Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι?Αν για κάποιες γενιές ενός έθνους οι άνθρωποι χρησιμοποιούν μόνο το 1% του εγκεφάλου τους (βλέπε δημόσιοι υπάλληλοι) τα παιδιά τους μετά βγαίνουνε με λιγότερες νοητικές δυνατότητες?Δηλαδή κάτι σαν την εξελικτική θεωρία του δαρβίνου αλλά ανάποδα.Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο θα κάνουμε καμιά 60αρια χρόνια να ανακάμψουμε.Επίσης επειδή βλέπω κάποιους να αναφέρονται σε στατιστικά στατιστικώ υπηρεσιών να υπενθυμίσω ότι καλύτερος inside informer για την ελλάδα είναι ο καθένας μας αν κοιτάξει γύρω του και δει τι κάνουν οι άνθρωποι.Ολα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

δηλ ο ντελιβεράς ιδιωτικός υπάλληλος χρησιμοποιεί το 100% ;

:P

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

elteo : λίγα για τον ιδιωτικό τομέα γιατί είναι αυτός που παράγει το κέρδος για να φάνε οι αργόμισθοι ΔΥ.Βέβαια τώρα που κλείνουνε κατά κύματα οι επιχειρήσεις να δω που θα βρούνε τα λεφτά να πληρωθούνε οι δημόσιοι.

Δημοσ.
elteo : λίγα για τον ιδιωτικό τομέα γιατί είναι αυτός που παράγει το κέρδος για να φάνε οι αργόμισθοι ΔΥ.Βέβαια τώρα που κλείνουνε κατά κύματα οι επιχειρήσεις να δω που θα βρούνε τα λεφτά να πληρωθούνε οι δημόσιοι.

καλά ζήσε τον μύθο σου...

Δημοσ.

Και γ@μω.Εδω μεταξυ μας δεν τα βρισκουμε.Μας χωριζουν με τα κομματα,τις ομαδες και παραπανω χωριστηκαμε για ΔΥ και ΙΥ.οτι να'ναι.ειμαστε ελληναρες μεχρι το μεδουλι.για σιλικον βαλει στα κατω πετραλωνα ειμαστε.

Δημοσ.
Και γ@μω.Εδω μεταξυ μας δεν τα βρισκουμε.Μας χωριζουν με τα κομματα,τις ομαδες και παραπανω χωριστηκαμε για ΔΥ και ΙΥ.οτι να'ναι.ειμαστε ελληναρες μεχρι το μεδουλι.για σιλικον βαλει στα κατω πετραλωνα ειμαστε.

Ε το βρήκαμε, οι ΔΥ φταίνε για όλα. Οι άλλοι φταίνε πάντα. Οχι η κούτρα μας.

Mercyful_Fate, η μακ@κία είναι ανίκητη και βρίσκεται παντού.

Και να σκεφτείς ότι δεν είμαι καν ΔΥ.

/οφτοπικ

Δημοσ.

Eπειδη βλεπω πιανετε και κανετε ακυρες συγκρισεις να σας θυμισω οτι η Κινα που ειναι μια απο τις πρωτες δυναμεις παγκοσμιως πληρωνει πενταροδεκαρες τους εργατες που φτιαχνουν ολα τα προιοντα που προτιματε για την χαμηλη τιμη τους... Και εχει το μεγαλυτερο ποσοστο στις αυτοκτονιες... Δουλεια εχουν, παιδια κανουν, το κρατος τους ειναι πλουσιο αλλα ΔΕΝ καλοπερνανε! Το Κομμα τους εχει ρουφηξει το αιμα με το καλαμακι για να πλουτισει το κρατος και μια χουφτα κυβερνωντες. Κοιτατε λιγο και την αλλη πλευρα του νομισματος, οχι μονο την πλευρα που σας συμφερει. Αν θελετε να φερετε παραδειγματα μιληστε για χωρες που αποδεδειγμενα ευημερουν και εξελισονται και δεν δουλευει το 95% των πολιτων για ενα κομματι ψωμι για να καλοπερναει το 5%...

Δημοσ.
Εχετε στο αίμα σας την κλάψα και την μιζέρια.

Αν η μιζέρια ήταν εξαγώγιμο προϊόν θα είμασταν η πρώτη οικονομία στον κόσμο..

Δημοσ.

