Προς το περιεχόμενο

αναβάθμιση τον Η/Υ για νέα παιχνίδια

van9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να κάνω αναβάθμιση τον Η/Υ μου σε κάτι που θα μπορέσει να τραβήξει χωρίς πρόβλημα τα καινούργια παιχνίδια,όπως BF:BC2/CoD:BO και να τα επόμενα για 1-2(?) χρόνια.Το PC μου:

Motherboard: P5vd2-x

RAM: 2GB

CPU: Intel Core 2 Duo 6420 @ 2.13 Ghz

GPU: Nvidia GeForce 7600 GS

PSU: 500 watt

Ακούω γνώμες για το τι προτείνεται να αγοράσω και τι μπορούμε να κρατήσουμε.Ευχαριστώ. :)

Δημοσ.

Για μένα το καλύτερο είναι πρώτον να πουλήσεις το υπάρχουν σύστημα και να πάρεις ένα καινούριο που θα αντέξει αλλά δυο χρόνια και δεν θα χρειαστείς αναβάθμιση και δεύτερον αν δεν τον πουλήσεις να βρεις έναν μεταχειρισμένο επεξεργαστή .Αλλά δυο 2gb ram και ένα άλλο τροφοδοτικό αν δεν είναι ποιοτικό.

Ποια οθόνη έχεις;

Και ποιο τροφοδοτικό;

Δημοσ.

Η οθόνη που έχω ειναι LG Flatron L192WS 19ιντσών,ενώ το τροφοδοτικό είναι ATX power Supply 500watt(τουλάχιστον έτσι λέει στο κουτί πάνω).

Δημοσ.
Η οθόνη που έχω ειναι LG Flatron L192WS 19ιντσών,ενώ το τροφοδοτικό είναι ATX power Supply 500watt(τουλάχιστον έτσι λέει στο κουτί πάνω).

Στα περισσότερα παιχνίδια θα κολαει επειδή η οθόνη σου έχει χαμηλή ανάλυση και εστί το περισσότερο ζόρι θα το τραβαει ο επεξεργαστής

Και σου ξανά λέω

Για μένα το καλύτερο είναι πρώτον να πουλήσεις το υπάρχουν σύστημα και να πάρεις ένα καινούριο που θα αντέξει αλλά δυο χρόνια και δεν θα χρειαστείς αναβάθμιση

<<Αν δεν θέλεις να τον πουλήσεις κανε overclock στον επεξεργαστή βαλε αλλά 2gb ram πάρε μια καλύτερη κάρτα γραφικών σε αυτήν την ανάλυση δεν έχεις και πολλές επιλογές και ένα ποιο ποιοτικό τροφοδοτικό>>

Δημοσ.

+1 στο τελευταίο που λέει ο rafail1994.

Ανέβασε τον επεξεργαστή, όσο σ αφήνει η μητρική τουλάχιστον, +2GB RAM, νέα κάρτα. Αν μπορείς να κάνεις κάποιες παραχωρήσεις, πιστεύω πως θα σε βγάλει 1-2 χρόνια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...