Προς το περιεχόμενο

αναβαθμιση σε froyo

kill3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα,

προσφατα αγορασα το πρωτο μου android smartphone,το htc wildfire.

"μαμα" εχει εγκατεστημενη την εκδοση 2.1 .θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κανω

αναβαθμιση στην καινουργια εκδοση froyo(2.2).

επισης αν κανω την αναβαθμιση θα επιρεασει αυτο την εγγυηση του τηλεφωνου???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοεί επίσημα. Απο ένα μικρό ψάξιμο στο net, είδα πως θα βγει επίσημη αναβάθμιση. Ψάξε για "froyo official wildfire".

Όταν βγει, θα σου βγάλει αυτόματα μήνυμα για αναβάθμιση μέσω wifi. Αλλά και απο τις ρυθμίσεις γίνεται να το κάνεις μόνος σου εύρεση ενημερώσεων. (Σχετικά με το τηλέφωνο->Ενημερώσεις λογισμικού->Έλεγχος τώρα).

Όταν βάζεις επίσημη έκδοση, δε χάνεται η εγγύηση. Γενικά την εγγύηση στα android και πειράγματα να κάνεις, δεν τη χάνεις, ή τη χάνεις αλλά μπορείς να επαναφέρεις πάντα το κινητό σε επίσημη έκδοση λογισμικού και εργοστασιακή κατάσταση.

Edit: Δεν έχω wildfire, με κάθε επιφύλαξη στο λέω, δυστυχώς δεν έχω χρόνο τώρα να το ψάξω παραπάνω, μόνο απο τους τίτλους των αποτελεσμάτων στο google στο λέω. Αν θες πολύ το froyo, ίσως είναι καιρός να ψαχτείς στο xda-developers. Κάτι θα έχει βγει εκεί, εδώ έχει βγει για το magic και το htc hero...

αχα.βεβαια δεν εννοουσα αυτο εγω οταν εγραψα το Post.νομιζα οτι το κινητο κανει updates μονο στο firmware που ειναι εγκατεστημενο και οχι απο εκδοση σε εκδοση,αμα καταλαβατε τι θελω να πω.

νομιζα οτι μπορουσα να κανω manual install της εκδοσης 2.2 με καποιον loader μεσο pc αλλα αφου δουλευει ετσι θα περιμενω να κανει ενημερωση μεσο κινητου.

για οσους εχουν την ιδια απορια:http://www.doocu.com/pdf/view/22044

Νομίζω πως θα έρθει στο wildfire αργά ή γρήγορα, και αξίζει να περιμένεις.

ο μονος λογος που θελω να περιμενω ειναι επειδη ειναι καινουργιο και λεω να μην αρχισω τα πειραματα απο τωρα :) ,αλλιως θα δοκιμαζα το wildpuzzlerom :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...