arxaggelos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 ερωτησηνα προτιμησω Microsoft.Windows.7.Enterprise.x86 Windows.7.Ultimate.32βιτ ή Windows.7.Ultimate.64βιτ ---------- Προσθήκη στις 17:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:34 ---------- ΕΠΙΣΗΣ, Μπορω να βαλω και 32bit αλλα και 64bit στο συστημα μου? αν ναι τι διαφορες εχουν; Έχω και εγώ μια απορία...στα 64bit θα βρω όλους τους drivers? Επίσης, τι προβληματα μπορεί να προκύψουν σε σχέση με την έκδοση των 32bit? Δείτε εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=332175
Hamurabi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Eπειδη το παραπανω λινκ με ζαλισε παρα πολυ... να ρωτησω κατι συγκεκριμενο... Εχω 64bit cpu Q6600, 2GB RAM DDR2 και το μονο που κανω ειναι να βλεπω ταινιες,νακουω μουσικη και surfing στο ιντερνετ. Να βαλω 32bit ή 64βιτ?
palawiaris Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστω!να διαλεξω εκδοση enterprise ή ultimate? τιδ ιαφορα εχουν; Εγώ έχω την professional έκδοση.Μου φαίνεται ότι είναι πιο σβέλτο από την ultimate.Για μένα η ultimate δεν έχει κάτι παραπάνω από όσα χρειάζομαι.Εκτός του ενσωματωμένου σκάκι που μου άρεσε. Κατα τα άλλα καλύτερα το 7 από το ΧΡ.Πάλιωσε πολύ.
lefteris210 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Eπειδη το παραπανω λινκ με ζαλισε παρα πολυ...να ρωτησω κατι συγκεκριμενο... Εχω 64bit cpu Q6600, 2GB RAM DDR2 και το μονο που κανω ειναι να βλεπω ταινιες,νακουω μουσικη και surfing στο ιντερνετ. Να βαλω 32bit ή 64βιτ? αν δεν σκοπεύεις να βάλεις +2gb ram , τότε μονόδρομος τα 32bit
TechnoState Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Eπειδη το παραπανω λινκ με ζαλισε παρα πολυ...να ρωτησω κατι συγκεκριμενο... Εχω 64bit cpu Q6600, 2GB RAM DDR2 και το μονο που κανω ειναι να βλεπω ταινιες,νακουω μουσικη και surfing στο ιντερνετ. Να βαλω 32bit ή 64βιτ? αν δεν πας πάνω απο 4gb ram τουλάχιστον, να βάλεις 32bit
fotis4u Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Με κλειστά μάτια Windows 7, πολύ στάθερη έκδοση, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Εννοείτε ότι θα διαλέξεις τα Ultimate εφόσον έχεις καλή υπολογιστική ισχύ. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ την έκδσοη των 32bit, αν και πιστεύω οτι θα δείς πολύ μικρή διαφορά ανάμεσα στα 32 και στα 64 bit, εκτός και εάν τρέχεις προγράμματα που χρειάζονται μεγαλύτερη υπολογιστική ισχύ όπως: Λογισμικό Computer Aided Design (CAD) Προγράμματα επεξεργασίας εικόνας και βίντεο Προγράμματα που απαιτούν σύνθετους υπολογισμούς Προγράμματα που έχουν πρόσβαση σε μεγάλες βάσεις δεδομένων και λειτουργούν με αυτές Προγράμματα εγγραφής και ανάλυσης βίντεο που αποθηκεύουν μεγάλο όγκο δεδομένων στη μνήμη κ.α. Όσο για την μνήμη τα 32bit μπορούν να σου αναγνωρίσουν μέχρι και το πολύ 4GB Ram 2^32=4294967296, ή 4 GB RAM Σε σύκριση με τα 64bit όπου αναγνωρίζουν μέχρι και 16 Τerabytes 2^64=18446744073709551616 ή 16ΤΒ Τώρα οι επιλογές δικές σου.!!
Hamurabi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Λοιπον παιδια,προβλημα. Βρηκα την ultimate x86 εκδοση των 7. Βαζω το cd και ανοιγω το πισι. Μου μπαινει στο setup. Παταω next,next και με βγαζει στην οθονη με τους σκληρους δισκους. Πανω πανω δειχνει τον πρωτο σκληρο μου δισκο ο οποιος εχει 2 partitions. Επιλεγω να γινει το setup στο 1ο partition εκει οπου ειχα και τα ΧΡ. Το επιλεγω λοιπον και παταω next και μου λεει: "Setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition.See the setup log files for more information". Τι κανουμε τωρα; ---------- Προσθήκη στις 22:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:28 ---------- Παιδια σας γραφω απτα WIN 7 πλεον!!! ειμαι ηδη πολυ ευχαριστημενος. το παραπανω προβλημα το ελυσα αμεσως. απλα ξεσυνδεσα πριν το installation των win7 οσους σκληρους δισκους ειχα που φαινοντουσαν ως dynamic disks στο disk management των ΧΡ. Μετα εγκατεστησα τα 7 και ξανασυνδεσα αυτους τους δισκους και ολα καλα! μια ερωτηση... τι ειναι καλυτερο για να μην "γεμιζει¨" το συστημα μου και αργει να φορτωνει.... να προτιμω να βαζω εικονιδια στο taskbar ή στο desktop?
Tenshi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 μια ερωτηση... τι ειναι καλυτερο για να μην "γεμιζει¨" το συστημα μου και αργει να φορτωνει.... να προτιμω να βαζω εικονιδια στο taskbar ή στο desktop? Πλάκα πλάκα έχω να ακούσω τέτοια απορία απο εποχές Win 95/98! Οπου θές βάλε τα εικονίδια,αρκεί να σε βολεύει.Προσωπικά τα κατηγοριοποιώ σε φακέλους (πχ games/tools/misc.) για να μήν ψάχνω πάνω στην επιφάνεια. Απλά μήν φορτώσεις το λειτουργικό με πολλά προγράμματα που τρέχουν on windows startup.Η εγκατάσταση είναι φρέσκια οπότε έχεις τα απολύτως απαραίτητα.Αν τελειώσεις το σετάρισμα του υπολογιστή με drivers/προγράμματα και διαπιστώσεις κάποια καθυστέρηση,msconfig και πετάς οτι δέν θεωρείς απαραίτητο.
Hamurabi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 παιδια οταν πρωτο εγκατεστησα τα 7 καπου παταγα κατω στη taskbar και μου εμφανιζε ενα μεγαλο πινακα με επιλογες οπου μια απο αυτες ηταν ο καιρος "weather". Που πηγε αυτο τωρα;
fotis4u Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Νομίζω απο τον πίνακα ελέγχου μπορείς να ξαναβρείς τα Desktop Icons
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.