NOPSTRIM Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα! Πριν 3 μήνες περίπου ξεκινήσαμε μια ιδέα για την πρώτη Official Ελληνική clan για το Call of Duty Modern Warfare 2 στο alterIW, από εκεί βγήκε και το όνομα. Στην πορεία βέβαια εξελιχθήκαμε και προστέθηκαν και άλλα παιχνίδια. CoD 4 CoD 6 steam/alterIW CoD 7 ( όταν βγει...) BFBC 2 MoH Αυτή τη στιγμή είμαστε active στα BFBC 2 & CoD 6 (alterIW version) Η clan έχει χωριστεί σε squads για την καλύτερη οργάνωση των ομάδων Σκοπός της clan είναι να γραφτούμε στο clan base και να ξεκινήσουμε και κάποια clanwars καθώς και το αυτονόητο, να μπορούμε σαν Έλληνες, να παίζουμε τα παραπάνω παιχνίδια παρέα! Αν έχετε λοιπόν κάποιο από τα παραπάνω παιχνίδια εκτός της alterIW version, διότι οι εγγραφές έκλεισαν, είστε ευπρόσδεκτοι! Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε Headset/TeamSpeak/xfire Ελπίζω να σας αρέσει η προσπάθεια μας! Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μου στείλετε PM εδώ η στο site της clan στο Nick x|3|ct|0|R. Για να πάτε στο site, πατήστε στο εικονίδιο στην υπογραφή μου!
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Καλό cheatαρισμα παίδες ¨) . Στην cb,γιατί νόμιζω ότι μόνο με offical GUIDs μπορείς να παίξεις;
NOPSTRIM Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Εννοείτε ότι μόνο με official μπορείς, γιαυτό σταμάτησαν και οι εγγραφές στο alterIW!!!! Οι squads είναι μόνο με original games!
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Οι squads είναι μόνο με original games! Ααα..Οκ,λάθος μου τότε .
NOPSTRIM Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται, ψάχνουμε άτομα για την ομάδα του Black Ops
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.