Ούτε ο ουρανός πέφτει ούτε μας ξανά πήραν τη τριπολιτσά…

Το παν φίλοι μου είναι να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά , σαφώς η καρδάρα με το γάλα χύθηκε, ασφαλώς και χάθηκαν ευκαιρίες ίσως ακόμα και ολόκληρες γενεές …

Αλλά από το να χαθεί ακόμα περισσότερος χρόνος και μπρος στο να δηλητηριαστούμε όλοι ακόμα περισσότερο πρέπει να μπει ένα τέλος στη κλάψα τη μιζέρια και τη ψωροπερηφάνια.

Ο τόπος μπορεί να χρειάζεται πραγματική δουλεία ώστε να ισοσκελιστούν τα ισοζύγια μας αλλά πρωτίστως χρειάζεται να ξαναβρούμε την εμπιστοσύνη μας προς τον διπλανό μας, την ανθρωπιά μας βρε αδελφέ ! Το παλιό καλό ρητό τα παιδιά του γείτονα είναι και δικά μας παιδιά είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, να κοιταζόμαστε στα μάτια και όχι στη τσέπη.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη τον οποιοιδήποτε μπορεί να βοηθήσει ανεξάρτητα το χρώμα του η την εθνικότητα του.

Τελειώνοντας , η Ελλάδα είναι το σπίτι μας , η οικογένεια μας οι φίλοι μας … κανείς δεν μπορεί να μας εξορίσει … προσωπικά όποτε διαβάζω η ακούω κάποιον να μου προτείνει να αφήσω το τόπο μου εξοργίζομαι … στο κάτω κάτω της γραφής φίλοι μου προτιμώ να παλέψω ακόμα και αν αποτύχω από το να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου ως ένας ευκατάστατος φυγόπονος Έλληνας που βλέπει το τόπο του μόνο για τουρισμό.

Ακόμα και το μεγαλύτερο ταξίδι ξεκινάει με ένα μικρό βήμα .

Όλα θα πάνε καλά !

Δημοσ.
Επειδή έχει πέσει πολύ κλάμα, δεν αντέχω και θα κάνω το συνήγορο του διαβόλου..

Κατά κεφαλήν εισόδημα

Τουρκία 9950 $

Ελλάδα 29059 $

Πληθωρισμός

Τουρκία 9,7%

Ελλάδα 1,9%

Εξαγωγές

Τουρκία->Ελλάδα 1.6 billion USD

Ελλάδα->Τουρκία 1.1 billion USD

Ανεργία

Τουρκία 14,5%

Ελλάδα 12,1%

Βασικός μισθός

Τουρκία 388 euro

Ελλάδα 740 euro (κάτι λιγότερο από φέτος)

http://en.wikipedia.org/wiki/Turkey

http://en.wikipedia.org/wiki/Greece

http://www.worldbulletin.net/news_detail.php?id=58497

http://www.fedee.com/minwage.html

Ακόμα θέλετε να μεταναστεύσετε μερικοί?

Το πυρηνικό πρόγραμμα της Τουρκίας αφορά την κατασκευή ενός εργοστασίου πυρηνικής ενέργειας που συζητιέται χρόνια τώρα αλλά ποτέ δεν έγινε τπτ. Δεκάδες χώρες στον πλανήτη έχουν πυρηνική ενέργεια αλλά μόνο 8 έχουν πυρηνικά όπλα. Έλεος.

Και μπορεί η οικονομία τους να αναπτύσσεται τώρα αλλά η Τουρκία ήταν σε οικονομική κρίση από τη δεκαετία του 90..

Ωραίος ρε παίχτη. Καλά τα είπες σε αυτούς που μιζεριάζουν σε αυτή τη χώρα. Εντάξει τα πήγαν χάλια οι γονείς μας, ήταν πολύ παρτάκηδες, αλλά εμείς θα κάνουμε τη διαφορά.

Η Τουρκία περνάει τη κρίση της, απλά την έσωσαν κάτι εταιρίες που μεταφέρθηκαν εκεί για φθηνότερα εργατικά χέρια...βλέπε opel και κάτι άθλια laptops που πουλάει ελληνικό κατάστημα

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι δείκτες αλλά αν δείτε το τι τεχνολογία και επιστήμη παράγουν οι Τούρκοι (επιστημονικές δημοσιεύσεις, πατέντες, υλικοτεχνική υποδομή στα ερευνητικά τους κέντρα κτλ) είναι πραγματικά εντυπωσιακές οι επιδόσεις τους, ειδικά αν τις συγκρίνεις με το μέσο εισόδημα. Εδώ και καιρό επενδύουν στην τεχνολογία και απ' ότι φαίνεται επιταχύνουν.

