vasilisga Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Άμα κυνηγάς και το τελευταίο MHz, τίποτα δεν είναι ίδιο :Ρ τοτε η msi ειναι καλυτερη... οπως και να εχει, εγω προσωπικα θα επερνα την πιο φθηνη, xfx η club3d, και επειδη μαλλον με βλεπω για 6850 μετα απο παρα μα παρα πολυ ψαξιμο, θα κινηθω για μια εκ των δυο κατα πασα πιθανοτητα... εδιτ για την msi μ@λακια ειπα... τα ιδια με την asus ειναι...
vasilisga Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Και σε ποια λες να πας τελικά; μαλλον στην club3d, εκτος και αν αλλαξει κατι στις τιμες η στις επιδοσεις μεσα στην εβδομαδα οπου και επιστρεφω στην βαση ενοειται θα την κλοκαρω, τωρα αμα πιασω 5mhz πανω 5 κατω, δεν χαθηκε και ο κοσμος ετσι το βλεπω εγω που δεν ειμαι ας πουμε "hardcore" user
phanispal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Καλά, εννοείται αυτό, εξάλλου μιλάμε για αμελητέες διαφορές σε τέτοιο επίπεδο. Ψυχολογικό είναι το θέμα :Ρ
rosgr100 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 φιλε μου μιλαμε για μια διαφορα των 10€ οποτε σε συμφερει να παρεις την ASUS, αφου απο αυτες που λες προσφερει σαφως ανωτερο cooler=higher overclocking συν την εγγυηση 3 χρονων!
vasilisga Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 φιλε μου μιλαμε για μια διαφορα των 10€ οποτε σε συμφερει να παρεις την ASUS, αφου απο αυτες που λες προσφερει σαφως ανωτερο cooler=higher overclocking συν την εγγυηση 3 χρονων! ναι ενταξει σε γενικες γραμμες δεν εχεις αδικο...
rosgr100 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Τηνα παραγγειλα σημερα απο το mystems στα 177€ λογικα πεμπτη θα την εχω!
Ntinaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 εγω πηρα την sapphire,που παρολο στην αρχη φαινοταν μουφα το συστημα ψυξης,τελικα ειναι πολυ πιο κρυα και ησυχη απο την 4870 που ειχα πριν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.