Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με στατιστικά της κινηματογραφικής βιομηχανίας, οι πωλήσεις των Blu-ray δίσκων σημειώνουν μεγάλη αύξηση, καθώς διπλασιάζονται χρόνο με το χρόνο. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι έχουν δαπανηθεί περισσότερα από €445 εκατομμύρια, στην αγορά δίσκων υψηλής ευκρίνειας.

Φυσικά, οι πωλήσεις δίσκων Blu-ray δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτές των DVD, οι οποίες παρά την μείωση των πωλήσεων τους κατά 5.8% σε σχέση με την περσινή χρονιά, οι συνολικές πωλήσεις τους αγγίζουν τα €3.5 δις. Συνολικά, έχουν πουληθεί 342 εκατομμύρια DVD, έναντι 24.7 εκατομμυρίων πωλήσεων Blu-ray δίσκων.

Οι προβλέψεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας περιλαμβάνουν ακόμη μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων Blu-ray δίσκων, ειδικά κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Link.png Site: techradar.com

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αλλα θα έπρεπε να τα κάνουν και αρκετά ποιο φθηνά 33 ευρώ είναι πολλα και για παλιές ταινίες

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

κατα τα αλλα η πειρατεια δημιουργει προβλημα.αυτες τις τιμες ποτε θα τις ριξουν?ταινια του 1990 και ειναι 20 ευρω.

Δημοσ.

Αν δεν πέσουν τα blue-ray writers στο κόστος των σημερινών dvd writers, δεν αγοράζω / δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτή την τεχνολογία.

Άσε που επιτέλους πρέπει να διαμαρτυρηθούμε όλοι μας γιατί έχουμε τηλεοράσεις 16:9, αλλά η κάθε ταινία σε dvd ή blue ray είναι ό,τι να 'ναι με αποτέλεσμα τις γνωστές μαύρες λωρίδες πάνω κάτω. Επίτηδες το κάνουν, για να τα σκάμε και στο σινεμά.

Δημοσ.

το cinema sucks.χαλια ποιοτητα με τα γνωστα χιονια.το κενο πανω κατω δεν με πολυπειραζει και πολλες φορες το φτιαχνεις αμα πειραξεις το aspect ratio.βεβαια το αποτελεσμα δεν ειναι παντα καλο.τωρα για τις τιμες των blu ray εχουμε μελλον ακομα παρα πολυ.

Δημοσ.

Υπερβολικες τιμες. Εβλεπα μια φορα στο play.com και ξενερωσα. Ενοικιαση αμα εχεις ps3 και πολυ του ειναι. Παλι καλα που εκει οι τιμες ειναι ιδιες :lol:

Δημοσ.
Μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν έχω δει ποτέ μου δισκάκι blu ray :shock:

να δεις ταινια η να δεις δισκακι?

http://www.google.gr/images?hl=el&source=imghp&biw=1276&bih=595&q=blu+ray+disk&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CF%89%CE%BD&gbv=2&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

εδω εχει μπολικα

Δημοσ.

Να δω δισκάκι... Δεν πατάω, θέλω να ναι έκπληξη όταν τύχει και πέσει κάποιο στο χέρι μου.. :lol:

Δημοσ.

Πάντως αρχίζει να γίνεται ελκυστικό μέσο backup όταν με 17 ευρώ αγοράζεις 10 δίσκους single layer blu ray. Από του χρόνου μου φαίνεται θα το υιοθετήσω...

Δημοσ.

πατας να δεις.δεν αλλαζει κατι με αυτα που εχεις δει ως τωρα.να μου λεγες δεν κανω κλικ μην δω για πρωτη φορα pc να σου λεγα ναι.πλεον δεν υπαρχουν και πραγματα που θα μας ενθουσιασουν οπως πχ την πρωτη φορα που ακουσα απο καρτα ηχου.

Δημοσ.
Πάντως αρχίζει να γίνεται ελκυστικό μέσο backup όταν με 17 ευρώ αγοράζεις 10 δίσκους single layer blu ray. Από του χρόνου μου φαίνεται θα το υιοθετήσω...

Για δώσε link

Δημοσ.

ακομα πιστευω οτι ενας σκληρος δισκος ειναι πιο καλη επενδυση και πιο φτηνος και αξιοπιστος gb/euro.kai ton γραφεις σβηνεις οσες φορες θες και τον πουλας οποτε θες.

Δημοσ.
πατας να δεις.δεν αλλαζει κατι με αυτα που εχεις δει ως τωρα.να μου λεγες δεν κανω κλικ μην δω για πρωτη φορα pc να σου λεγα ναι.πλεον δεν υπαρχουν και πραγματα που θα μας ενθουσιασουν οπως πχ την πρωτη φορα που ακουσα απο καρτα ηχου.

Μπα, επιμένω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...