Βοηθάνε βέβαια και τα φθηνά εργατικά χέρια....

Δημοσ.
Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι δείκτες αλλά αν δείτε το τι τεχνολογία και επιστήμη παράγουν οι Τούρκοι (επιστημονικές δημοσιεύσεις, πατέντες, υλικοτεχνική υποδομή στα ερευνητικά τους κέντρα κτλ) είναι πραγματικά εντυπωσιακές οι επιδόσεις τους, ειδικά αν τις συγκρίνεις με το μέσο εισόδημα. Εδώ και καιρό επενδύουν στην τεχνολογία και απ' ότι φαίνεται επιταχύνουν.

Βοηθάνε βέβαια και τα φθηνά εργατικά χέρια....

Προτιμώ να ζω σε χώρα με ρεύμα από αιολικά πάρκα, παρά να μου σκάσει καμιά μέρα στο κεφάλι ένας πυρηνικός αντιδραστήρας από τα φτηνά εργατικά τους χέρια. Μη ξεχνάς ότι παράγουμε παγκοσμίου φήμης επιστήμονες, αλλά που το σύστημα τους διώχνει στο εξωτερικό - για να μη μιλήσω για τους επιστήμονες Κύπριους που παράγουμε και μετά μας φεύγουν στη χώρα τους (και μας παίρνουν θέσεις από τα πανεπιστήμιά μας με πολύ μικρότερες βάσεις, κούραση και ξενύχτια στα βιβλία - και πραγματικά δε θα με ένοιαζε αυτό αν δε μας έβριζαν και από πάνω). Ενώ οι Τούρκοι επιστήμονες...μένουν Τουρκία...και παράγουν εκεί.

Δημοσ.
εγω εχω στο μυαλο μου τις τουρκαλες.πειραζει;coolsmiley.gif

Πες τα πες τα.!

Ούτε ο ουρανός πέφτει ούτε μας ξανά πήραν τη τριπολιτσά…

Το παν φίλοι μου είναι να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά , σαφώς η καρδάρα με το γάλα χύθηκε, ασφαλώς και χάθηκαν ευκαιρίες ίσως ακόμα και ολόκληρες γενεές …

Αλλά από το να χαθεί ακόμα περισσότερος χρόνος και μπρος στο να δηλητηριαστούμε όλοι ακόμα περισσότερο πρέπει να μπει ένα τέλος στη κλάψα τη μιζέρια και τη ψωροπερηφάνια.

Ο τόπος μπορεί να χρειάζεται πραγματική δουλεία ώστε να ισοσκελιστούν τα ισοζύγια μας αλλά πρωτίστως χρειάζεται να ξαναβρούμε την εμπιστοσύνη μας προς τον διπλανό μας, την ανθρωπιά μας βρε αδελφέ ! Το παλιό καλό ρητό τα παιδιά του γείτονα είναι και δικά μας παιδιά είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, να κοιταζόμαστε στα μάτια και όχι στη τσέπη.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη τον οποιοιδήποτε μπορεί να βοηθήσει ανεξάρτητα το χρώμα του η την εθνικότητα του.

Τελειώνοντας , η Ελλάδα είναι το σπίτι μας , η οικογένεια μας οι φίλοι μας … κανείς δεν μπορεί να μας εξορίσει … προσωπικά όποτε διαβάζω η ακούω κάποιον να μου προτείνει να αφήσω το τόπο μου εξοργίζομαι … στο κάτω κάτω της γραφής φίλοι μου προτιμώ να παλέψω ακόμα και αν αποτύχω από το να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου ως ένας ευκατάστατος φυγόπονος Έλληνας που βλέπει το τόπο του μόνο για τουρισμό.

Ακόμα και το μεγαλύτερο ταξίδι ξεκινάει με ένα μικρό βήμα .

Όλα θα πάνε καλά !

Σωστός. +1

Η Τουρκία έχει άπλετο χώρο σε σχέση με εμάς, και κάμποσες πεδιάδες που μπορεί να "θυσιάσει".

Καλά το κάνουν λοιπόν, ξεχνάτε ότι και τα airties προιόντα είναι Made in Turkey; Ενώ εμείς έχουμε μόνο την "Crypto" κ αυτά από Κινέζικα εργοστάσια; (χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω την Cryto έτσι).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...