Προς το περιεχόμενο

υποψηφιος χρηστης Windows 7

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδες. Εχω win XP σενα συστηματακι με 4πυρηνο Q6600 με 2GB RAM κτλ κτλ

Λεω να κανω το μεγαλο βημα να βαλω τα win7.

Vista δεν εβαλαα ποτε.

Πιστευετε οτι αξιζει;

τι συν και τι πλην να περιμενω απτα win7?

thanks in advance

Δημοσ.
τι συν και τι πλην να περιμενω απτα win7?

σε σχέση με τα XP; Κανένα πλην, πάρα πολλά συν. Μόνο σε πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις συμβατότητας ίσως να είχες πρόβλημα (πχ κάτι μεταφραστικά προγράμματα που ξέρω θέλουν upgrade για να παίξουν σωστά, αλλά μιλάμε για πολύ εξειδικευμένες περιπτώσεις). Κατά τα άλλα, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Έχω Mac OSX και Win7 και τα XP μου φαίνονται σαν παλιολιθικά, και εντελώς μη-φιλικά στον χρήστη (πλέον).

Δημοσ.

Tα progs πουχω στα ΧΡ θα παιζουν ή πρεπει να κατεβασω νεες εκδοσεις;

μιλαω για απλα προγραμματα. firefox, winamp,winzip, msn κτλ

και προγραμμα για να βλεπω ταινιες π.χ. kmplayer, media player classic etc

Δημοσ.

ειναι δυνατον να το συζητας ακομα;

εγω εχω απο την πρωτη μερα που βγηκαν τα ultimate x64 και ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα,ποσο μαλλον τωρα.

εδω περιμενουμε με αγωνια τα 8 και εσυ εχεις παραμεινει στα ΧΡ;

Δημοσ.
χαχα με πεισατε!!!

τα ξαναλεμε αυριο απο τα Win 7!!

Δεν ηθελες και πολυ ;)

Με το μαλακο ομως.Μη το φουλαρεις απο την αρχη και μετα λες :" μια απο τα ιδια..."

Να το προσεχεις :lol:

Δημοσ.

ερωτηση

να προτιμησω

Microsoft.Windows.7.Enterprise.x86

Windows.7.Ultimate.32βιτ

ή Windows.7.Ultimate.64βιτ

---------- Προσθήκη στις 17:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:34 ----------

ΕΠΙΣΗΣ, Μπορω να βαλω και 32bit αλλα και 64bit στο συστημα μου?

αν ναι τι διαφορες εχουν;

Δημοσ.

ultimate φυσικά αν αντέχεις απο γραφικά και επεξεργαστική ισχύ..

η διαφορά πάντως σε 32-64 είναι περισσότερο τεχνική κ ανάλογα με την δουλειά που κάνεις (εφαρμογές που χρησιμοποιείς) και λιγότερο ποιοτική.

Πιστεύω οτι αξίζει να βάλεις 64bit.

Αν βέβαια έχεις επεξεργαστή δομημένο για 64bit λειτουργικό και φυσικά αρκετή μνήμη για να τα ταΐζεις!

Κανονικά θα λειτουργούν όλα τα παιχνίδια κι όλα τα προγράμματα, εκτός απο 16bit DOS specific εφαρμογών.

Θα έχεις κάπως πιο αποκρίσιμο το σύστημα, αλλά διαφορά σε ταχύτητα θα δεις μόνο σε βαριές/ απαιτητικές 64bit εφαρμογές.

..οι εκδόσεις Ultimate και Enterprise είναι εντελώς ίδιες, με μόνη διαφορά πως η πρώτη απευθύνεται στον τελικό καταναλωτή

Δημοσ.

Έχω και εγώ μια απορία...στα 64bit θα βρω όλους τους drivers? Επίσης, τι προβληματα μπορεί να προκύψουν σε σχέση με την έκδοση των 32bit?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...