Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...και ποιός σου είπε ρε κροκόδειλε ότι βγάζουμε συμπεράσματα με 2 τουρκαλομοντέλα;

Την άλλη μεριά δείξαμε. Που έχει ο κάθε τόπος. Κόντρα στον ουγκαγκαγκουμπουγκισμό του οι Τούρκοι είναι έτσι-οι Τούρκοι είναι γκιουβέτσι. ΟΛΟΙ.

Α επίσης, "η δικιά μου", δεν είναι μοντέλα. Τραγουδιάρα είναι (όταν δεν γράφει, ζωγράφει, κι άλλα παρεμφερή). Με πανεπιστημιακού επιπέδου μουσικές σπουδές. Πρωτεύσασα μάιστα. Και πριν απ' αυτό, είχε ξεπετάξει τακτακ 4 χρόνια πολιτικέ επιστήμε σ' άλλο πανεπιστήμε. Και καπάκι απ' αυτά τα δυο, ακόμα ένα, μουσικού θεάτρου. Αλλά δεν έκανες καν τον κόπο να κάνεις κλικ να δεις και ν' ακούσεις τις χάρες της, που σε 2 χρόνια μίλαγε καλύτερα Ελληνικά, απ' ό,τι γράφεις εσύ. Νιμού είδες, είπες μοντέλα θα' ναι.

Και θα την άλλαζα ευχαρίστως με 'σένα. Να μείνει αυτή Ελλάδα, κι εσύ στο Αφιόν Καραχυσάρ.

Ελεος ,ειναι ωραιο αυτο το κοκαλιαρικο με τα σχιστα ματακια τωρα;Τελος παντων το γουστο ειναι υποκειμενικο .Αν σου αρεσει πανε και Τουρκια και Κινα και Ιαπωνια.:-)

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αν σου αρεσει πανε και Τουρκια και Κινα και Ιαπωνια.:-)

<<fullon: τραβα κωνσταντινουπολη να ζησεις με τους ανθρωπιστες μιας και εμεις εδω ειμαστε βαρβαροι>>

το ιδιο προσωπο ειστε?

Δημοσ.
<<fullon: τραβα κωνσταντινουπολη να ζησεις με τους ανθρωπιστες μιας και εμεις εδω ειμαστε βαρβαροι>>

το ιδιο προσωπο ειστε?

Α ,εγω τον εστειλα Κινα να περασει καλα :-):-).Η Κινα ειδικα απο τετοιες ειναι γεματη.Ειναι και η Τουρκια κοντα.Κινα,Κινα.Αφου δεν του αρεσει εδω .Με το ζορι;Απλα κλεβω ιδεες .

Δημοσ.
Α ,εγω τον εστειλα Κινα να περασει καλα :-):-).Η Κινα ειδικα απο τετοιες ειναι γεματη.Ειναι και η Τουρκια κοντα.Κινα,Κινα.Αφου δεν του αρεσει εδω .Με το ζορι;

εμενα ποιος θα με στειλει ελβετια που γουσταρω?:P

Δημοσ.
Αφου δεν του αρεσει εδω .

Σάγια, εδώ λέω να μείνω. Το σχιστομάτικο άλλωστε είναι Αθηναία εδώ και τεσσερσήμισυ χρόνια. Πού να τρέχω Τουρκία, στην Άτζελα;

(...εσύ αποφάσισε όμως τί θες να μου χρεώσεις - ότι τα κόκκαλα είναι που μ' αρέσουν, για το ότι δε μ' αρέσει "εδώ"...; )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...