κολλησε ο driver (stop responding) και κολησε και το furmark το εχω αντιμετωπισει χωρις να ζωριζω τον υπολογιστη απλα οταν ημουν στο ιντερνετ
dkoum Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 μαλλον πρεπει να ειναι ο driver το εχει αντιμετωπισει καποιος απο εσας αυτο ? ποιον driver να χρισημοποιησω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.